Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי הסאונד שלו חסר עומק - אין לו כמעט באס (לפחות לא ברכבים ששמעתי אותו עובד בהם) והטוויטרים שלו קצת צעקניים אבל לא משהו נורא עד כמה שזכור לי.

את הסט הזה ספציפית - לא אוהב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לדעתי הסאונד שלו חסר עומק - אין לו כמעט באס (לפחות לא ברכבים ששמעתי אותו עובד בהם) והטוויטרים שלו קצת צעקניים אבל לא משהו נורא עד כמה שזכור לי.

את הסט הזה ספציפית - לא אוהב.

על איזה סט אתה ממליץ לי במחיר הזה פחות או יותר?

פורסם

אני אישית אוהב אותו מאוד ( יש לי את ה5 ורבע אינץ' )

קומפוננט מעולה לדעתי יותר טוב מהדוטק

בקשר לבאסים שלו אין לי מושג כי יש לי סאב אז חתכתי אותו גבוה כדי שלא יהיו רעשים מהדלתות ( אין אטימה )

הטוויטרים שלו באמת קצת צעקניים אבל אפשר לפתור את זה בקלות בעזרת כיוונים מהמגבר/רדיו-דיסק

בכל מקרה ממליץ עליו מאוד

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

תראה ישלך גם סטים של סאונד סטרים במחיר הזה וגם מוראל דוטק וגם קומפונטים של אוריון

כמובן שכל סט נשמע אחרת אתה צריך ללכת לחנויות לשמוע כמה סטים לפחות 3 סטים שהכי נראים לך

ואז תחליט מה הסגנון שלך

HU-ALPINE 9830

COMPONET- JL AUDIO XR 650

REAR- JL AUDIO TR690 TX

AMP- JL-AUDIO 300\4

SUBWOOFER- SPL 400 RMS

AMP- ROCKFORD 250.2

:twisted:

• תוכן חדש...