Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ידוע לכולם שנעילה מרכזית קונה את עולמה בשעה של גשם סוחף.

200 מטר ממך ומהאוטו, בתווך, מבול שלא היה מבייש את פרעה וחייליו, ואתה לוחץ על הכפתור בשלט ודופק ספרינט אל האוטו.

עד פה האידיאל.

החל משבוע שעבר האוטו שלי מסרבת להקשיב לשלט.

חמור יותר - היא גם מסרבת להקשיב למנעול של דלת הנהג או למנעול של הבגאז' [שניהם אמורים לשלוט בנ"מ]

אני צריך המלצה לחשמלאי רכב שיודע, אוהב, ומוקיר את הטיפול ברכב [בתמורה לתשלום נאות כמובן] והכי חשוב

אני לא מעונין בחאפרים או בכאלה שינסו להיות חאפרים או כאלה שיתחילו לנפח דברים סתם.

אני רוצה מישהו שנחשב לעילוי בתחומו ומוכן לשלם לו על זה.

אשמח לקבל המלצות - מרכז הארץ, הרכב הוא ב.מ.וו

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

אם אתה מאיזור המרכז ואתה יכול להגיע לאור יהודה אני הייתי ממליץ לך לחשמלאי רכב ודקטוטורי 2000 הוא נמצא ברחוב היצירה 5 באור יהודה א.ת הישן טל' 035336488

:-) {את הטוב אנחנו מקבלים מה' ואת הרע לא נקבל?!?}:twisted:

ברשותי:

מזדה לאנטיס 1999 אוט'

ביואיק רנדוו 2004 אוט' (בעיקרון של ההורים)

פורסם

יש את המוסך המרכזי של ב.מ.וו ביפו

אני לא זוכר את הרחוב במדוייק [קיבוץ גלויות?] .

יש שם בנאדם שמכיר כל רכב שיצא מב.מ.וו עד לרמת הבורג למעשה.

כדאי לבדוק את העניין.

שבת שלום

אלי.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
אם אתה מאיזור המרכז ואתה יכול להגיע לאור יהודה אני הייתי ממליץ לך לחשמלאי רכב ודקטוטורי 2000 הוא נמצא ברחוב היצירה 5 באור יהודה א.ת הישן טל' 035336488

דוקטורי מצויין אך יש לקחת בחשבון את הסכומים שהוא גובה בהתאם בסיום העבודה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...