Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאתה חייל ג'ובניק, לקבל ריתוק מזיז לך..

גם אם יקבל שבוע, הוא עשה בזה משהו

ואם יש משהו שאני שונא, זה נהגים שחותכים אותי וגורמים לי לבלום בפתאומיות!

שזה יקרה לך פעם, במיוחד אם זה יקרה לך שמישהו חשוב לך באוטו כמו לפותח הת'רד, אתה תבין את התסכול שלו ואת הרצון לאיזשהו צדק.

הרי כל השטויות שאנשים עושים בימים האחרונים מוביל לתאונות עם הרבה נפגעים, כדוגמת מקרי עקיפת הקו הלבן.

אז, אם אין לך משהו חשוב להגיד, לפעמים עדיף לא להגיב rallye106

יש מקום וזמן למשחקים על הכביש.

"Everybody loves house music, its a spirtual thing, a body thing, a soul thing"

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש מקום וזמן למשחקים על הכביש.

בהחלט. אני לא אגיד שאני לא משתולל לפעמים, אבל זה בזמנים הנכונים. בשעות לילה מאוחרות/לפנות בוקר מוקדמות, כשהכביש ריק לגמרי, וכשאני מכיר אותו טוב מאוד.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
מסכים עם דניאל... תמצא לך תחומי עניין ותחביבים.. לחנך אותו אתה לא תצליח תתעסק בשלך וזהו... כולנו משתוללים מידי פעם דיי לשחק אותה ישו הצלוב.
גם אני מסכים עם דניאל אבל בזכות ההודעה האחרונה שלו, לא בזכות "תחומי העניין".

אף אחד לא "משחק אותה ישו הצלוב". אפשר לאהוב רכבים ומוטוריקה גם בלי לחתוך אנשים אחרים ולסכן אותם.

אם גם אתה "רק מדי פעם" חותך אנשים אחרים כי "גם אתה לא משחק אותה ישו הצלוב" ונראה לך ש"מדי פעם" הופך נהיגה מסוכנת לסביבה לבסדר - אני מקווה שמישהו יראה אותך ויתלונן גם עליך לפני שתהרוג איזה נהג חסר מזל (היה בסביבה שלך).

תבין - סע על מגרש החלקה כמה מהר שאתה רוצה וחתוך כמה קונוסים שאתה רוצה. כביש ציבורי זה לא מקום לבחון עירנות של אנשים אחרים ולשחק עם החיים שלהם.

פורסם

אני מכיר אישית את מיכאל (פותח האשכול), ובתור מישהו שמשרת במצ"ח בתור חוקר תאונות דרכים -

אני יכול לומר שהמקרה הספציפי הזה מאוד, אבל מאוד - מפריע.

צפו להתפתחויות.

יום טוב.

KYD
פורסם

הצבא מתייחס ברצינות הראוייה לכל התלונות שמגיעות על נהגים.

ברגע שהפנייה תכנס לצנרת, היא מהר מאוד תהפוך לדו"ח מ"צ.

פורסם

מתוך אתר משטרה צבאית:

במקרה והבחנת בעבירה של חייל צה"ל עליך לדווח על כך למוקד המשטרה הצבאית או לתחנת המשטרה הצבאית הקרובה.

מס' הטלפון לפניות: 1-800-38-18-18, 03-7379900. פקס: 03-7376938, 03-7376452

מוקד המשטרה הצבאית בפיקוד הצפון: 04-6973338

מוקד המשטרה הצבאית בפיקוד המרכז: 02-5842631

מוקד המשטרה הצבאית בפיקוד הדרום: 08-6298219

פורסם

אני אישית לא הייתי מתלונן על חייל סדירניק, רק מתוך המחשבה שהתלונה שלי עלולה לסבך אותו (כלא, ריתוק, וכו...).

נגד, שילך להזד**ן.

No worries 8)

פורסם
אני אישית לא הייתי מתלונן על חייל סדירניק, רק מתוך המחשבה שהתלונה שלי עלולה לסבך אותו (כלא, ריתוק, וכו...).

נגד, שילך להזד**ן.

זה באמת משנה לך מי מבין השניים יכנס בך ויעיף אותך מהכביש?

נגד,קצין,שוטר,חייל,ח"כ,רוני סופרסטאר, כבאי או מאלף כלבים....מי שמשתולל ומסכן אחרים בכביש צריך להיענש!

פורסם

ציפיתי שתשובה כזאת תגיע, רק לא תארתי שכל כך מהר.

שים לב שהבחור מספר על נהג סאוונה שביצע עבירת תנועה אחת, כנראה מחוסר תשומת לב,

שעלולה הייתה להיות מאוד קטלנית. הוא לא רשם בשום מקום על שלשלת של התפרעויות.

נכון שבכביש מספיקה רק טעות אחת, אבל לדעתי יש לשפוט את החייל לכף זכות.

טיפה כבוד לחיילים בסדיר.

No worries 8)

פורסם
ציפיתי שתשובה כזאת תגיע, רק לא תארתי שכל כך מהר.

שים לב שהבחור מספר על נהג סאוונה שביצע עבירת תנועה אחת, כנראה מחוסר תשומת לב,

שעלולה הייתה להיות מאוד קטלנית. הוא לא רשם בשום מקום על שלשלת של התפרעויות.

נכון שבכביש מספיקה רק טעות אחת, אבל לדעתי יש לשפוט את החייל לכף זכות.

טיפה כבוד לחיילים בסדיר.

חוסר תשומת לב?

הייתה כאן תשומת לב מלאה מאוד לעבירה שהוא עשה, אני מבטיח לך. אי אפשר לא להאיץ לסביבות ה-120 ולחתוך מישהו מנתיב פניה בכלל בלי לשים לב, מבטיח לך שאף אחד לא עד כדיי כך מוכשר.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

טיפה כבוד לחיילים בסדיר.

לפי ההגיון הזה דווקא לי מגיע כבוד מהסדירניק:

גם הייתי סדירניק בדיוק כמוהו (כנראה שיותר - אני עשיתי 3 שנים, אם הוא סדירניק קרוב לוודאי שהוא עוד לא עשה 3 שנים... אחרת הוא היה משתחרר כבר...)

ואני גם עושה מילואים.

פורסם
הצבא מתייחס ברצינות הראוייה לכל התלונות שמגיעות על נהגים.

ברגע שהפנייה תכנס לצנרת, היא מהר מאוד תהפוך לדו"ח מ"צ.

במידה וזה יהפוך לדו"ח מ"צ אז התלונה תגיע ליחידה והחייל ישפט בדין משמעתי. אף אחד לא יזמן את בעל הבורה להעיד מהסיבה הפשוטה שאין תובע בהליך הנ"ל. כמו כן אין זמן קבוע להישפט, מתי שלמפקד יש 10 דקות פנויות הוא פשוט אומר לחייל שיכנס אליו למשרד. אתה באמת מצפה שהמפקד (שבדרך כלל לטובת החייל) ישאל אותו אשם או לא והחייל יגיד אשם? :roll: . החייל יגיד לא אשם ואז זה מילה של החייל לעומת מישהו אנונימי שבדרך כלל פרטיו אפילו לא ידועים. החייל תמיד יכול לטעון שהוא שכב עם החברה של חייל אחר ועכשיו הוא מנסה לדפוק אותו. לך תוכיח שזה לא נכון... כל מה שכתבתי פה זה מניסיון אישי ובאמת שחבל אפילו על השיחת טלפון והעצבים שתגלה שזה לא יתקדם לשום מקום. ולזה שאמר שלחייל ג'ובניק מפריע ריתוק- אני כבר חודשיים החייל הכי ג'ובניק בצה"ל ואתם אפילו לא תאמינו עד כמה וממש לא מזיז לי לישון כמה ימים בבסיס. וגם לרוב החיילים שאני מכיר זה לא יותר מידי מפריע, אולי קצת מעצבן...

פורסם
חוסר תשומת לב?

הייתה כאן תשומת לב מלאה מאוד לעבירה שהוא עשה, אני מבטיח לך. אי אפשר לא להאיץ לסביבות ה-120 ולחתוך מישהו מנתיב פניה בכלל בלי לשים לב, מבטיח לך שאף אחד לא עד כדיי כך מוכשר.

השאלה הנשאלית היא האם ראית אותו עושה עוד עבירות פרט לעבירה הזאת?

האם באמת מדובר באיזה תפוז מכאני שמוריד רכבים מהכביש בשביל להעמיד את הז*ן?

אני מבין אותך ואין לי שום ספק שאתה ומשפחתך נבהלתם נורא.

אולם אני מאמין שאם היה קורה לי כזה מקרה הייתי כנראה סולח ומוותר לחייל.

פריבלגיות? כן, לאנשים שמקבלים 700 ש"ח לחודש ויושנים 4 שעות בלילה מגיע פריבלגיות.

זאת דעתי, ואם למישהו יש תגובה נורמאלית (ולא כזאת בשביל להקפיץ את המספר הודעות בצד ימין),

אני אשמח לשמוע.

No worries 8)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...