מכירה - חלקים, חלפים, אביזרים, שיפורים ועוד
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי פורום מכירה - חובה לקרוא
ברוכים הבאים לפורום!
- פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות מכירה של אביזרי רכב מכל סוג.
- אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לאביזרים לרכב (מכוניות, אופנועים). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, רכבים למכירה ניתן לפרסם כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק אביזרים שנרכשו שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לשנות פרטים במודעה יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי אביזר כזה או אחר. כמו כן, הנכם מתבקשים שלא לנהל ויכוחים ודיונים עם מוכרים וקונים לגבי מחיר, מצב החלק וכדומה, בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אימיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של בזק. לסיכום - אין להגיב להודעות שלא אתם פירסמתם.
- דיונים בנושא אביזרים למכירה וקנייה יכולים להתקיים בפורום בפורום "טכני, אחזקה וטיפולים" או במסגרת פורום שיפורים, בתוספת קישור למודעה בפורום זה.
- החלטתם לפרסם כאן? לבריאות, אבל נא להימנע מהצלפה בקוראים. בבקשה - פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ, מייל או טלפון, אבל מספיק עם ה "תראו כמה אני מיוחד ואל תפנו אליי אלא אם אתם מוכנים לנשק בלחי הימנית של ישבני כדי שאסכים, אולי, למכור לכם במחיר X".
- מס' טלפון קווי יש לפרסם בשני אופנים - 0X-YYYYYYY או 0XYYYYYYY, מס' סלולרי גם כן - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם לערוך או להסיר מודעה יש בה"פ לאחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה המדוברת.
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה במכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה, ולא על מנת להקשות עליכם ועליהם.
בתודה, ההנהלה.
7,614 נושאים בפורום הזה
-
- 3 תגובות
- 974 צפיות
למכירה: מזרקים חדשים בקופסה לWRX/STI, 1300CC של DW.. מחיר 2000 ש"ח.
הודעה אחרונה מאת נתנאל, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למכירה מתאם בלוטות' OBD II. מאפשר סינכרון עם מחשב הרכב לאפליקציות בסמארטפון כגון TORQUE להצגת נתוניי המחשב בזמן אמת ויכולת להציג ולאפס תקלות. 150 ש"ח נימצא בנתניה 050-5277337
הודעה אחרונה מאת ApocalypticA, -
- 0 תגובות
- 751 צפיות
מתאים לרנו קליאו, קנגו, טווינגו ואולי לעוד רכבי רנו השלט תקין! 100 ש"חֿ
הודעה אחרונה מאת Mi16, -
סמלים של הונדה
מאת x-box- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
טלפון שלי 0524290972 רוסלן למכירה סמלים חדשים של הונדה סיוויק ו אקורד מחיר 100 ש''ח לסמל SIZE 122X99 SIZE100X80
הודעה אחרונה מאת x-box, -
- 0 תגובות
- 653 צפיות
למכירה: כיסאות של פגיו 307 XSI, במצב טוב, לא קרועים ולא שבורים, רק מלוכלכים, 1000 ש"ח. פסי קישוט בצדדים של 205 עם הפס האדום באמצע משומשים במצב טוב כוללים שני פלסטיקים ארוכים ושני פלסטיקים קטנים עם הכיתוב GTI ו1.6 לשני הצדדים.
הודעה אחרונה מאת MiT5, -
- 0 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
למכירה ג'אנטים מגנזיום מקוריים של ב.מ.וו, הג'אנטים ללא עיקומים כלל ומספר שריטות שטחיות לחלוטין, במצב מצויין, ירדו מב.מ.וו סדרה 3, מרווח ברגים 120X5, צריכים בסה"כ נקיון קל עם סבון והם כמו חדשים. ללא צמיגים. מצורפות תמונות, לעוד פרטים פנו בה"פ. מחיר: 3500 ש"ח.
הודעה אחרונה מאת Charge, -
- 0 תגובות
- 782 צפיות
למכירה מושבים קדמיים ירדו מפג'ו 205 FOREVER שנת 98 או 99 5 דלתות (לא מתקפלים) עם תמיכות צד במצב טוב מאוד בהודעה פרטית ניר
הודעה אחרונה מאת N.Y, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
שייך לאבארט פונטו איבו שנת 2011. ירדו מהרכב במאי בשנה. לפרטים 0525971975
הודעה אחרונה מאת oe300, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מדבקות ויניל דמוי קרבות נמתחות בחום וניתנות לעיצוב בקלות על כל חלקי האופנוע \ רכב \ מקרר \ מחשב או מה שיבוא לכם.. יש לי אך ורק גודל של 130X30. המחיר לגליל הוא 50 ש"ח הצבע שחור אתם מוזמנים לשלוח הודעה פרטית \ SMS \ להתקשר אני מראשל"צ 050-7337335
הודעה אחרונה מאת GavrielB, -
- 1 תגובות
- 732 צפיות
שלום, הגיע מלאי מצומצם של מדבקות לסיאט איביזה / לאון מקוריות AUTO EMOCION קיים בשלושה צבעים: שחור / לבן / אדום (חדש!!) ניתן לרכוש ישירות דרך EBAY בלינק: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=190895293425 או דרך חשבון PAYPAL לפנות אלי בפרטי.
הודעה אחרונה מאת domo2, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
חדש לגמרי מחיר : 150 ש"ח
הודעה אחרונה מאת jenia7188, -
- 0 תגובות
- 713 צפיות
מושבים קדמיים מקוריים של סיוויק 99 4 דלתות. שמורים יד ראשונה במצב חדש לחלוטין, מתכווננים נקיים וטריים. ללא קרעים, כתמים או כל דבר אחר. 600 ש"ח לשניהם. לא להטריד סתם. 054-7876064 מירושלים.
הודעה אחרונה מאת Berserker, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום חברים ברשותי זוג שעונים לרכב מקצועיים של אוטו גייג' חדשים לחלוטין באריזות. 1. שעון לחץ שמן כולל יונית לחץ שמן 2. שעון מד טעינת מצבר שני השעונים בקוטר 52 מ"מ דורש 150 שקלים לשעון!!! יש גם שעון טורים דיגיטלי משומש אך תקין לחלוטין בקוטר קטן יותר יימכר ב-50 שקלים לקונה אחד מהשעונים. ניתן להחלפות מחפש כרגע מוט מייצב קידמי לסיטרואן וולקן או פיגו 306 או סיטרואן קסרה. לפרטים נוספים בנייד 0502153344 איזור גדרה תומר.
הודעה אחרונה מאת DJ_BITON_BIT, -
- 0 תגובות
- 817 צפיות
אהלן, אני מוכר זוג נורות MTEC SUPER WHITE H7 חדשות! לא נעשה שימוש, פתחתי וגיליתי שבאנגייל אייז אני בכלל צריך H1 ולא H7! קניתי ב 200 לפני שבועיים מוכר ב 150. למי שמכיר ומי שלא - נורות חוקיות עוברות טסט, נותנות גוון לבן דמוי קסנון ולא עושות בלגן בתוך הפנס (מתפורר וכו') ה"פ.
הודעה אחרונה מאת S1BoY, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
למכירה פילטר פתוח inbox מחברת simota שמתאים לרכבים עם מנוע 1.8 TSI הפילטר יימכר נקי ומוכן לשימוש בעבור 150 ש"ח בנוסף אני מוכר גם ספייסר חדש לחלוטין וארוז מחברת פורג', הספייסר מתאים לכל מנועי הTSI / TFSI. מותקן על הפורק פנימי ונותן רעשי פריקה כלפי חוץ, לא משפיע על הגדישה בכלל. היה לי ספייסר כזה ברכב הקודם ולכן קניתי כזה, אך לבסוף אין לי צורך בו ולכן נמכר חדש באריזה. המיחר הוא 300 ש"ח (נמכר ברוב החנויות בסביבות 550 ש"ח) גמיש מעט.
הודעה אחרונה מאת roni_n, -
- 0 תגובות
- 683 צפיות
מצאתי אותו במחסן אין לי מושג כמה שווה מי שצריך שיזרוק מחיר ויקח אותו בה״פ שבת שלום
הודעה אחרונה מאת the pawer of spl, -
- 0 תגובות
- 21.8 אלף צפיות
סמלים טויוטה ופורד מקוריים, מצב חדש. [/url] 100 ש"ח לסמל, אזור ירושלים. 054-7876064 אלכס.
הודעה אחרונה מאת Berserker, -
- 5 תגובות
- 2 אלף צפיות
למכירה בוכנת מדף (מרכזית) לגג נפתח פיג'ו 206CC, אפשרות להרכבה גם ברכב ושירות לגג נפתח הסורר. פרטים נוספים בטלפון 054-5400517.
הודעה אחרונה מאת ori793, -
- 0 תגובות
- 813 צפיות
כמו בתמונה, החלק השחור שלמטה, מיועד למי שיש פגוש m-tech 2, והחלק נשבר לו או שרוצה להחזיק ספייר, מתאים לדגמי 4 דלתות ו 2 דלתות. החלק חדש לחלוטין! לא הורכב מעולם. 500 ש"ח. ליאור 053-5303162
הודעה אחרונה מאת ליאורZX, -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מוכר כי (גילוי נאות): יותר מדי התעסקות עם התכנה והגדרות של הטלפון, אני מחפש פתרון קבוע ומהיר בתצורה של סקאן גייג' למשל, שכמובן יקר פי כמה. 50 שקל בלבד. אני מפ"ת. יש לי גם קובץ של Torque למי שצריך. 054 שתיים אפס שש שלוש שלוש שלוש אפס
הודעה אחרונה מאת yossi126, -
- 0 תגובות
- 575 צפיות
בס"ד שלום, למכירה פנס קדמי שמאלי להונדה אקורד 2003 במצב טוב -400 ש"ח ומגנזיום לניסאן טראנו במצב טוב - 400 ש"ח 052-7380308 לא להתקשר בשבת קוידש תודה נועם
הודעה אחרונה מאת noamh23, -
- 1 תגובות
- 932 צפיות
מנורה של פיליפס מדגם דיימונד ויז'ן H7 5000K דמוי קסנון, הדבר הכי קרוב לקסנון. תוצרת גרמניה. מוכר עקב שידרוג לקסנון המחיר הוא סופי (100 ש"ח) http://jpg.co.il/view/5245fe9777ce3.jpg/ http://jpg.co.il/view/5245fece0a97b.jpg/ ה"פ או 0545580530
הודעה אחרונה מאת D-9R, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 897 צפיות
למכירה מס' חלקים לפורד פוקוס דור 1 + 1.5 סט פנסי ערפל קדמיים 250 ש"ח קונסולה מרכזית 150 ש"ח מעטפת קד' לקונסולה מרכזית 100 ש"ח כיסוי לידית בלם יד 50 ש"ח ידית מגבים 100 ש"ח מתג אורות ראשי 100 ש"ח מתג מזגן 100 ש"ח סט ידיות פנימיות 150 ש"ח נמצא באזור אשדוד
הודעה אחרונה מאת sassi81, -
- 0 תגובות
- 663 צפיות
לינק להזמנה: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=190919460805
הודעה אחרונה מאת domo2, -
- 11 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
למכירה: שני ג'נטים "OZ 15 של קליאו ספורט דור ראשון - ישרים לחלוטין! 500 ש"ח דיבורית בלוטוס + USB + חיבור לאייפון לקליאו (ומאמין לעוד הרבה צרפתיות - מתחבר במקום הצ'נג'ר) מאפשר שליטה בהנ"ל מההגה. קניתי ב-100 פאונד לפני משלוח לפני תשעה חודשים - 500 ש"ח כיסויי רמקולים עם תאורה - מתאים לקליאו דור ראשון ושני. הגיע בדגם האינישיאל היוקרתי, לא שווק בארץ - רק נסו למצוא כאלה באיביי 400 ש"ח בהודעות פרטיות בבקשה. אלי.
הודעה אחרונה מאת Aino, -
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 797 צפיות
לא לשלוח לי הודעות, זה לא מכשיר שלי - פרטים בטלפון 054-5811085
הודעה אחרונה מאת roee, -
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
דוד אחורי מקורי של YZ250 כלומר דוד שהוא לגמרי free flow, משומש במצב מושלם, יושב אצלי במחסן, נקנה במטרה להרכיב על קימקו 300 ובסוף נמכר הקטנוע לפני הרכבת האגזוז. יכול להתאים בעבודת נירוסטה קלה לכל אופנוע/קטנוע מ 125 ועד 350סמ"ק. ייתן אפקט מבחינת סאונד והספק כמו דודים של יושימורה וחבריהם רק בחצי מחיר!! דורש 900ש"ח. ליאור 053-5303162
- 1 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
סדרה 3 שנת 2003 הרכב מדגם קומפקט. לאחר תאונה בחלק אחורי שמאלי. צבע כסוף, מוכר את חלקיו, חלקי פנים, פח, מנוע ועוד. מנוע 2.0L גיר אוטומט. כמו כן יש לי פגוש קדמי ופגוש אחורי של סדרה 3 סדאן, צבע לבן, מצב מושלם. 01-05 אבל יכול להתאים גם ל 98-01. זוג ג'אנטים 17" מקוריים של BMW style 233 - מצוין למי שצריך זוג לדריפטים. סט פנסים של סדאן אחרי facelift 01-05 חיפוי פנסים במצב חדש!! של סדאן לפני facelift 98-01 ליאור 053-503162
- 0 תגובות
- 952 צפיות
מוצאים הדברים הבאים למכירה: 1. פילטר פתוח אינבוקס לפונטו 1.2 16v של החברה BMC, ימכר ב-150ש"ח. 2. מסגרת ניקל לפונטו S/SX בלבד, לא הורכבה. 50 ש"ח. 3. קונסולה מרכזית של פונטו ELX במצב מעולה (שפשופים קלים על הקונסולה של הבלם יד), כמו כן אין מצת, וחסר מאפרה בקונסולה של הבלם יד. 100 ש"ח. 4. צינור סיליקון, מעבר מ-51mm ל-63mm. ימכר ב-50 ש"ח. 5. פגוש קידמי של פונטו ELX בצבע זהב, מצב טוב. כפי שניתן לראות בתמונה יש סדק קל באמצע הפגוש. 150 ש"ח. כמו כן יש סט כנפונים, עדיין אני לא סגור אם אמכור אותם, מתאימים לכל הפונטו ספייס וכמו כן HGT. אם תהיה הצעה טובה אמכור. משומשים צבועים בצבע ירוק HGT ניתן לפנות אלי בהודעות פרטיות, אני מאיזור הש…
הודעה אחרונה מאת 323f-fanatic, -
- 0 תגובות
- 623 צפיות
כמו בכותרת חדש לחלוטין באריזה .מתאים למידה 195 עד 31". מחיר 35 ש"ח ליחידה. אזור ראשון לציון. גיל 0527395559.
הודעה אחרונה מאת suzu,
-
מי מחובר 41 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 2,637 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- sperial
- Coresh
- davemustaine87
- Yuvalino
- menir1
- לומד לתקן
- JohnnyEnglish
- yohai71
- lanosforce
- Shay Shd Dave
- Liquidator
- DC10