Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבהרה.

אני לא פרשמתי הודעה אחת בפורום הזה על מנת להקפיץ את מספר ההודעות שלי. כתבתי מה שכתבתי כי חשבתי שזה מתאים/רציתי לשאול שאלה/ לענות על שאלה של אחר.

לעניינו, לא אמרתי שאין להקל על החיילים. נניח לא לשלול את הרשיון. אבל אני חושב שיש לנזוף, או להטיל איזשהו עונש מרתיע, שילמד ויחנך את החיילים, גם כאזרחים משוחררים, שלא לחזור על העברות הללו.

אור.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפותח השרשור, פנה לתחנת המשטרה באיזור מגוריך,במידה והחלטת להתלונן.

במידה ויחליטו לפעול נגד הנהג הוא יחטוף דו"ח ברשיונו האזרחי והצבאי .

כתב החבר (לפורום) M.AZULY

העולם לא יהרס מאלו שעושים רע הוא יהרס מאלו שמתבוננים מהצד ומסרבים להיתערב.

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם
אולם אני מאמין שאם היה קורה לי כזה מקרה הייתי כנראה סולח ומוותר לחייל.

פריבלגיות? כן, לאנשים שמקבלים 700 ש"ח לחודש ויושנים 4 שעות בלילה מגיע פריבלגיות.

אז אני אומר לך, צא מהסרט הזה, אם במקרה הוא לא היה בולם ועובר לנתיב השני, אם זו הייתה אמא שלך שלא כזו זריזת הבחנה..

ומצב כזה היה גורם לה לשוק מסוים אשר היא לא הייתה מגיבה כראוי..

רוב הסיכויים שהבן אדם הזה שנהג בסוואנה הוא לא קרבי, ולא ישן רק 4 שעות, וגם אם כן, אז שיעוף מהכביש אם הוא לא במצב לנהוג.

מה שאתה אומר זה בדיוק מה שכל הצעירים מרגישים שהם יוצאים בסופ"ש..

מותר לי לשתות, מותר לי להתפרק, אני טוחן בצבא כל השבוע/יים/ות מגיע לי לעשות מה שבא לי

אני משרת את המדינה דאמן איט! אני יכול למות כל יום ע"י פצמר או ערבי שירה עלי נ"ט בעמדה! אז אני אשתה קצת, ואח"כ ינהג.. השוטר יוותר לי..

בקיצור, יש פה תגובות שגורמות לי להרגיש :mm_mad:. לפותח השרשור, אני עדיין מחזק אותך בתקווה שזה איכשהו באמת יגיע למצ"ח והחייל הזה יקבל איזשהו עונש.

"Everybody loves house music, its a spirtual thing, a body thing, a soul thing"

פורסם
מה שאתה אומר זה בדיוק מה שכל הצעירים מרגישים שהם יוצאים בסופ"ש..
נוב-01, נעים מאוד.

מותר לי לשתות, מותר לי להתפרק, אני טוחן בצבא כל השבוע/יים/ות מגיע לי לעשות מה שבא לי

אני משרת את המדינה דאמן איט! אני יכול למות כל יום ע"י פצמר או ערבי שירה עלי נ"ט בעמדה!

אז אני אשתה קצת, ואח"כ ינהג.. השוטר יוותר לי..

לא אמרתי כזה דבר, אלא הצעתי שידון את החייל לכף זכות.

לא רוצה? זכותו המלאה.

ובא לציון גואל.

No worries 8)

פורסם

לא הבנתי את הנקודה שלך, נוב 1 זה צעיר, נוב 1 זה זקן?

חיילים שלי היו נוב 0, אז מזה אומר בעצם?

בקיצור, לא רלוונטי, ומה שכן רלוונטי, זו הפריבלגיות שאתה כן נותן לחייל..

לחייל אין שום פריבילגיה על הכביש, תוציא את זה מהראש, והאמת לאף אחד אין פריבילגיות

גם לא להוא עם הב.מ.ו סדרה 7(כי יש לו כסף), ולא למשאית שמנסה בכוח להדחף (כי היא משאית)

אם בסופו של דבר מישהו נפצע/נהרג, כמה זה משנה כבר מי הפוגע ובאיזה רכב הוא נהג?

בכל אופן, בזה סיימתי את ה"ויכוח" שלנו על גבי הת'רד הזה, מעונין להמשיך? ה"פ..

יום טוב.

"Everybody loves house music, its a spirtual thing, a body thing, a soul thing"

פורסם

אם אתה רוצה לקחת את זה רחוק תתלונן במשטרה צבאית

אם הם יתייחסו בכלל אז הם יבדקו לי התאריך והשעה מי נהג ברכב ויז**נו אותו...

עדיף לאבד רגע בחיים ואת לא את החיים ברגע... :snipersmi

פורסם

מנסיוני האישי ובתור מי שנמצא במערכת, אני יכול לומר לך כך:

אם תתלונן הנושא אכן יטופל ומוצה הדין, אך דע לך כי ייתכן ומדובר באגוז קשה קרי, עבריין תנועה צבאי בעל נסיון שלא ימהר להודות דבר שעלול לגרום לך לעמות עמו וטרטורים נוספים באם הנך מוכן להשקיע בכך ממרצך ומזמנך... אזי בהצלחה.

פורסם

שמעתי אל אחד שחתכו אותו והבחור החליט לנקום( לרשום מספר..... וכו') .... התחיל לרדוף אחרי מטורף עד שבעצמו עשה תאונה (ממש קלה) שהוא יצא אשם .....

הלקח: יש להתרכז בפעם הבאה במצב מסוכן עצמו ולא בפרטים כגון מה היתה דרגה של נהג ברכב אולי צבאי ושנת ייצור רכב ואיך לדפוק את הנהג השני.....

!!! FUCK THE FUEL CRISIS

פורסם

שי אלישע הניאדטרל.

כולנו היינו חיילים,

כולנו אכלנו חרא.

חלקנו אפילו אכלו אותו עם "מסטינג" (ואני בטוח שאתה מספיק צעיר ומאותגר שכלית בשביל לא לדעת מה זה).

בכל מקרה - זה שהבחור חייל לא נותן לו את הזכות לסכן אף אחד.

תערוך את החתימה המטופשת שלך ותטפל במקלדת - נראה לי שנתקעו לך הכפתורים של ה"ך" וה"ח"...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...