Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום עשיתי מנוע וגיר להונדה..

על הדרך הוחלפו 5 תושבות מנוע רדיאטור...

עכשיו האוטו נישמע סבבה אבל שמעלים טורים כול האוטו רועד..

והאוטו לא נוסע כמו שהונדה צריכה ליסוע..

מה יכולה להיות הבעיה מנוע?

גיר?

ההרכבה היבצעה אצל מוסך מורש/ה שעשה הכול טוב..

איפה הבעיה כאן...

אנא עיזרו לי להיום חשוב מאוד תודה לעונים

פורסם

המון סיבות לרעידות כאלה, החל מזיוף צלנדר מסוים, כלומר מצת או חוט הצתה או מזרק, ואם זה רכב ע כוייל "פר" צילנדר אז גם סיבה, ועוד ועוד ועוד, וגם סיבות מכניות יתכנו.

אבל הדרך הטובה ביותר היא לגשת לבעל מקצוע, ואם בעל מקצוע, אז מה עם המוסך שהחליף את כל החלקים (ובטח גם לקח תשלום בהתאם) למה את/ה לא דורשים סיום הביצוע?

בכל אופן יש לגשת למוסך מומחה או דיאגנוזיסט לאיתור התקלה, ואז לפעול לפתרונה.

רצוי לחבר סקנר סורק תקלות למחשב הרכב, יתכן והתקלה זוהתה על ידי מחשב הרכב ונרשמה בו כקוד תקלה, מה שפשוט לשליפה על ידי סקנר,

מאיזה איזור את/ה ?

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
הרעידות בעלייה בסל"ד , זה כשאת בנסיעה או בהילוך סרק ?
זאק מדובר על בחור בן 22, אשר יודע להוציא אלפי שקלים על הונדה עם מנוע וגיר תקולים,

להחליף מנוע וגיר, לצאת מהמוסך עם רעידות, וחוסר סחיבה, לחפות על המוסך ולפרגן לטיב עבודתו, ולבקש מחברי הפורום המכובדים לפתור את הבעייה, דרך מסך המחשב.... נו באמת???

ליעד חזור למוסך ותן לא בראש, עד שיוציא את הרכב פרפקט!!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

האוטו עדיין אצלו לא היסכמתי לקחת את האוטו עד שהרכב יהיה מוכן שייסע יפה ובלי רעידות

אני עכשיו בדרכי אליוו לעשות לו קצת בעיות..

אם יהיה משהוא חדשש אני אומר לו להוריד את הגיר והמנוע שלו ויחזיר לי את מה ששלמתי לוו..

עוד לא שילמתי לו הכול רק מחצית מהסכום

האוטו רועד גם בסל''ד נמוך כמו 1 ו2 ממש כול בפנים של האוטו ואפילו החוץ המנוטע אבל ישר כמו פלס

המוסך שם עכליו כוס להראות לא שהיא לא נופלת..

אני נירא לי הבעיה מכיוון המנוע..יש לו יותר מידיי ובריציות וכניראה משדהוא בו לא טוב

המוסך אמר לי שהוא מחליף גיר לבעיית הסחיבה..

פורסם

עכשיו אחריי יום מפורך כדיי למצוא את הבעיה ברעידות היתברר שהגובה של המנוע לא היה תואם את גובה התושבת והוא כייון אותה והיסתדרו הרעידות בגלל בעיית הסחיבה והרעש המוזר שיוצא בעת קינגדוון

הגיר הוא לא תואם למנוע שייבוא מחו''ל פירקנו את הגיר ומחכים ליום ראשון בעזרת ה' להרכיב את הגיר החדש.. כול התמונות של הכול צולמו יום ראשון הקטלוג יפורסם

פורסם

אהה את הכוס הוא שם שהמנוע היה דלוק ובאימוץ רב של המנוע בטורים 5 הכניס הילוכים והכוס לא זזה..

המנוע פשוט יוטשב טוב...

פורסם

שמעוו אז ככה היום הלכתי למוסך בגלל חוסר הסחיבה ואי ההגעה לטורים 5 עם ההונדה

היחלטתי שאני לוקח אותה לאבי הונדה בתל אביב לבדוק את הבעיה ישר איך שניכנסתי הוא אמר לי שמנוע נישמע כמו אוטו יד ראשונה שקט בקושי שומעים אותו אבל הוא היתקשר למוסך שהרכיב לי את הגיר ורק היסטלבט עליהם בגלל ששמו גיר שלא מצאים למנוע

שמו לי גיר של מנוע סיוויק 2000 וזה לא בידיוק עולה על מנוע EX 95 VTEC

ולבסוף יום ראשון האוטו במוסך מחליפים את הגיר ובשעה טובה ההונדה יוצאת לקורע את כבישי תל אביב

תמונות בעזרת ה'שבוע הבא

שבת שלום לכולםם

פורסם

אני לא מכיר סיויק המצויידת במנוע 2000 סמ"ק, שנעה על כבישי הארץ, לפחות לא ביבוא סידרתי.

אני מציע לך לבדוק היטב את הסיבה להחלפת הגיר.

אפי.

תנו חיוך, הכל לטובה.

• תוכן חדש...