Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7415 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ושוב איתכם!!

שלום עליכם אחיי לאודיו - בידכם ההזדמנות ליצור את אחד ממפגשי הצפון הגדולים שידענו!

ההודעה עולה רק עכשיו מכיוון שהמנהלים במקום לא רצו ליצור בלבול בין המפגש הזה למפגש שהתקיים בשבת הזו - בכל מקרה, לעינייננו:

מפגש צפון במיקום הרגיל מיתחם היוניברס קלאב (לשעבר - היום זה שופר-סל) בנשר.

3.3.06 - יום שישי - שעה 14:30

(בגלל שמחשיך מוקדם, וגם ככה אנחנו רוצים שזה יהיה גדול...)

חבר'ה - תראו לנו את החידושים שלכם, אנחנו יודעים שיש, ויש הרבה מה להראות!!!

מיותר מאוד לציין (אבל אני עדיין מציין זאת) שלא חייבים להיות בעלי מערכת ברכב בשביל להשתתף - וגם אם יש לכם מערכת ששווה כמו נסיעה באוטובוס, אתם עדיין יותר ממוזמנים לבוא, להכיר ולהתרשם.

אני וגל מתחייבים לדאוג לכל מה שמסביב - נרגילות, שתייה, אוכל וצחוקים! עליכם החובה להתייצב ולבוא עם מצב רוח מרומם!!

כמובן מי שרוצה להביא דברים (אוכל שתייה נרגילות) בהחלט לא נסרב לו!

בבקשה להתפקד - בלי הרבה מילים מיותרות - מגיע/לא מגיע (שזה לא בא בחשבון)

יאללה אנשים - צפצופים באזניים!!!!! icon_eek.gif

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

רק בשביל השאלה והידע...

יש שבוע אחרי זה מפגש גדול אז למה לארגן אחד שבוע לפני.

נחכה עוד שבוע!

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם

בעיקרון זה מפגש מהקבועים של פורום אחר, שגם אנשים מפה משתתפים בו מדי פעם.

ולא נראה לי שמישהו מצמיד לך אקדח לראש, נכון?

בלי הרבה שטויות - מגיע/לא מגיע.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

כרגיל מגיע אבל לא כמו תמיד עם מערכת ששווה לשמוע אותה הפעם אני יסתפק בלהביא את הנרגילה וסתם להיות צופה מהצד.....

פורסם

רק לחדד נקודה מסויימת:

אני ואביחי לא דואגים לכיבוד המוני.

כל אחד מביא מספר דברים (בקבוק שתייה ואיזה מאפה או צ'יפס)

לכן אנא מכם - תביאו איזה משהו סמלי+ בשביל שיהיה לכולם ויהיה יותר נחמד וחופשי.

תודה

גל

פורסם

אני מגיע!

שאלה: יהיו שם אנשים עם פסיכומטרי 700 ומעלה שיוכלו לכוון לי את האלפיין 9855 כי נירא לי שצריך תואר שלישי כדי לדעת לכוון את היצור הזה?

עד היום היה לי פיונייר 7750 והכל היה מכוון פיקס(תודות לדני זומרשטיין) אבל היום החלפתי לאלפיין ואני לא מצליח לכוון לטעמי(כמו שהיה מקודם).

תודה.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7415 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...