קניה - אודיו
4,148 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
רדיו דיסק משומש שעובד , עד 130 שקלים. רדיו דיסק MP3 שומש שעובד, עד 190 שקלים. הצעות בהודעה פרטית.
הודעה אחרונה מאת Russian speed, -
- 0 תגובות
- 807 צפיות
מחפש מגבר jbl 75.4 שהיה אחריות לפחות לחצי שנה +קבלות למעוניינים ליצור קשר נא להיתקשר 0545871024 אל תישלחו בפרטי
הודעה אחרונה מאת djsts, -
מגבר 2 יציאות הצעות בה"פ תודה
הודעה אחרונה מאת פיג'ו 106, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מחפש לקנות מגבר 4 ערוצים.. 100 RMS מינימום לערוץ.. כל השאר ידוע..
הודעה אחרונה מאת Possibilities, -
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני מחפש רדיו דיסק במצב מצויין של חברת CLARION או PIONEER CLARION DXZ946MP - DXZ945MP PIONEER DEH-P9600MP 960MP 9650MP PIONEER DEH-P8600MP 860MP 8650MP PIONEER DEH-P7700MP 770MP 7750MP למי שיש את אחד מהרדיו דיסקים והוא רוצה למכור במחיר שפוי , שיפנה אליי בהודעה פרטית יש עדיפות ל- CLARION DXZ946MP תודה
הודעה אחרונה מאת tct, -
קומפוננט פוקאל
מאת x-ent- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
מחפש קומפוננט של פוקאל במחיק זול ומומלץ חדשים בקופסא במחיר שפוי ומהדגמים הגבוהים
הודעה אחרונה מאת x-ent, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
מחפש שני סאבים 10" של חברה טובה ולא זבל סיני !!! בפרטי .
הודעה אחרונה מאת gershevich, -
קנווד 2027
מאת Shony- 0 תגובות
- 916 צפיות
שלום ! איבדתי את הפאנל של הרדיו דיסק ... רכב מליסינג ככה שאני לא מעוניין לשדרג למשהו אחר בקרוב - האם יש למישהו פאנל למכירה מרדיו דיסק כזה שמושבת או משהו כזה במחיר סביר ? אשמח לשמוע הצעות !
הודעה אחרונה מאת Shony, -
מחפש רדיו דיסק שיהיה במצב טוב ב300 שקל
הודעה אחרונה מאת basss, -
- 0 תגובות
- 840 צפיות
מחפש מגבר מונו בלוק מחברה טובה 1500 RMS ב 1 אום ! חשוב יציב ב 1 אום פלאפון 0504440788
הודעה אחרונה מאת סאונד בראש, -
- 0 תגובות
- 733 צפיות
אהלן רוני . מחפש קומפוננט מורל פולס 6.5 במצב טוב אם יש אז תודה בהודעה פרטית או נייד 0547938995
הודעה אחרונה מאת r0ny01, -
- 0 תגובות
- 924 צפיות
מחפש סאב סרווין וגה 15 אינטש VMAX חדש . ללא תיבה מחיר הגיוני ! מחפש 2 כאלו פלאפון 0504440788 רק בפלאפון
הודעה אחרונה מאת סאונד בראש, -
- 0 תגובות
- 921 צפיות
מחפש רדיו - דיסק טוב לא זבל מהשוק ברמלה...גם אני יכול ללכת לשם... בשביל חבר... שיהיה קורא MP3. ה"פ.
הודעה אחרונה מאת Golf-Gti, -
מחפש מגבר +סאב
מאת AmitGo- 0 תגובות
- 812 צפיות
אז כמו בכותרת מחפש מגבר+סאב (עדיף למגבר שכבר היה מחובר לסאב ושניהם עבדו מתואמים אחד עם השני) מחיר הגיוני אשמח לתגובות
הודעה אחרונה מאת AmitGo, -
- 0 תגובות
- 952 צפיות
שלום קניתי את הדגם הזה לפני מספר ימים והורדתי מפרט לשל הדגם הזה מהחברה , ומופיע שם שיש שימוש ב RDS ואני לא רואה כזה דבר אצלי , וגם רשום שאפשר להחליף צבעים בתצוגה ובלחצנים ואני גם לא מצליח לעשות את זה אצלי , נוכחתי גם לדעת שיש שני מפרטים שונים לאותו הדגם אחד עם RDS ואחד בלי, ואני לא מבין מה ההבדל, הרי קונים לפי דגם זאת אומרת שלכול דגם צריך להיות חד משמעי מפרט אחד. אז מה פשר ההבדל , אולי זאת גירסת תוכנה שונה ? משהוא אולי יודע לתת לי תשובה זה משגע אותי כי אני קניתי את זה פלפי דגם ספציפי שחיפשתי ו RDS זו תכונה שנמצאת בכל רדיו דיסק של פיונים היום אני לא יודע מה לעשות אני נואש היה לי רדיו טייפ ישן לפני 5 שנים של פיונים ש…
הודעה אחרונה מאת adir22, -
- 0 תגובות
- 795 צפיות
אני מחפש 2 ברגים של המגבר רוקפורד, אם למישהו יש ואינו צריך, אשמח לקבל... אם למישהו יש מושג איפה אפשר לקנות אז הייתי שמח לשמוע. בתודה מראש, סם. 0523892874
הודעה אחרונה מאת samc, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אז כמו שכתוב בכותרת: אני מחפש רדיו טייפ, מעפן ככל האפשר, אבל שיהיה לו כניסת AUX בחזית, יש כזה בפונטו של העבודה שלי, תוצרת AUDIOTECH. מי שחושב שאני חולה בראש, אז לא: הגעתי למסקנה שזה הדבר היחיד שאף אחד לא ינסה לגנוב לי, או יגנוב, ואפשר לחבר לזה נגן MP3 חיצוני בשיא הפשטות
הודעה אחרונה מאת אור .ס., -
- 0 תגובות
- 963 צפיות
מחפש לקנות רדיו דיסק תקין עדיפות לפיוניר מוכן לשלם עד 350 שקל אני מאזור הצפון 0544779444דודו
הודעה אחרונה מאת matan231086, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
תצוגת דולפינים ומכוניות עקב שבירה של הפנל המקורי 054-3134214
הודעה אחרונה מאת יניב 1978, -
- 0 תגובות
- 734 צפיות
מחפש dvd לרכב לא משנה איזו חברה חשוב מאוד!!!! שיהיה מכשיר פאנל 1 זאת אומרת שמקום ההתקנה שלו בא במקום של הפאנל מי שיש לו בבקשה בה"פ תודה ויום טוב לכולם[רציני מאוד]!!!!!!
הודעה אחרונה מאת the pawer of spl, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מחפש מגבר קטן של 2 יציאות במחיר זול בכדיי להרים רמקולים אחוריים של JBL 210 WATS 75 RMS נא ליצור קשר בהודעה פרטית או עדיף באייסיקיו 329-526-854
הודעה אחרונה מאת goop34, -
- 0 תגובות
- 848 צפיות
מעוניין לקנות מערכת קומפלט שכוללת את החלקים הבאים: 4 קומפוננטים (או 2)6.5 רדיו דיסק(עדיפות לפיונייר) סאב. 2 מגברים לא רוצה משהו מפציץ אלא משהו פשוט שעושה את העבודה. אז לא להתקשר מי שישד לו מערכות ב4 אלף! מחפש מחיר הגיוני. רציני מאוד. 0508825305 או בה'פ
הודעה אחרונה מאת רועי לוי, -
מחפש 2 דברים
מאת Soundman- 1 תגובות
- 876 צפיות
אני מחפש מגבר של רוקפורד 1000A2 !!! או 800A2 או 500A2 למי שיש אחד מהם או יותר ליצור איתי קשר. 2 אני מחפש קרוס אקטיבי 3 WAY או יותר. ופרוססורים של HPX
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מחפש לקנות סוני פליי סטיישן 2 במצב טוב, כולל ציפ !!! במחיר נורמלי, כול מי ששמע ומכיר אני יודה לו. בהודעה פרטית
הודעה אחרונה מאת זיו 626, -
מחפש רדיו דיסק
מאת Sefi_T- 1 תגובות
- 767 צפיות
אני מחפש רדיו דיסק של פיוניר מסדרות 770 או 7750 או אם יש לכם עוד משהו בסגנון .. לפרטי תודה.
הודעה אחרונה מאת Sefi_T, -
- 0 תגובות
- 977 צפיות
אני רוצה לקנות רמקולים קדמיים לרכב (6.5 אינץ') והתקציב שלי די דל..150-200 שקל (אני חייל אז מכאן נובע התקציב הדל ). כל מקרה גלשתי לעצמי טיפה באתרי מכירה פומבית ומצאתי 2 דגמים שאיכשהו עונים על הדרישות שלי (אין לי מגבר חיצוני ברכב..רק של המערכת עצמה:40X4 של קנווד אך עם שאיפה להתקדם בעתיד ל50X4 ואולי אפילו מגבר) בכל מקרה הנה הדגמים: BLAUPUNKT - GTx172 PIONEER - TS-G1610R על איזה משני הדגמים האלו הייתם ממליצים...ואם יש לכם הצעות נוספות בשבילי אשמח לשמוע. תודה לעוזרים פרטים נוספים על BLAUPUNKT - GTx172 פרטים נוספים על PIONEER - TS-G1610R
הודעה אחרונה מאת BoomBoomon, -
- 1 תגובות
- 802 צפיות
מחפש מגבר 4 ערוצים... עד 600 שקל במצב טוב ושיהיה לפחות 70 RMS לערוץ לא רוצה זבל סיני אז אל תציעו תודה... ה"פ
הודעה אחרונה מאת avil84, -
קנייה: סאב+מגבר
מאת SuRuK- 1 תגובות
- 954 צפיות
מחפש סאב פיוניר 12' 600w דגם ts-w304c + מגבר 2 יציאות בהספק שירים אותו, במחיר סביר. הצעות בפרטי, לא לחוץ.
הודעה אחרונה מאת SuRuK, -
מחפש רדיו דיסק פשוט וזול גג עד 400 ש"ח מחפש דחוף 0528084104 איתן.
הודעה אחרונה מאת eitanbar, -
- 3 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מחפש פיוניר פרמייר מסדרה 7 רצוי כולל פיצרים וכיוונים ואופציות נירחבות+3 יציאות להגברה[1 מהן חובה על סאב ושליטה עליו] חובה MP3 רצוי מאד קבלות +חשבונית עדיפות למכשיר עם עוד אחריות. שמור ללא שריטות ללא פאקים ותקין לחלוטין ב110 אחוז!! כרגע אני רוב הזמן בצבא אני מעט פה רואה ומסתכל והפלאפון שלי לא ממש זמין כרגע קיצר אני אשמח אם תשאירו לי פרטים על המכשיר שאתם מציעיעם כולל דגם חברה מצב ומחיר סופי שאתם נותנים בישביל לסגור עניין ותשאירו מצפר פלאפון במידה וכשאני יראה את ההודעה שלכם ויהיה על מה לדבר אני יוכל ליצור עימכם קשר טלפוני לסגור עניין. לא בוער לי . הצעות בשלב זה בה"פ או ICQ למספר -340-741-233 איזור חדרה והסביבה +מרכז.
הודעה אחרונה מאת asafay1,
-
מי מחובר 46 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 1,392 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- פינקו
- yohai71
- Night Driver
- yoni162
- פריג'י
- SlowRide
- axSupreme
- פינדר
- fatboy1340
- itamar_by
- laviil
- Michazzz