מכירה - חלקים, חלפים, אביזרים, שיפורים ועוד
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי פורום מכירה - חובה לקרוא
ברוכים הבאים לפורום!
- פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות מכירה של אביזרי רכב מכל סוג.
- אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לאביזרים לרכב (מכוניות, אופנועים). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, רכבים למכירה ניתן לפרסם כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק אביזרים שנרכשו שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לשנות פרטים במודעה יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי אביזר כזה או אחר. כמו כן, הנכם מתבקשים שלא לנהל ויכוחים ודיונים עם מוכרים וקונים לגבי מחיר, מצב החלק וכדומה, בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אימיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של בזק. לסיכום - אין להגיב להודעות שלא אתם פירסמתם.
- דיונים בנושא אביזרים למכירה וקנייה יכולים להתקיים בפורום בפורום "טכני, אחזקה וטיפולים" או במסגרת פורום שיפורים, בתוספת קישור למודעה בפורום זה.
- החלטתם לפרסם כאן? לבריאות, אבל נא להימנע מהצלפה בקוראים. בבקשה - פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ, מייל או טלפון, אבל מספיק עם ה "תראו כמה אני מיוחד ואל תפנו אליי אלא אם אתם מוכנים לנשק בלחי הימנית של ישבני כדי שאסכים, אולי, למכור לכם במחיר X".
- מס' טלפון קווי יש לפרסם בשני אופנים - 0X-YYYYYYY או 0XYYYYYYY, מס' סלולרי גם כן - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם לערוך או להסיר מודעה יש בה"פ לאחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה המדוברת.
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה במכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה, ולא על מנת להקשות עליכם ועליהם.
בתודה, ההנהלה.
7,614 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
חדש לא נעשה בהם שימוש כולל מתג הפעלה וחיווט ה"פ
הודעה אחרונה מאת D-9R, -
חלקים לאיביזה טורבו 2001-02(כולל מגן חום לפילטר לכל רכב) ועוד המון חלקים לעוד רכבים
מאת איגור ווינשטפן- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
נשברה לך הידית של פתיחת הדלת? כל פעם שאתה צריך לצאת מהרכב אתה פותח חלון ופותח מבחוץ? יש לי בשבילך ידית פתיחה צד נהג, מברזל יצוק נראית בדיוק כמו המקורית-לפי הכובד שלה לא תישבר לעולם מותקן לך פילטר אוויר פתוח והוא יונק אוויר חם? יש לי בשבילך כיסוי מנירוסטה מקורי של סימוטה עם הטבעה של הלוגו מתאים לכל פילטר אוויר פתוח בצורת קונוס. והכי חשוב, הוא לא חונק את הפילטר כי הוא מתכוונן לאיזור החום במנוע ומשאיר פתוח את כניסת האוויר הקר מהכנף של הפילטר המקורי! מתאים לכל רכב עם פילטר אוויר פתוח! הורדת ממיר קטליטי ברכב ועכשיו אין לך איך לעבור טסט? ממיר שעברתי איתו 5 טסטים ללא בעיות מתאים לכל צנרת מקורית של 20VT הנעה קדמית. אוהב "לחפור" עם הרכב? זוג צמיגים 195-45-R16 של פא…
הודעה אחרונה מאת איגור ווינשטפן, -
- 1 תגובות
- 767 צפיות
למכירה 3 ליטר של השמן: Mobil Super™ 3000 X1 5W-40 השמן מגיע במיכל של 4 ליטר, אך השתמשתי בליטר ממנו בדיוק (הרכב של אחי צרך 5 ליטר והוא רכש שני מיכלים כאלה). אז כמו שנאמר, 3 ליטר מהשמן הנ"ל מבקש רק 80 שקל אני מרעננה לפנות בפרטי http://www.mobil.com/UK-English-LCW/carengineoils_products_mobil-super-3000-x1-5w40.aspx# http://www.mobil.com/Germany-English/Lubes/PDS/GLXXENPVLMOMobil_Super_3000_X1_5W-40.aspx
הודעה אחרונה מאת ozwrx, -
למסירה צמיג 15
מאת dany- 1 תגובות
- 663 צפיות
נשאר לי מהרכב הקודם במחסן צמיג של מרנגוני, תאריך ייצור: שבוע 23 של 2010. הצמיג היה על הרכב חודשיים בקושי ולכן מלא בשר כמו חדש. הראישון שיגיע לפנות אותו מהמחסן יזכה. איזור המרכז, לפנות בה"פ או 0547967775.
הודעה אחרונה מאת dany, -
- 0 תגובות
- 734 צפיות
למכירה כיסאות של פגיו 307 xsi, כריות אוויר. לא נפתחו, הדגם הקופה, כיסאות מתיכנון של חברת RECARO, כולל מסילות. בנוסף פסי קישות ל205 GTI, שני הארוכים על הדלת ושני הקטנים על קורה C, עם הפס האדום במצב טוב. 0526738708.
הודעה אחרונה מאת MiT5, -
- 0 תגובות
- 812 צפיות
במצב חדש,מידה large,היה בשימוש פעם אחת,עם מיגונים בכתפיים ,בגב ובמרפקים,בנוסף יש שתי ביטנות לגשם ולקור,400 ש"ח,יש גם כפפות ממוגנות של חברת laret ,במצב חדש 150 ₪,גמיש במחיר לקונה את הפריטים יחד,שמי אבי ,אני מבת-ים,054- 6094941
הודעה אחרונה מאת a41, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לא יודע אם זה מותר פה, אבל אם מישהו צריך אני מוכר זוג נורות MTEC SUPER WHITE H7 חדשות! לא נעשה שימוש, פתחתי וגיליתי שבאנגייל אייז אני בכלל צריך H1 ולא H7! קניתי ב 200 לפני שבוע מוכר ב 150. למי שמכיר ומי שלא - נורות חוקיות עוברות טסט, נותנות גוון לבן דמוי קסנון ולא עושות בלגן בתוך הפנס (מתפורר וכו')
הודעה אחרונה מאת S1BoY, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מצלמה חדשה שלא יצאה מהקופסה. מצורפת גם מצלמה שממצלמת לאחור. יש גם כרטיס זכרון 8 ג׳יגה. נמצא באזור המרכז. מ
הודעה אחרונה מאת doras, -
- 0 תגובות
- 795 צפיות
מצלמה של חברת DRIFT דגם 720 מצלמת FULL HD 720P סוללה מחזיקה כשעתיים ללא טעינה, בעלת עדשה רחבה שניתנת לסיבוב (במידה ורוצים את המצלמה על הצד ועדיין להנות מהרוחב) מסך LCD מיקרופון מובנה שלט לשליטה מהירה מבלי להזיז את המצלמה מצלמה איכותית - לא סינית http://www.driftinnovation.com המצלמה חדשה לגמרי ולא הייתה בשימוש. ה"פ - או 050 ארבע שלוש 44431
הודעה אחרונה מאת שניר106, -
- 0 תגובות
- 573 צפיות
מנוע 1400 16V חיישן קרנק חדש ניקנה בטעות בסוף זה היה תקלה אחרת ברכב החיישן חדש עולה 250 שקל קניתי ב350 גר ברמלה
הודעה אחרונה מאת Dj Shai, -
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מצערת לפולקסווגן גולף 1600 AKL נקנתה לרכב שלי ולא התאימה מחיר 350 שקל הרכב שממנו ירדה עשה תאונה מאחורה המצערת עברה בערך 140 אלף יצירת קשר בהודעה פרטית
הודעה אחרונה מאת lior134, -
- 0 תגובות
- 817 צפיות
פילטר של חברת K&N, נקנה לפני כחודשיים בחו"ל, הדגם לא מתאים למכונית. הפילטר אפילו בשקית המקורית שלו (לא נפתחה מעולם, סגורה הרמטית). דגם E-2570. מתאים בעיקר לרכבים ישנים/אספנות, בעיקר של פיאט (128, 127) לנצ'יה וכו'. כאן ניתן לראות את רשימת הרכבים: http://www.knfilters.com/search/applications.aspx?prod=E-2570 מחיר מבוקש: 260 ש"ח. 054-5607937 ליאור
הודעה אחרונה מאת V6, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
למכירה רביעיית צמיגים R1R. זוג משומשים עם שחיקה קלה בדפנות ועוד זוג חדש שלא נסע קילומטר. 1300 שקל, ישנה גמישות קלה. לפנות בה"פ ומשם נמשיך, אופיר.
הודעה אחרונה מאת OfirAs, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
למכירה בולמים בילשטיין מקורי B4 חדשים בקופסא, מתאים לפיגו 206 ,זוג קדימה וזוג אחורה, 1200, אני מחדרה. Uploaded with ImageShack.us 0522485197
הודעה אחרונה מאת amirxt, -
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום, למכירה מצערת לפולקסווגן פולו דגם 6N2 למנוע קוד AHW. המצערת היא תחליפית חדשה. פרטים נוספים בטלפון: 052-5523066
הודעה אחרונה מאת avnerak, -
- 0 תגובות
- 839 צפיות
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/76081_721148267911828_1734813492_n.jpg 195\55\15 4X100 3 צמיגים טייפון במצב טוב וצמיג אחד חדש בן שבוע ונסע אולי 5 ק"מ, אולי. 1000 שקל, הג'אנט מכוסה במדבקת קרבון, מי שמוריד יהיה לו ג'אנט ניקל (כמו העיגול באמצע) לא עקומים ובכלל לא שרוטים. אני מחולון.
הודעה אחרונה מאת Dragon_wars, -
- 0 תגובות
- 617 צפיות
תשאירו פרטית.
הודעה אחרונה מאת Dragon_wars, -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מתאם להגה ספורט לצרפתיות. ידוע לי שמתאים לZX ולמגאן, אם כך מתאים לרוב הצרפתיות. 400 ש''ח במצב חדש, פנסי ערפל, במקור של פורד מוסטנג. 500 ש''ח. מנורות H11.
הודעה אחרונה מאת JEP, -
- 2 תגובות
- 5.7 אלף צפיות
סט ג'נטים מקוריים של VW JETTA 2011 , מתאים לרוב הוואגיות: גולף MK4,MK5,MK6 בורה, ג'טה ,קאדי ,AUDI A3,A4 ,פסאט ,סיאט איביזה ,לאון ועוד .. מחיר מציאה עקב מעבר דירה פינוי מחסן 550 ש"ח ראשון לציון 9 1 4 0 0 8 5 4 5 0 דרור
הודעה אחרונה מאת ד_ר_ו_ר_, -
- 0 תגובות
- 745 צפיות
Philips Diamond Vision H7 חדשות באריזה, נמכרות כי סוג המנורה לא מתאימה, החלפה באותה מנורה H4 . 200 ש"ח לקנייה. בה.פ.
הודעה אחרונה מאת juop, -
- 1 תגובות
- 980 צפיות
כאמור, רביעיית חישוקים של מאזדה MX5, מידה 16'. 4*100. לא סדוקים, לא עקומים, עברו איזון. 1200 ש"ח , כלומר 300 ש"ח לכל אחד. נמכר כסט בלבד. פרטים בה"פ, תודה.
הודעה אחרונה מאת edan839, -
- 8 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
לשנים 1998-2000 במצב חדש. 150 שקלים.
הודעה אחרונה מאת אלון ל, -
- 0 תגובות
- 873 צפיות
למכירה סט שטיחים של איביזה קופרה 05-08 במצב מעולה תציעו מחיר . כמו כן סט שטיחים של אאודי a3 04-2010 יש הכל חוץ משטיח של נהג . תציעו מחיר. סט שטיחים מקורי של יאריס ספורט במצב חדש תציעו מחיר . סאב חדש היה בשימוש פעם אחת בתיבה חדשה של רוקפורד ב 600 כולל התיבה !!! 0526681110 רז יש גם רדיו דיסק אלפיין במצב חדש 300 שח
הודעה אחרונה מאת leibraz, -
- 14 תגובות
- 5.9 אלף צפיות
מדובר ברביעיית ג'אנטים סגסוגת קלה של חברת Enkei Made in Thailand. כל ג'אנט שוקל 6 ק"ג +- ישנם 3 אופציות מרווחים להתאמה: 4X98 4X100 4X108 לפי הבעלים הקודם שלהם: המרווחים של 4X100 עברו חריטה במכונת CNC ובדופן הפנימית ירד 2 מ"מ כלומר שעל המרווח הזה יכנס גם 4X98 לכל האיטלקיות שסובלות ממחסור בג'אנטים וגם לכל ה 4X100. ובנוסף עוד מרווח שהוא לצרפתיות, פורדים וכו' 4X108. הוא גם טען ש: "אחד הג'אנטים זקוק ליישור קטן בקנט הפנימי, זה מזערי ברמה שאפילו באיזון גלגלים לא עלו על זה והצליחו בקלות להגיע לאיזון מושלם איתו, אבל אני לא הולך להתלכלך על כמה שקלים, הג'אנטים נוסעים חלק, האוטו לא רועד, הכל פיקס, וכולם מושלמים מלבד אותו אחד שזקוק ליישור הזה, בכל אופן …
הודעה אחרונה מאת itamareiny, -
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
חדשים באריזה נקנו בטעות. מחיר 150שקל כמו שעלה.
הודעה אחרונה מאת ~shay~, -
- 1 תגובות
- 862 צפיות
מידה m מתאים למגוון רכבים מגיע כיסוי בלבד ללא חוט תפירה . 50שקל בלבד והוא שלכם . צבע שחור.
הודעה אחרונה מאת ~shay~, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
שלום, למכירה בית פנס ערפל סובארו אימפרזה צד שמאל כולל הפלסטיק השחור שבפנים. צבע כסוף 260 ש"ח ה.פ.
הודעה אחרונה מאת Naji One, -
- 0 תגובות
- 644 צפיות
1. סט פשוט 4X108, מחיר 600 שקלים, ישרים ויפים. 2. סט של FONDMETAL 4000 4X108 רוחב 7.
הודעה אחרונה מאת MiT5, -
- 0 תגובות
- 588 צפיות
למכירה חלקים לפגיו סיטרואן. 1. ראש מנוע של מנוע 205 GTI 1.9, טוב גם לשיפור במנועי RGX של 605 טורבו. 2. מנוע שלם של 205 GTI 1.9, יחס דחיסה נמוך, מתאים לעוד מכוניות. 3. סרן דיסק של 205 1.9. 4. גיר רגיל למנועי TU, גיר שמתאים אולי יותר לTU גודש, בגלל ההילוכים שם. 5. מראות של 205 ימין וגם שמאל. 6. פנסים קדמיים של 309. 7. ספוילר קטן, יפה יפה ממש 3 סנטימטר, מפלסטיק לבאגאז, ירד מ309 GTI, מתאים לעוד רכבים. 8. לוח שעונים של 205 GTI, וגם של XS. זהו אולי שכחתי עוד משהו נא לפנות בפרטי או להתקשר 0526738708
הודעה אחרונה מאת MiT5, -
(מכירה) מושב באקט
מאת JEP- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
למכירה, במצב טוב חוץ מקרע בצד שמאל. 1000 ש''ח. למי שלא מכיר, החברה של הבאקט זו חברה בת של ספארקו. אני מאזור הדרום. לשאלות וכו', בפרטי.
הודעה אחרונה מאת JEP,
-
מי מחובר 33 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 1,659 אורחים (הצג רשימה מלאה)