Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

הרכב שלי לאחרונה החל לשגע אותי ..כול יום בעיה חדשה...

יש לי אונו s70 ,1400, שנת 96' לאחר שיפוץ ראש מנוע...

לאחרונה החלו אצלי בעיות שהרכב היה נכבה כאשר הייתי מורידה את הרגל מהגז..לאחר התייעצות כאן בפורום החלפתי פילטר דלק,פלאגים ואת הצינוריות וואקום מהדיגיפלקס ואכן הרכב נסע מעולה למשך שבוע...ואז החל רעש מוזר (כמו חור באגזוז) וגם חזרה לי הבעיה שהייתה -הרכב נכבה כאשר מורידים את הרגל מהגז...הלכתי לחשמלאי כאמור הוא אמר שזה לא משהו חשמלי..הלכתי למוסך כללי והוא אמר לי שיש כנראה בריחת גזים מהסעפת יניקה/ פליטה והוא אמר לי לחזור למוסך שבו עשו לרכב ראש מנוע..חזרתי למוסך שבו טיפלתי ברכב וגם הוא אמר לי גם שהרעש הוא ככול הנראה מבריחת גזים..אני אשמח לקבל קצת הסבר על הסעפת והאם זה קשור לטיפול ראש מנוע ואם כן מחר אני במוסך מה לומר למכונאי ואם אפשר ככה על סמך מעט הפרטים למדוד את הנזק של הכיס...:roll:

תודה על העזרה!

:-)
פורסם

גם אצלי היו רעשים חזקים שהתבררו משני חורים גדולים מדוד הפליטה האחורי.

תניעי את הרכב, וצאי החוצה.

שימי את היד מתחת לדוד הפליטה האחורי (אבל לא לגעת!) ואם תרגישי אדים/רוח יוצאים מהאגזוז יש בו חור.

80% מהחורים בצינור הפליטה מקורם בחלק האחורי של האגזוז, כלומר בדוד הפליטה האחורי.

פורסם

מכיוון שהרכב עבר לאחרונה שיפוץ ראש מנוע, קיימת אפשרות סבירה, וזאת בעקבות

הבעיות שהתגלו לאחר הטיפול בראש המנוע, שיתכן וברגי הסעפת פליטה ויניקה לא חוזקו כראוי לאחר

שיפוץ ראש המנוע, ולכן חיזורק הברגים במקרה טוב יפתור את בעיית רעשי הפליטה, ויפתור בעיית יניקת אוויר מסעפת היניקה, מה שגורם לסרק לא יציב ולכבוי הרכב בסרק.

ניתן בקלות לאתר בעיית יניקת אוויר מסעפת היניקה, על ידי התזת ספריי קרבורטורים, או ספרי שימון זז קל,

לעבר חיבורי סעפת היניקה, עלייה רגעית בסלד סרק תעיד על בריחת אוויר מהאטם י בסעפת יניקה.

את החשד לבריחת גזים מסעפת פליטה, נית לבדוק, על ידי סתימת צינור היציאה של דוד הפליטה

עם היד, לזמן קצר ויש להקשיב מאין בוקע רחש האוויר הנפלט.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

עוד נקודה אחת, האגזוז מחובר לסעפת הפליטה באמצעות קפיצים. יכול להיות שהשתחררה לך התושבת גיר ולכן המנוע לא יושב טוב, ולמעשה נפתח רווח בין סעפת הפליטה לצנרת הפליטה.

ההחלפה של אטם סעפת במקרה הרע היא סיפור דיי פשוט (אחרי פעמיים שפירקתי את הסעפות, תפסתי את העקרון דיי טוב).

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

היי,

הכנסתי את הרכב למוסך :roll: והמוסכניק אמר לי שהוא פירק את הסעפת ושלח משהו לחריטה (לא ממש הצלחתי להבין כי היה רעש נוראי אצלו) אני עוד מעט יוצאת לכיוון המוסך לעקוב קצת מקרוב אחרי התיקון שם ורציתי לקבל עוד קצת עצות/הסברים ...כאמור הרכב עבר שיפוץ ראש מנוע (אצל המוסכניק הזה) יכול להיות מצב כזה שהוא לא ראה את הבעיה בעת טיפול בראש מנוע? ומה בדיוק נשלח לחריטה וכמה הנזק הזה עלול לעלות לי?....אני יודעת שזה בטח קצת קשה להעריך ..פשוט אני רוצה להכין את עצמי נפשית לעוד הוצאה על הרכב :roll:

תודה על העזרה!!!!

:-)
  • תוכן חדש...