רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,586 נושאים בפורום הזה
-
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם. בזמן הקרוב אני עומד לפני רכישה של סוזוקי סוויפט חדשה. אני מעוניין לעשות לה כמה שינויים קטנים מבחינה חיצונית {החלפת פנסי חזית ותוספת צתחתונה לפגוש הקדמי +חצאיות צד}. מכני אני לא נוגע בכלום ועכשיו לשאלה. האם לפי דעתכם שיפור מסוג זה מבטל אחריות? נגיד והחלפתי פנסים אז ברור לי שאחריות עליהם לא תהיה לי , אבל אם אני מחליף פגושים או שם להם תוספת זה לא מזיק כלל לרכב ולא אמור ביכלל להשפיע בכלום. אני שואל זאת כי כשהייתי בסוכנות אז דברתי עם סוכנת אחת שאמרה לי שזה מבטל את האחריות אבל אז מוכר נוסף ששמע את השיחה שלנו קפץ ואמר שבחיים זה לא מבטל ושאין שום בעיה. אני רק רוצה לדעת מה אתם חושבים או יודעים מניסיון אישי. אני בכל אופן אחזור לסוכנות ואני מחתים אותם על …
הודעה אחרונה מאת moshe-s, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום לכם , אתמול בשעות הלילה , בערך בשעה 00:00 , הייתי בדרכי למסיבה באיזור מודיעין , למען הדיוק - מצפה מודיעין . התבלבלתי בדרך , התברברתי ונסעתי לכיון כביש 3 , הגעתי בטעות לכניסה למודיעין וביקשתי לבצע פניית פרסה . במקום שבו בוצעה פניית הפרסה , לא הוצב שום שלט האוסר ביצוע פניית פרסה , למרות שהצומת מאוד קטנה ונאלצתי לבצע רוורס על מנת להמשיך לנסוע . במהלך ביצוע הפרסה , הבחנתי כי בפנייה שמאלה של אותה פרסה ובהמשכה חונות ניידת או שתיים ועוצרות רכבים לבדיקות אלכוהול. כנראה , שהשוטר חשב שאני מנסה להתחמק , מיד לאחר ביצוע הפרסה שמעתי צפירה של ניידת משטרה , אך המשכתי בנסיעה על 80-90 . השוטר עצר אותי , ביקש ממני לעצור בצד וכשפתחתי את החלון , ביקש רישיון . כששא…
הודעה אחרונה מאת arik34, -
-
לפני שאני אענה על השאלה , להלן אירוע שיתן כיוון לתשובה : מכון בדיקה בדק רכב מסוג פוקוס 2003 , מנוע תקין גזים "נקיים" , עברו שבועיים הלקוח חוזר למכון עם רעשים במע' הפליטה , הבוחן בדק ומצא שחלת הממיר מפורקת ורועשת , "צריך להחליף ממיר" אמר הבודק , הלקוח השיב לבודק של המכון : "לא מעניין אותי אני בדקתי אצליכם את הרכב ולא ציינתם בטופס הבדיקה שהממיר לא תקין" . מה לדעתכם עשה המכון ? ......הוא החליף לרכב ממיר על חשבון המכון . מסקנה : אם המכון היה דואג לרשום כיסוי תחת על מערכת הפליטה הוא היה יוצא נקי מהעיניין. הלו בזמן הבדיקה לא היה רעש , הממיר נידפק לאחר שבועיים , הרכב משנת יצור 2003 ....מה ואיפה אשמת המכון . מדוע יש תמיד מגמה להאשים את המכון . זו הסיבה להווצרותם של כיסו…
הודעה אחרונה מאת dorki, -
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום אני נהג חדש (בן 17 וחצי) בעל אזרחות אמריקאית +ישראלית אבל עם רישיון ישראלי יש איזהו דרך להשכיר רכב בארצות הברית עם ביטוח מתאים כדי שאני יוכל לנהוג המחיר לא משנה.. מישהו יכול למצוא לי חברה שמשכירה (שוב המחיר לא רלוונטי כמה שיעלה יעלה) לנהגים חדשים בארצות הברית? תודה רבה זה מאד חשוב! מאור!
הודעה אחרונה מאת Z4 3.0si, -
הושבת ילדים ברכב
מאת mhav-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, אני אבא ל 3 ילדים בני 6.5, 5 ותינוק בן חודשיים ברשותי רכב מסוג פורד פוקוס 2004. ניסיתי להושיב את הילדים ב 2 כסאות בטיחות (בוסטרים) וסל קל לתינוק במושב האחורי אין שום אפשרות זה לא נכנס. חשבתי להושיב את התינוק בסל קל מקדימה בגלל הכריות אויר זה לא ניתן. אשמח לקבל עיצה בנושא
הודעה אחרונה מאת amosbmw, -
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
1956! http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicSpecial.php?CatID=1&SubCatID=6&CarID=101049&Code=df0871f6f2bc09022245ab9269bf6d36&pid=KFdKOOu
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בוחן משטרתי חייב אותי לעשות כיוון פרונט סתם כי בא לו, על הדרך קרע לי את הגומי מהמגב ונתן לי שבוע לסדר את "הליקויים", אין לי סבלנות לספר את כל הסיפור, האוטו שלי תקין, השוטר מטומטם. העניין הוא שאני גם ככה לפני טסט, חשבתי, במקום ללכת לעשות כיוון פרונט פשוט להכנס למוסך ולבקש בדיקה שבסופה אני מקבל אישור רכב מיושן שאיתו אני ניגש לטסט. השאלה שלי, האם אחרי שאני עובר את הטסט אני יכול לגשת עם הרישיון החדש למשטרה (בהנחה שאי אפשר לתת לרישיון הישן להירקב בתחנת משטרה), ללא קבלה על בדיקה של כיוון פרונט ולסיים את הסיפור המפגר הזה שחוזר על עצמו יותר מדי?
הודעה אחרונה מאת michael carmi, -
ג'נרל מוטורס מצהירים שהיא תצרוך 40 ק"מ לליטר בממוצע וצריכה עירונית ממוצעת של 100!!!!! ק"מ לליטר. נראה לכם שזאת תהיה הצריכה האמיתית??? אם כן אז מדובר בשינוי משמעותי לעומת ההיברידיות שקיימות כיום. http://www.otoli.co.il/news.asp?cat=articles&scat=ar&ai=1269
הודעה אחרונה מאת ד"ר פוליצ'וק, -
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לפני כשעה נסעתי עם הטרקטור מכיוון מושב הזורעים לצומת פוריה, במשך כל הנסיעה (3 דקות) נצמדה אליי נהגת. בדך כלל כשאני מגיע לשוליים, נתיב האצה/האטה אני משתדל לרדת מהכביש כדי להקל על התנועה. כאשר הגעתי לצומת הכניסה לטבריה עלית, עברתי את הצומת ורציתי לזוז הצידה כדי לפנות את הכביש אך הנהגת המסוכנת הקדימה אותי ועקפה אותי במהירות מצד ימין דרך נתיב ההאצה של הצומת. יש לי את מספר הרכב! ניתן לעשות עם זה משהו?
הודעה אחרונה מאת edanj, -
-
- אחראי פורום
- 57 תגובות
- 7.9 אלף צפיות
אז ככה.. אני ו-2 חברי יצאנו בתאריכים 7.7.09-12.7.09 לטיול בצפון איטליה. מטרה מספר I: לשטוף את העיניים בחומר יוקרתי שלא קיים בארץ הקודש מטרה מספר II: להנות מנוף מרהיב מטרה מספר III: לחוות את המהות האיטלקית: אוכל טוב, נהיגה בכבישים מהנים ואנשים ממש טובים! נתחיל לתת לתמונות לדבר! אני אמלא את התר"ד ביותר מדיי תמונות נוף אלא רק כמה כדיי להגביר את החוויה נתחיל בהגעה למפעל והמוזיאון של למבורג'יני
הודעה אחרונה מאת GOLF, -
-
- 7 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אהלן יש לי פונטיאק סולסטיס gxp שנת 2008, קיבלתי בקשה לחידוש רשיון רכש על סך 4187 ש"ח!!! זה נראה לי סכום ממש דמיוני לרכב שעולה חדש בסביבות ה-225K. הבנתי שהסכום הדמיוני הזה הוא מכיוון שהאוטו שייך לקבוצה 7. מישהו יודע אם זאת טעות? אם אפשר לעשות משהו בנידון? או שנגזר עליי לשלם סכום של פורש על רכב של 200K?
הודעה אחרונה מאת Croc, -
- 1 תגובות
- 897 צפיות
שלום ,מכיוון שברשותי רכב בן 12 וחלקי חילוף עבורו בישראל נדירים כמשומשים ועולים הון בחברה אני מתעניין בשאלה- האם ניתן ליבא רכב שלם ומשומש בן יותר מ-5-10 שנים לצורכי חלקים בלבד ,דהיינו לא לצורכי שימוש ,נסיעה וכדומה,לפרוק בלבד? או שאין ברירה וצריך לפרק אותו בחול ולשלוח את החלקים המפורקים לארץ כחלקי חילוף משומשים? פשוט קל יותר להביא את הרכב שלם ... תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת אמיר שליט, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום רציתי לדעת אם חלונות שחורים זה חוקי וכמה זה עולה וכמה יעלה צבע שחור מבריק לרכב ואם יש אנגל אייז או קסנון או פנסים שקופים לרובר שלי ומאיפו אני יכול ליקנות ? ושאלה מאוד חשובה מאיפה אני קונה ריפודי עור בצבע קרם חדשים לרובר וכמה זה עולה? והם אולטרה זה חוקי ומאיפו משיגים מנורות כאלו תודה רבה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
ראיתי משהו כזה השבוע ברכב. הדיבורית היא גם רמקול שהשמע ממנו היה איכותי. גוף הדיבורית וא הרמקון, ויש לו צוואר שמתחבר לשקע המצית. מחפש לא משהו עם חוט וכול'. מישהו יכול להמליץ על דגמים?
הודעה אחרונה מאת Demis Roussos, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
הוגנבה לאוזני שמועה, שאני בטוח שהיא אכן אך ורק שמועה, אבל תמיד עדיף להיות בטוח. האם זה נכון שאם שוטר אינו חובש כובע בזמן מתן הדו"ח הינך יכול לסרב לקבל את הדו"ח משום שהוא כביכול לא בתפקיד?
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 29 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
http://issue.imotormag.co.uk/car-news-car-reviews.-car-videos-cool-stuff-sfw/1N4a72c13dd0bdf012.cde/page/18
הודעה אחרונה מאת RoyCo, -
-
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3761384,00.html משעמם על הכבישים אף פעם לא יהיה.
הודעה אחרונה מאת אלעד, -
מגנזיום 13'
מאת master_a- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני מעוניין לרכוש את המגנזיום האלה שבמונה אשמח אם מישהו יוכל לומר לי מה עלותם ומאיפה אני יכול לרכוש? נ.ב אם אפשר גם את שם הדגם?
הודעה אחרונה מאת SuRuK, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
יש כאן כתבה על מנוע דיזל חדש עם 2 בוכנות בצילינדר אחד, ללא מערך השסתומים וגלי הזיזים (ראש המנוע). נראה מעניין: http://cars.walla.co.il/?w=/4703/1536080 והקישור לאתר היצרן (?): http://ecomotors.com/ הסוף לבנזין? מעניין אם העדר הישראלי יסכים לקנות רכבים בעלי מנוע כזה כשיגיע ארצה..
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 762 צפיות
בקרוב בכבישים !
הודעה אחרונה מאת ohadohad2, -
כשחלילה עוצר אתכם שוטר על אי חגירת חגורה\ מהירות מופרזת\ דיבור בפלאפון או כל עבירה אחרת שאכן ביצעתם. מהי צורת הדיבור וההתנהגות שלכם כלפיו ? האם אתם מתעצבנים עליו שהוא עצר דווקא אתכם במקום כל המופרעים האחרים? האם אתם צועקים עליו? האם אתם יורדים מהרכב ומתחילים לנשק לו את הרגל שלא יכתוב לכם דו"ח? האם זה תלוי? וכמה פעמים הצלחתם, אם בכלל, לגרום לשוטר לא לתת לכם דו"ח ?
הודעה אחרונה מאת Night Driver, -
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
כפי שאתם רואים הנני חדש. אני מעוניין לעשות חופשה מוטורית בחול, אשר תכלול השכרת רכב ספורט ואיתו לעשות את מסלול נורבורגרינג ולשלב עם זה את התערוכה רכב של פרנקפורט. אשמח מאוד אם ימצא שותף או המלצות מאנשים שעשו: מה כדאי לעשות עוד, איזה אוטו מומלץ ואיך אפשר להשיג רכבים מיוחדים (חשבתי על בוקסטר).
הודעה אחרונה מאת 504L, -
- 1 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
יש לי בניסן אלמרה 2006 מכסה של המנורות מפלסטיק ולא מזכוכית, זה אומר שחוקי לשים מנורות XENON באוטו?
הודעה אחרונה מאת Alex_b, -
- 5 תגובות
- 845 צפיות
מישהו יודע איפה יש פירוקיה טובה ואמינה באיזור חיפה אני מחפש פנסי ערפל להונדה סיוויק 99? תודה
הודעה אחרונה מאת יוסיסופר, -
- 1 תגובות
- 666 צפיות
ביקור קצר בארה"ב
הודעה אחרונה מאת maatrixx, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום,אני חובב גדול של רכבים אמריקאים בעיקר רכבי שטח,בחיפושים על דגמים של GMC מצאתי מידע על דגם שנקרא טייפון דומה חיצונית לג'ימי הישן אבל הרבה יותר יקר ובעיקר הרבה הרבה יותר חזק. מישהו יכול לעזור לי לדעת עליו נתונים חוות דעת וכו',מישהו בכלל שמע על הדגם הזה פעם? הבנתי שהוא נדיר ויש דגם עם אותה מכניקה שנקרא סיקלון רק שהוא בתצורת טנדר. תודה.ושבת שלום
הודעה אחרונה מאת duki, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
Citroen GT היא מכונית שהומצאה עבור משחק פלייסטיישן המדמה נהיגה בשם Gran Turismo, אשר הפכה להיות הדבר האמיתי. מה עובר על סיטרואן? יצרו רכב לפי השראת משחק מחשב? מקור
-
- 7 תגובות
- 943 צפיות
שלום לכולם, החנתי את האוטו בחניון באיזור השרון, כשחזרתי מסידוריי גיליתי מכה חזקה מקדימה וכל הצבע התקלף, פניתי לבעל החניון וראינו במצלמת האבטחה נהגת עושה רוורס מבלי להתחשב ונכנסת באוטו במהירות, יש לי את המספר של הרכב מה עכשיו אני עושה בדיוק? תודה.
הודעה אחרונה מאת naorco1, -
- 1 תגובות
- 576 צפיות
שבת שלום ! בשביל להעביר אופנוע טסט (ללא חודשיים) יש צורך בביטוח תקף? האם ניתן לבטח לתקופה קצרה של חודש? במידה וכן היכן? תודה וסופ"ש שקט.
הודעה אחרונה מאת אמיר שליט, -
לאחר נבירה מעמיקה בפורום לא מצאתי את השרשור האחרון בנושא Top.Gear.S12E01.WS.PDTV.XviD-RiVER שוחרר לפני דקות להורדה בטורנט\RS הקרוב לביתכם
הודעה אחרונה מאת Borka,