Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה! תוכנה לניקוי המחשב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

על המחשב שלי עד לא מזמן הייתה מותקנת תוכנת ace utilties.

התוכנה הייתה אחלה, ניקתה את המחשב מכל מיני זבל, ובקיצור עשתה כל מה שרציתי.

עכשיו, יצא עדכון לתוכנה. אני הגבתי, הידד, המחשב שלי יהיה יותר יעיל בטוח לשימוש (...).

אז זהו, שלא.

התוכנה הי על בסיס טרייל, והיא תקפה רק ל30 יום.

לא הייתה לי בעיה גדולה בזמנו למצוא את הקוד, ולשחרר את התוכנה מכבלי העבדות.

אבל כשהתקנתי את העדכון משום מה הוא ישר ביקש את הקוד, ולא התחיל את הטרייל מהתחלה, וגם, לא משנה איזה קוד שמתי הוא לא פעל.

כמדומני שהבעיה היא שהקוד שהזנתי אז, צריך להיות זהה לקוד ההוא כי המחשב זוכר איזה קוד הכנסתי.

אבל אני לא..

איך אני יכול לנקות את הזכרון הזה מהמחשב/ לגרום לתוכנה האהובה לפעול מחדש?

אנא עיזרו..

בתודה מראש, אור.

פורסם

בד"כ כשמשנים גירסאת תוכנה

גם האלוגריתם שבונה את המספרים משתנה - לטובת אלו שמשיגים פרוץ ועוד מחפשים את העדכון באתר היצרן.

פורסם

יש תוכנה שהיא חינם ועושה עבודה מופלאה, שתי תוכנות למעשה, את השניה אני לא כל כך אוהב:

1. ADAWARE

2. S&D

כל תוכנה מהסוג הנ"ל בתשלום לא מצדיקה את התשלום עליה, לא שמישהו בארץ משלם, אבל גם לא מצדיקה את החיפוש אחר SERIAL תואם.

התוכנה היחידה שמצדיקה חיפוש אחר SERIAL היא NOD32. שגם תורם לנטרול הזבל במחשב, בנוסף לשאר הנפלאות שלו.

ממליץ בחום.

פורסם

אז בוא נעשה סדר

אדוואר- תוכנה ממש לא פולשנית לא מכירה ב TOOL BARS

לא מומלץ

לפותח התרד פנה אליי בפרטי אני אפנה אותך לאנטי וירוס של מייקרוספוט( כן כן ) ניסיון לשנה חינם

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

System Mechanic Professional 6

ניתוח מצב זיכרון וירטואלי

ספיי וואר וירוסים, הכל

כולל אנטי וירוס פייר וואל

כולל כל מיני טוויקים לשיפור המהירות והתאמה למשתמש.

עדכונים שלא פוגעים בקוד.

התוכנה כוללת גם כלים לניקוי הכוננים מכל מיני זבל מתקנת קיצורי דרך פגומים

מסירה תוכנות ומתקנת רג'יסטרי

גיבוי לרג'סטרי

בקיצור תוכנה יעליה מאוד וידידותית למשתמש בעלת ממשק ברור לתפעול קל ומהיר

בהצלחה!!

פורסם

לפותח התרד פנה אליי בפרטי אני אפנה אותך לאנטי וירוס של מייקרוספוט( כן כן ) ניסיון לשנה חינם

לכל הדורש :

האנטיוירוס החינמי לשנה של של חברת האבטחה השיתופית של מיקרוסופט

http://www.my-etrust.com/microsoft/

תהנו !

סובארו זה כמו פקידה במשרד הרישוי - יודעת את העבודה שלה אבל לוקחת את הזמן

פורסם

רבותי, קצת התבלבלת.. לא ביקשתי אנטי וירוס או תוכנת אנטיספייוור.

היחיד שקלע למטרה הוא מר אביב..

אני אנסה את System Mechanic Professional 6...

תודה..

אם יש לכם עוד להוסיף, ולענות על השאלה שהתבקשה, זה מאוד יועיל לי..

תודה.

אור.

פורסם

יש לי משהו קטן להוסיף

אל! ואני חוזר, אל תתקרב למוצרים של נורטון, אין שום הצדקה למה שהם עושים למחשב.

מה גם שנורטון לא ממש טובים במשהו ספציפי...

פורסם

ניסתי בהמלצתכם את הסיסטם מכניק פרופשיונל 6 וזה דפק לי תמחשב..

בתחילה הכל נראה טוב ויפה והיא עובדת חלק עד שקיבלה קריזה והתחילה לשבש הכל אז מחקתי אותה ועכשיו יש לי מלא תוכנות מעצבנות שרצות בזיכרון ומאיטות את המחשב וגם רוב אתרי האינרטנט לא נפתחים לי.

אז אם יש תוכנה אחרת אפילו ל30 יום ניסיון רק כדי לנקות את כל הזבל מהמחשב ושיסדר אותו לפחות כמו שהיה זה יהיה טוב.

פורסם
לכל הדורש :

האנטיוירוס החינמי לשנה של של חברת האבטחה השיתופית של מיקרוסופט

http://www.my-etrust.com/microsoft/

תהנו !

ממש לא התוכנה שהתכוונתי- ( תוכנה שלא מופיע באתרים- אלה בלינק למערכות מידע-) מי שרוצה מוזמן לפנות אליי- (התוכנה לא מסחרית או משהו כזה)

בכל מקרה הנה לינק למלאי תוכנות לניקוי המחשב לפי קטגוריות - כולל הכל- בנייה של חבר

www.21kw.tk

מפורט שם הכל

אשמח לענות לשאלות.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

רק NOD32 ניסיתי הכול ! היא פתרה את כול הבעיות.

תמיר

• תוכן חדש...