מכירה - אודיו
מיועד לפרסום הודעות מכירה לכלי רכב. פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
12,502 נושאים בפורום הזה
-
2 DIN קנווד
מאת אלברטו- 0 תגובות
- 600 צפיות
מערכת מולטי מדיה של חברת KENWOOD לפני פחות מחודש מערכת 2 DIN כולל הכול בלוטס GPS של IGO הכול הכול מכשיר מעולה דגם 5020 של היבואן ניפון אבל בסוף מסתבר כי אסור לי להרכיב את המערכת על רכב לייסינג כי הוא שייך לחברה אני מעוניין למכור אותו הכול חדש חדש בקופסאות מעולם לא ניפתח כולל אחריות של היבואן ....סתם אכלתי אותה אני רוצה עלייה 5500 שקל זה עלה יותר אני מעוניין להחזיר לפחות חצי מההשקעה שלי מוטי 052-3055546
הודעה אחרונה מאת אלברטו, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום חברים, מוכר את המע' שברכבי (חשוב לציין כי החלקים במצב חדש שזה אומר..חדש! מצב קוסמטי100%). *המערכת עברה התקנה מקצועית אצל יוסי אלפיין ולא עברה התקנות ברכבים נוספים. 1.דיבורית ALPINE EX10,נרכשה בשנת 2010 ובמצב חדש (ללא שריטות על המסך,שלט), נתונים: -דיבורית אשר שולטת על מכשיר הסמארטפון שלכם (אייפון על כל סוגיו,אייפוד,אייפד,גלקסי S וכו') בפונקציית שמיעה,החלפת שירים,שיחות ועוד. -מסך צבעוני מדהים כולל שכבת ANTI-GLARE נגד השמש. http://reviews.cnet.com/mp3-player-accessories/alpine-ex-10/4505-6519_7-32815587.html?tag=rnav 2.מערכת HU ALPINE 9855/R מערכת שזכתה לאין ספור שבחים באיכות הסאונד,פונקציונליות ושימוש.במצב חדש,כולל קופסה מקורית לפאנל…
הודעה אחרונה מאת shainov, -
- 22 תגובות
- 7.3 אלף צפיות
שלום לכולם, לאחר המון שאלות והתלבטויות, הוחלט שלא להרכיב את המערכת ברכב של אחי. מדובר במערכת שמורכבת מרכיבים שנבחרו בקפידה רבה, מחשבה, וניסיון. כמו כן, כל הרכיבים ח-ד-ש-י-ם בקרטון, לעולם לא נפתחו וכוללים אחריות. הוספתי קישור עם מפרט מלא לכל אחד מהרכיבים - הקליקו להל"ן המפרט : HU : 2DIN JVC KW-AVX826 Front : Morel Elate 3way 6.5 Rear : JBL C608GTi MKII 6.5 SUB : JBL W12GTi MkII AMP : Infinity Kappa FOUR (4 Chan) Sub AMP : Infinity Kappa ONE (Monoblock) הנחה ועדיפות משמעותית לקונה אחד לכל החבילה, אך המערכת תמכר גם בחלקים אני מזכיר, הכל ח-ד-ש בקרטון אטום ולעולם לא נפתח ולא עבר מגע יד. לרציניים בלבד ב ה"פ תודה.
הודעה אחרונה מאת optisub, -
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
למכירה מגבר 4 ערוצים של ROCKFORD. חדש , היה בשימוש שבוע , נקנה ב אוטודיפו. כולל אחריות + קבלות + קופסה + כל הניירת. מחיר : 850 ש"ח. אין יותר מידי מה לפרט פה...חדש חדש חדש. ה"פ או 0544941870 אני מאשדוד. המגבר מותקן ברכב ניתן להגיע לשמוע להתרשם.
הודעה אחרונה מאת HardStyle, -
- 0 תגובות
- 817 צפיות
למכירה רמקולים ומגבר כחדשים, נעשה שימוש ממש מועט נמכר עקב החלפת רכב. קבלות קניה ימסרו למוכר הציוד עדיין באחריות מלאה! קומפוננט מורל 6 Dotech Oviation: 650 ש"ח מגבר JBL GTO1004: 850 ש"ח בטלפון: 050-6910613, עמית
הודעה אחרונה מאת SPL, -
- 1 תגובות
- 949 צפיות
מדובר בסט קומפוננט איכותי בעל סאונד טהור לאוהבי sq הסט בערך כשנה וחצי אצלי לא בוצעה בו ום התעללות ולא הגברה מוגזמת מוכר רק בגלל שאני רוצה לנסות סטים אחרים סה"כ קומפוננט מעולה יש אפשרות החלפה בקומפוננט אחר אבל איכותי מי שלא מכיר את הסט צירפתי לינק http://www.cheaper.co.il/Product.asp?ProID=582
הודעה אחרונה מאת moshebh, -
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
הספק אפקטיבי: 4x50 וואט RMS , הספק אפקטיבי ב-2Ohm: 4x75 RMS וואט. בעל גישור לסאב. מגבר מעולה. מי שמכיר מכיר. נקנה פחות משנה.עדיין באחריות עם קבלות וכל הניירת. עדיין מורכב ברכב ניתן לבוא לשמוע ולהיתרשם. מחיר:600 ש"ח. מי שמעוניין במגבר יוכל גם לקבל סאב של JBL 10 אינץ' בתיבת פירמידה מקורית במחיר פשוט מצחיק. טלפון:0545832485. אדי. איזור חדרה והסביבה.
הודעה אחרונה מאת Hangmaster, -
- 0 תגובות
- 602 צפיות
למכירה jbl 6*9 70rms פיוניר 6.5' 160 וואט רמקולים במצב מעולה הjbl בקושי היו בשימוש המחיר לjbl הוא 200 שקל לפיוניר 80 שקל מאשדוד [email protected]
הודעה אחרונה מאת ofir183, -
- 5 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
זה סופי, אני עובר לנוע על 2 גלגלים. עם כל הצער שבדבר, אני נאלץ להיפרד מהמערכת שלי, חלק מהציוד אני נותן לחבר טוב, השאר מוכר. את המגבר רכשתי מחבר פורום ידוע, לפני הרכישה, ישבנו, חיברנו אותו ברכב שלו ושמעתי במו אוזניי שהוא תקין ועובד. מאז שרכשתי אותו המגבר לא היה בשימוש. דורש 1200 למגבר מדהים. focal K2P - הקומפננט הידוע, באריזתו המקורית, נקנה ישירות מחנות, לא יד שניה ולא בטיח - במצב מצויין! הייתה לי בעיה עם אחד המידים שהתחיל לזייף, ניגשתי לאומגה אודיאו ושם התברר כי קבל ה tinsel מתנתק לפעמים (עייפות החומר). התיקון הוא הדבקה פשוטה, לא נפגעה איכות הרמקול. הומלץ שם לעשות את התיקון גם להתקן השני, וכך נעשה. מצב הקמפוננט, מכני וקוסמטי הוא מצויין …
הודעה אחרונה מאת Niro Levy, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
להחלפה XETECP2 על מגבר 4 ערוצים כמובן משהו די מקביל במחיר.
הודעה אחרונה מאת dima_mir, -
- 6 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
מערכת קומפלט איכותית ומקצועית! נבחרה בקפידה כך שכל פריט יתאים בדיוק! חוץ מהמגבר והמורל 6X9 (שהיו שלי בעבר) הכל חדש בן חודש עם קבלות וחוברות! אתם מוזמנים להכנס לזאפ לקרוא ביקורות על המוצרים (כל מוצר שדורג קיבל 5 כוכבים!) ולהשוות מחירים (המחירים בסוגריים אלה המחירים הכי זולים שם!) המערכת עדיין מורכבת אפשר לבוא ולהתרשם! מחיר: 3500 ש"ח! גמיש מעט לרציניים! לא לבלבל את המוח! רדיו דיסק: pioneer 7250SD+שלט, 3 יציאות למגבר, USB, AUX, כרטיס זיכרון,שליטה על IPOD, מסך תצוגות ועוד! דגם חדש, הכי גבוה בסדרה. כולל החוברות והקופסא. (950ש"ח בזאפ) מגבר: JBL GTO 755.6 י. 6 יציאות למגבר! 4X60W+2X107W RMS ב4 אוהם! בגישור יוצא לסאב 300W RMS ב4 אוהם. מגבר גדול ששוקל הרב…
הודעה אחרונה מאת amit_a, -
- 5 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
טוב, לא האמנתי שאגיע למצב הזה, אך אני מוכר את הסט שלי. סט יחיד בארץ, הסדרה הגבוהה ביותר של DLS, סט עטור פרסים, לקח מקום ראשון בתחרות EMMA באירופה בקטגוריית ה SQ הכי בכירה. מי שמכיר את הסיפור, יודע שהסט חדש, הוופרים עבדו מספר שעות, הטוויטרים והמידים עדיין לא הותקנו 2500 ש"ח. 050-8786669 ישראל
הודעה אחרונה מאת srool, -
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
למכירה,קומפוננט XTANT מעולה 4" 90 RMS חיה של סאונד,מצב חדש,בקושי עבדו. 250 ש"ח 0528722292 צפריר,מאזור (ליד חולון)
הודעה אחרונה מאת tzafrir, -
alpine 9855
מאת moshe06- 0 תגובות
- 703 צפיות
הרדיו דיסק במצב מעולה מגיע עם הצמא והשלט הכל במצב חדש לפרטים 0547200662 משה
הודעה אחרונה מאת moshe06, -
- 2 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
מערכת מולטימדיה Motevo דגם +GTV-X1 מסך מגע 6.2" בתצוגת 3D מרהיבה מסך LED דיגיטלי דיבורית שיחה מזוהה עם חייגן על המסך Bluetooth רדיו עם 30 תחנות כולל RDS GPS כולל מתאם אנטנות ותוכנה iGO 10 מקורית. חיבור מיוחד + שליטה על iPod\iPhone טיונר TV מובנה. מאפשר ניווט והשמעת מוסיקה במקביל תאורה מיוחדת לנהיגה בלילה ספר טלפונים מובנה מנגנון מכני מצוין נגד ויברציות פלוס הגנת הלם אלקטרונית אפשרות חיבור למסכים אחוריים כניסת מצלמה אחורית עובדת אוטומטי על ידי ידית הילוכים. (כולל המצלמה שעוד לא הותקנה מעולם) מתאים לרכבים עם פתח רדיו כפול אפשרות לנווט ולשמוע מוסיקה במקביל. בשימוש בחצי שנה במצב מעולה. לינק למחיר עדכני - 2400 ש"ח בחנויות: http://www…
הודעה אחרונה מאת cfir100, -
- 0 תגובות
- 863 צפיות
למכירה eclipse 5030 מוכר אותו ב1100 יש אחריוית עד נובמבר אפשרות להחלפה על Alpine איגור-0547828996
הודעה אחרונה מאת quattro114, -
- 0 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
רדיודיסק של KENWOOD MP-4028 CD receiver with built-in amplifier (22 watts RMS/50 peak x 4 channels) fold-down, detachable face with 2-color display plays CDs, CD-Rs, and CD-RWs (including discs loaded with MP3, WMA, or AAC files) System Q Sound Control: 6 preset EQ curves with bass, treble, and midrange controls System E's crossover system (high- and low-pass filters) satellite radio controls (SIRIUS or XM subscription, tuner, and antenna required to receive the satellite radio signal) — service is available only in the lower 48 states, not available in Alaska, Hawaii, or U.S. territories HD Radio-ready CD changer controls optional auxiliary input (ad…
הודעה אחרונה מאת dejavuD, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
סאב cerwin vega 122 - מצב חדש לגמריי. תיבה אטומה בנפח המתאים + עוד תיבה פתוחה מתנה. נראה חדש לחלוטין. אני לא אוהב באס מפוצץ אז הוא עבר אצלי חיים קלים למדיי. http://www.cerwinvegamobile.com/vega12.html 500₪ מגבר Mac Audio Z4100 - גם במצב מעולה לא נכנס לפרוטקשן אף פעם, אמינות מוחלטת הייתה לי איתו. ללא סריטות, הדגם הלבן. 4 ערוצים 80 RMS ו220 RMS בגישור - מספיק לכל מערכת רגילה של קומפוננט + סאב. הבאתי אותו מגרמניה, זה לא זיוף סיני מתחנה מרכזית. 500₪ אביזרי התקנה - יש כבל + ו -, 2 rca, פיוז, גריל לסאב, אני מניח שמי שיקנה את המגבר יהיה מעוניין בדברים האלה והם ימכרו בעוד כמה גרושים.. אפילו מתנה. נראה כבר ל2 הדברים יש לי את הקופסה המקורית עם כל הניירות והחלקי…
הודעה אחרונה מאת liorwohl, -
- 5 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
פאנל פיוניר 2250 הכולל USB ו AUX עם שליטה על אייפון\אייפוד http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=750606 350 ש"ח קומפוננט Alpine 6.5" דגם SPG-17CS http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=768003 400 ש"ח Pioneer 6X9 דגם TSA6983S 440 וואט, 80 RMS http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=747260 250 ש"ח סאב Rockford Fosgate Punch P1 דגם P1L-112 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=746910 500 ש"ח מגבר 4 ערוצים x5 revolution 2400w עם מעט שריטות בגלל שהוא נמצא מאחורי הסאב.. http://ufu.co.il/files/f9rxzuhkydq194wrz8nh.jpg 350 ש"ח קבל 2.0 פאראד דיי חדש, בשימוש חודשיים 150 ש"ח עסקת חבילה הכל ביחד = 1700 ש"ח 054…
הודעה אחרונה מאת -אודי-, -
- 0 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
למכירה מערכת קנווד חדשה (נקנתה ב 1.6.2011) מניופאן אחריות מלאה - כולל מערכת ניווט מחיר מצויין שי - 054-4322551
הודעה אחרונה מאת shayi, -
- 0 תגובות
- 566 צפיות
כמו שכתוב בכותרת אין לי מושג של איזה דגם הם או 6507 או 6508 50 ש"ח אשדוד בה.פ
הודעה אחרונה מאת DAn-BP 1.8, -
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום! מוכר רדיו דיסק אלפיין 9855R במצב כחדש,ללא שריטות,שיפשופים וכו'. קולט תחנות רדיו ישראליות. כל היציאות תקינות וללא שום בעיות! מנגן את כל סוגי הדיסקים(צרובים וכו') ללא כל בעייה וללא קפיצות. עם הרדיו דיסק מגיעה שלט,מסגרת ברזל,מסגרת לפנל מפלסטיק,רתמה מקורית,קופסא לפנל. מחיר 1100 ש"ח. אני מאזור הצפון אבל עם אפשרות להיפגש באזור המרכז. 0504039121-סלבה.
הודעה אחרונה מאת Slava 1982, -
- 0 תגובות
- 970 צפיות
אז לאחר שאני נמצא עם המערכת הזו כ 4 חודשים.. הגיע הזמן להשתדרג ולכן אני מוכר את המערכת הזו. כל הציוד נקנה לפני 3 4 חודשים ויש על כל הרכיבים אחריות לעוד כ-8 חודשים ! כל הציוד בקושי פעל עקב שלילה שהיתה לי במשך חודשיים ב4 החודשים האלה. סאב: 12' HFI12D4 Hifonics. 300 wat rms, שני סלילים של 4 אום כל אחד. אף פעם לא התאמץ יותר מדי ועבד על גיין נמוך! מגיע עם תיבה פתוחה בניה עצמית לפי הוראות היצרן. קומפוננט: 5.25 GTO508C JBL. קומפוננט מצוין לכל הדעות. 55 wat rms אבל לדעתי יותר. גם בקושי התאמץ בכל התקופה שפעל. מגבר: Pulse Audio BA2900. מגבר חמוד ביותר. אף פעם לא נכנס לפרוטקשיין ! הגביר את הרכיבים על גיין נמוך בלבד. המוכר הוא בצבע כסף אצלי הוא שחור. רד…
הודעה אחרונה מאת yossi000, -
- 7 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
קיט מערכת למאזדה 3! מתחבר על אותם הברגים, אין צורך בקידוחים. מחיר:150 http://www.tomcar.co.il/index.php?PHPSESSID=bce616b2ddcb9973fbaa1641438cadaf&productid=369 0523330024 מרכז!
הודעה אחרונה מאת אלירן12, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום חברים עם הודעה חשובה חיסול "המלאי "שהצטבר אצלי במחסן,חלק מהמוצרים עדיין בקרטון !!! חשוב לי לציין שאני אדם פרטי ולא סוחר ,פשוט יגיע הזמן לסדר,ניקיון !!! רשימת המוצרים *סט יריעות זפת חדש לאתימה של חברת סטינגר מקצועי 350 ש"ח *סאב של פוקל תיבה מקורית +מגבר מונו בלוק 1000 ש"ח *זוג כבל RCA מקצועי 60 ש"ח מקצועי חדש!!! *ממיר מתח 100 ש"ח *מצלמה רוורס 130 ש"ח *TV טיונר ערוצים 10.2.1.23.9 550 ש"ח בלבד!!! *רדיו דיסק +USB , ש"ח 200 *מסך מראה 180 ש"ח *גי פי אס + תוכנה חוקית 250 ש"ח *אזעקה לאופנוע חדשה בקרטון 180 ש"ח *מפצל מתח מקצועי 80 ש"ח *דיבורית ניידת פיירוט 80 ש"ח *דיבורית קבועה בורי חדשה ב…
הודעה אחרונה מאת yosisub, -
alpine 9887
מאת 98civic- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למכירה רדיו דיסק של חברת אלפיין 9887 המכשיר והפנל חיצונית במצב מצויין ,ללא שריטות,מעיכות וכד'.מתחייב על תקינות המכשיר ב 100%,כולל שלט רחוק. מוכן להחלפה תמורת מכשיר לרכבי קונצרן פולקסווגן 2000 גמיש.בה"פ
הודעה אחרונה מאת 98civic, -
- 0 תגובות
- 917 צפיות
למכירה מגבר 2 ערוצים butler tube , חדש מחיר 2500 שייח, מונובלוק jl audio 250-1 , מחיר 1100שייח ב מצב טוב טלפון שלי 0524-290972
הודעה אחרונה מאת x-box, -
gps תוצרת mio spirit 480 נקנה בספרד היה בשימוש כ שבוע חדש לחלוטין כולל מערב אירופה אך ללא מפות ישראל!! מחיר 350 שקל טלפון : 0526529229 (חיפה) אלכס.
הודעה אחרונה מאת socho, -
- 0 תגובות
- 572 צפיות
אהלן, כמו בכותרת למכירה רדיודיסק תוצרת JVC, עובד חלק ללא שום בעיות, נראה מצויין מחיר- 150 ש"ח 050-7700247 או הודעה פרטית תודה.
הודעה אחרונה מאת six 4 life, -
- 0 תגובות
- 657 צפיות
למכירה: סט קומפוננט מורל טמפו Morel Tempo 6 אין מה להרכיב עליו יותר מידי, בשימוש 8 חודשים בלבד. הסט במצב מצויין והורכב ברכב שלי הפרטי בלבד! http://www.morelhifi.com/products/mob_2way_tempo.html מגבר Rockford P300.1 ( סדרת הפאנץ'! ) המגבר ידוע ומוצהר בכל מקום כUnder Rated, כמו בכל סדרת הפאנץ.המגבר מוצהר כ-300RMS ב-2אום ובתעודת לידה קיבל 380+.הותקן לפני חמישה חודשים. הוא מגביר אצלי סאבוופר P3 בתיבה פתוחה, לעולם לא הגביר סאבוופר אחר ולא עבר את ה50% גיין(הגביר אותו בצורה מדהימה שלא דרשה יותר) המגבר במצב מצויין, מבחינה קוסמטית חסר רק מסמר אחד שמחזיק את הפאנלים של הברזל, הוא הוצא למתן נוחות בכיוונים. http://www.rockfordfosgate.com/products/product…
הודעה אחרונה מאת בזוזית,