Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אדי-תרומת אברים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לפתוח פה ת'רד למען כאלה שלא מודעים/לא בטוחים בקשר לתרומת אברים.

http://www.health.gov.il/transplant/card.htm

מורתי לביולוגיה דיברה על כך באחד משיעורי הביולוגיה, ולאחר מחשבה עם עצמי החלטתי לתרום את עצמי במיקרה של מוות מוחי(חס וחלילה).

המורה שלי לביולוגיה אישה יחסית ידועה. היא השתתפה בהרבה ראיונות בחדשות וגם הייתה פירסומת שלה בטלוויזיה.

המקרה הוא כזה(לא אגיד את שמה, למרות שאין לה בעיה עם זה, מכיוון שיש המון מכתבים שלה באינטרנט והיא גם מופיעה בטלוויזיה לפעמים, ככה שזה לא סודי)

לפני כמה שנים ניפטרה הבת שלה מסמים.

האישה הזאת פשוט אישה מופלאה! היא תורמת את כספה ומתנדבת לכל מיני אירגונים, בנוסף היא אימצה 3 בנות.

לפני כמה ימים היא סיפרה לנו על "אדי"-כרטיס תורם. היא הראתה את הכרטיס שלה.

בנוסף היא תרמה את אבריה של בתה שניפטרה מסמים.

רציתי להאיר את צומת ליבכם, בתיקווה שתחתמו גם כן.

זהו.. בעצם, את הכרטיס שלי אני הולך להזמין ממורתי מתי שאראה אותה בפעם הבאה.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

הייתה על כך גם כתבה בעיתון מעריב אם אינני טועה,, שישראל היא המדינה השניה בעולם בה אנשים אינם תורמים איברים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
הייתה על כך גם כתבה בעיתון מעריב אם אינני טועה,, שישראל היא המדינה השניה בעולם בה אנשים אינם תורמים איברים.

ל'

מה הראשונה?

פורסם

יש לציין שהמטרה הזו היא בעל חשיבות באמת עליונה, גם במובן של להציל חיים, וגם, אם מישהו ראה עובדה, במובן של להפסיק את הניצול של אנשים בשעת מצוקה כלכלית או בריאותית ע"י סוחרי איברים.

כל השוק השחור הזה מתנהל בצורה מחפירה בארץ, ללא פיקוח והשתלות עם סיפור כסוי מפוברק מצליח לעבור כמו כלום וועדות ביקורת בזמן שסוחרי האיברים מכניסים לכיסם את מרבית הכסף שמשלמים אלו שמעוניינים בכליה, ומדובר בסכומים אדירים.

בנוסף זה ימתן את הרשימה הארוכה בתור לאיברים זמינים.

חבל שהדת שלנו כ"כ לא הגיונית ואינה מתירנית בנושא- באמת הפסד גדול מכל הבחינות (תקנו אותי אם אני טועה אבל הקושי בלחוקק חוק בנושא נובע מטעמים דתיים-תרומת איברים מן המת).

פורסם

חבל שהדת שלנו כ"כ לא הגיונית ואינה מתירנית בנושא- באמת הפסד גדול מכל הבחינות (תקנו אותי אם אני טועה אבל הקושי בלחוקק חוק בנושא נובע מטעמים דתיים-תרומת איברים מן המת).

תסלח לי, אבל דתיים לוקחים אברים כמו גדולים! אפילו הראו בעובדה אני חושב, שהיה ילד פלסטיני שנהרג מאש צה"ל, וההורים שלו תרמו את האברים שלו, אחת מהמשפחות שקיבלו איבר ממנו הייתה משפחה דתית, והאבא עוד לא התבייש להגיד שהוא לא היה רוצה לבוא ולהגיד תודה להורים של הפלסטיני!

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

זו הודעה מוסוות לכל רוכבי האופנועים הטרקטרונים וכל הנהגים הפרועים...

-התגובה לא באה לפגועה בקהילת רוכבי האופנועים והטרקטרונים, זה פשוט עובדה.

פורסם

אנחנו לא נפגעים ומודעים לסיכון שאנחנו לוקחים.

אבל יש הרבה שחוששים שבגלל שיש להם כרטיס או בגלל שההורים שלהם ישר יקפצו ויגידו שהם מוכנים לתרום את האיברים אז היחס של הצוות הרפואי יהיה שונה (כמובן שזה שטויות אבל אין מודעות במדינה הזאת).

אין ספק שצריך להעלות יותר את הנושא למודעות.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

אני חתמתי על כרטיס כמה ימים אחרי יומהולדת 18, לקחתי חבר לאסף הרופא ובזמן שהמתנתי חתמתי על הטופס בעמדה שהייתה שם.

לקחתי עוד כמה כדי להחתים חברים וקרובי משפחה.

זה חשוב, זה עושה לי טוב לדעת שבמותי אציל חיים, מעין מעשה טוב אחרון.

מה שטוב שיקחו.

haters will hate

פורסם
תסלח לי, אבל דתיים לוקחים אברים כמו גדולים! אפילו הראו בעובדה אני חושב, שהיה ילד פלסטיני שנהרג מאש צה"ל, וההורים שלו תרמו את האברים שלו, אחת מהמשפחות שקיבלו איבר ממנו הייתה משפחה דתית, והאבא עוד לא התבייש להגיד שהוא לא היה רוצה לבוא ולהגיד תודה להורים של הפלסטיני!
גם כן העם הנבחר :/

ולעניין, גם אני רציתי כבר כמה זמן לחתום על זה, ועכשיו שאני בן 18 אני יכול..

אז אני מודה לך שהזכרת לי :smile:

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

• תוכן חדש...