Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7473 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי עכשיו רדיו טייפ ששולט על הצינגר של חברת סוני משהו באמת ישן שכבר לא מיצרים(קראתי פעם באיזה אתר שהפאנל שלי כלומר הרדיו טייפ יוצר בשנת 95!)

ברדיו טייפ יש את הפונקציות

פיידר

באלנס

טרבל

סאב

וכומבן ווליום:)

רציתי לדעת האם כל רדיו דיסק מהפשוט(אבל של חברות מוכרות) ביותר אני ירגיש הבדלי שמיעה

ניכרים במוזיקה? אני מתכנן על האלפיין 9845

הרכיבים בחתימה שלי=)

פורסם

שמע בדיוק קניתי את ה9845 לפני שבוע ואצלי הוא ממש השפיע על הסאונד ( היה לי בלאופנקט ממש ישן לפני )

עוצמה , איכות , סידור הבעיות שהיו לי בעקבות אפשרויות השליטה ( הטוויטרים היו נכנסים למצב הגנה בווליום גבוה ) , שליטה ( 2 יציאות קדם מגבר לעומת 1 בקודם ) ופשוט הכל יותר טוב

בקיצור לדעתי יעשה לך המון הבדל

אני הרגשתי פול הבדל אני ממש נהנה מהמערכת כרגע..

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

ההבדלים בין רדיו דיסקים פשוטים מאוד (נגיד עד 700 ש"ח + -) והרדיו דיסקים ברמה הגבוה יותר (נגיד עד 2000 ש"ח)

הוא הבדל גדול מאוד - כמו לדוגמא הבדל בין JVC פשוט לפיוניר סידרה 7 \ 8 .....

אבל ההבדל בין רדיו דיסק ברמה גבוה (עד 2000 ש"ח) ורדיו דיסקים הכי מתקדמים שיש (מעל 2000 ש"ח)

הוא יותר קטן לדוגמא אם נשווה פיוניר סידרה 7 לאלפיין 9855 ההבדל באיכות יהיה הרבה יותר קטן עד בלתי מורגש

מול ההבדל של הפיוניר סידרה 7 מול JVC פשוט - שהוא הבדל ממשי ומורגש מאוד.

פורסם

ברמת העיקרון ככל שהסידרה של המכשיר יותר גבוה, כך איכות הסאונד שהוא נותן עולה וזה מתאפיין בזה שיש בו מעבד יותר איכותי, עינית יותר טובה ושלא נדבר על כל אפשרויות החיתוכים והאקולייזרים למיניהם שקיימים במכשיר.

פורסם

אני לא דיברתי על האפשרויות שיש \ אין לכל מכשיר דיברתי על ההשפעה של הרדיו דיסק על איכות השמיעה

וכמו שאמרתי תיקח רדיו דיסק פשוט מול פיוניר סידרה 7 ההבדל יהיה הרבה יותר משמעותי מאשר ההבדל שיהיה בין

פיוניר סידרה 7 לבין נגיד אלפיין 9855

אז נכון שבין ה פיוניר לאלפיין יש המון הבדל ובאלפיין יש הרבה יותר אפשרויות חיתוכים כו ... אבל מבחינת ההשפעה

על האיכות של הסאונד ההבדל יהיה פחות משמעותי .

ד"א

מי שהסביר לי את העיניין הזה הוא עופר (Kicker) במפגש צפון האחרון ..

פורסם
שמע בדיוק קניתי את ה9845 לפני שבוע ואצלי הוא ממש השפיע על הסאונד ( היה לי בלאופנקט ממש ישן לפני )

עוצמה , איכות , סידור הבעיות שהיו לי בעקבות אפשרויות השליטה ( הטוויטרים היו נכנסים למצב הגנה בווליום גבוה ) , שליטה ( 2 יציאות קדם מגבר לעומת 1 בקודם ) ופשוט הכל יותר טוב

תודה לכולם על התגובות

לאלפיין 9845 יש איתו בעיות ברדיו ?הוא מתאים לישראל?

ויש לי אנטנה חשמלית שאני מדליק עכשיו תרדיו אז האנטנה עולה ושאני מכבה או מעביר למצב ניגון דיסק אז האנטנה יורדת .

יש את האפשרות הזאת ברדיו דיסק?

פורסם

אין שום בעיות עם הרדיו ( אני אפילו עם אנטנה מאולתרת )

מתאים לישראל - כיוון התחנות ( זוגי/אי-זוגי ) נעשה דרך המכשיר

וברור שתומך באנטנה חשמלית

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

הטוויטרים לא נכנסים למצב הגנה אלה המגבר עושה את זה. אולי בגלל הטוויטרים. שאני לא כל כך מאמין בזה.
פורסם

הטוויטרים עצמם לא נכנסים "להגנה" אלה קיים מנגנון הגנה בקרוס. מנגנוני הגנה לטוויטרים קיים בהרבה מאוד קרוסים ויכולים להיות סתם נגדים פשוטים עד שימוש ב POLYSWITCH.

"DJ-GUTZ", אתה צריך לכוון את הגיין אופן יותר מתון. הבעיה לפי התיאור שלך לא נובעת מהרדיו דיסק אלא מהמגבר.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

דיברנו על זה לא מזמן...

ב"מבחן עיוור" שלי בהשתתפות פיוניר סדרה 1XXX ופיוניר סדרה 9XXX הורגשו הבדלים עצומים בסאונד. בין אם זה שהגיינים במגבר נמצאים על אפס ו...קסם! שומעים גם בלי להרים את הגיין לעוצמות מטורפות והמשיך בזה שהטוויטרים נרגעו והפסיקו לצרוך כל ססס ו צצצ של מירי מסיקה והמידבאסים קיבלו טעם.

אז כן, יש הבדל. השאלה היא עד כמה אוזן לא-אודיופילית (או "קריסטלית" לפי מילון עופר) תשים לב לזה.

כמובן שזה תלוי גם בשאר הציוד שהמערכת מורכבת ממנו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לא השוואתם את הGAIN בצורה נכונה, GAIN על אפס זה לא אומר שהוא באותו היחס לשני הסיגנלים השונים. אני מעריך שהסיגנל בסדרה 9 חזק בהרבה מהסיגנל בסדרה 1 ולכן זה ממש לא פלא שבלי להרים את הGAIN שמעתם בעוצמות מטורפות. הHISS נובע כנראה מהמגבר ולא מהHU.

לפני שעושים מבחן עיוור צריך לדעת איך לבצע אותו, מי שאין לו את הידע הבסיסי לכך לא יכול לערוך מבחן שכזה משום שהוא יגיע למסקנות שגויות.

פורסם

אייל,

ה"היס" לא נבע מהמגבר. הוא בוודאות נבע מההד יוניט.

ולגבי הגיינים - ברור, לסדרה 9 יש פריאווט הרבה יותר גבוה מסדרה 1 ולכן שמעו גם כשהגיינים היו סגורים.

והמבחן שביצעתי אולי הוא לא היה עיוור, אבל כבר בדקות הראשונות של הפעלת המכשיר שמעו את ההבדלים בבירור, עוד לפני המשחקיאדה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...