Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת מנוע ל 106XS 1400 במנוע של 106 XS 1600.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת אם אפשר להשתיל מנוע של 106XS 1600 ברכב שלי שהוא 106 XS 1400 ובמה זה כרוך.

אם כן אז אשמח חשמוע על הערכת מחיר והיכן ניתן לעשות את זה.

תודה.

ביי בנתיים,

:angel:

פורסם

אני כבר מתחיל להצטער שקניתי את ה 106 XS 1400 ולא חיכיתי עוד קצת כדי למצוא איזה XSI או לפחות XS אבל 1600..... :cry:

ביי בנתיים,

פורסם
אני כבר מתחיל להצטער שקניתי את ה 106 XS 1400 ולא חיכיתי עוד קצת כדי למצוא איזה XSI או לפחות XS אבל 1600..... :cry:

מה בדיוק לא מספק אותך?

אגב נדמה לי ש1600 XS זה רק אוטומטית.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם
באזור ה-6-7 כולל עבודה וכו'

החלפת מנוע +גיר+ מחשב + צמת חוטים על המנוע + התאמת צמת חוטים ברכב לחדשה של המנוע החדש רק 7K ?

וואלה אנשים עובדים בחינם

I LOVE PEUGEOT CITROEN CARS

פורסם

אם המנוע לא גמור - חבל על הכסף להחליף מנוע בתור שיפור. תקנה דגם אחר וזהו.

אם המנוע גמור, והחלטת לנצל את הסיטואציה ולהחליף למנוע אחר - אז למה לעשות חצי עבודה? תחליף כבר למנוע יותר גרזן מ1600XS. נגיד 2.2 של 607...

:wink::wink::wink:

פורסם

מה בדיוק לא מספק אותך?

ממש לא.

שלי ידנית

ביי בנתיים,

פורסם

מה בדיוק לא מספק אותך?

ממש לא.

שלי ידנית

ביי בנתיים,

פורסם

כרגע חזרתי מסיבוב על 106XS 1600.

אחרי שנכנסתי חזרה לXS שלי חשבתי שאני משתגע .... כזה הבדל גדול.

מעניין אם צ'יפ יוסיף לי משהו.

ביי בנתיים,

• תוכן חדש...