Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, קודם כל ברצוני לציין שלא אני נהגתי, לא נכחתי כלל באותו הרכב. אני וחברים שלי נסענו אתמול בערב לטעם העיר בת"א ולאחר מכן נכנסנו למכוניות נפרדות וקבענו להיפגש שוב בהוד השרון.

כשנפגשנו כולנו סיפרו לנו 2 החברים שהיו באוטו השני שהם נסעו בצורה קצת פרועה בכפר סבא והשוטרים כיסחו אותם.

אני אספר את הסיפור בגוף ראשון מטעמי נוחות בלבד.

נסעתי בכפר סבא עם חבר, ברכב שלי, לקחנו כמה פניות מהירות בתוך העיר (השעה בערך 02:00), הגענו לרחוב וייצמן, עשינו "פתיחות" עם כמה מכוניות ברמזורים השונים שפזורים ברחוב וייצמן. הגענו לרמזור שמיד אחרי הטרמפיאדה (לכיוון מזרח), שם יש "עוקף-רמזור" אבל בשבילו צריך לעבור על פס לבן. בכל זאת עברתי עליו בשביל לדלג על הרמזור, כשהתרחקתי מעט מן הרמזור הבחנתי ברכב אדום שכאילו רודף אחרי והוא חצה את הרמזור אותו עקפתי כשהוא עודנו אדום.

אמרתי לחבר נראה לי הוא רודף אחרי. הוא עבר באדום בשבילי. לחצתי חזק יותר על הגז ועברתי את ה150. לא ממש הסתכלתי. אולי גם 170.

הגענו מהר מאוד לפנייה ימינה להשתלבות לכביש 40 (איפה ש"מגה"). לחצתי בחוזקה על הבלמים, הגענו לבערך 80-90, וכבר נכנסנו לסיבוב, היה ממש מהיר. היגוי-יתר, תת-היגוי, הכל. איכשהו יצאנו. המשכנו בנסיעה מאוד מאוד מהירה על הכביש הנ"ל. מספר מצומצם של מכוניות סביבנו, לפתע בדיוק לפני הרמזור הראשון הבחנתי בניידת 2 מכוניות מאחורי. נכנסתי לפאניקה. בלמתי בעוצמה. בדקתי את המחוג- 140. עדיין מהיר מדי. בלמתי שוב- 110. עדיין מהיר. ופעם אחרונה בלמתי- 80 קמ"ש. נרגעתי. שמתי לב שהניידת עכשיו ממש מאחורי. מהבהבת לי עם הפנסים. שקלתי אם כדאי לי לנסות לברוח. החלטתי שלא. עצרתי בצד.

ציפיתי שהוא ייגש אלי בנימוס, רשיונות בבקשה, וכ'ו. אני מתורגל בזה... הוא חנה מאחורי. לפתע עוד ניידת טסה לידי, בלמה בעוצמה מלאה בצמוד לרכבי, ונעצרה ממש אחריו בחריקת צמיגים. עוד 2 ניידות הגיחו משומקום וחסמו את השוליים מלפני ומאחורי. לא הבנתי מה קורה. נבהלתי. הסתכלתי לעבר החבר, אני רואה אותו נמשך בעוצמה אל מחוץ לרכב, אך החגורה תפסה אותו, השוטר הכניס ת'יד, שחרר את החגורה, ושלף את החבר בכוח. אני אמרתי "הי מה קורה?!" ולפתע הרגשתי חום עז בכל הצד השמאלי של פניי. חטפתי סטירה איומה. הדלת נפתחה בכוח, עוד סטירה לפנים. ניסיון לשלוף אותי אל מחוץ לרכב. החגורה תפסה גם אותי. שחררתי בעצמי את החגורה. צעקו לי "צא החוצה!". יצאתי. תפסו אותי מהחולצה, הצמיד אותי לאוטו אדם מגודל שהתחיל לצרוח עלי "איך אתה נוהג?!", וכיו"ב.

החלטתי לנסות לצאת מזה בזה שאני אראה כמו מסכן, זייפתי קצת בכי, "אני מצטער, אני מצטער". וכאלה. צעקו למה נסעתי ככה בסיבוב? עניתי ש"באמצע הסיבוב ראיתי כתם ולא ידעתי אם זה שמן או משהו כזה אז נלחצתי לסובבתי את ההגה וכמעט התהפכתי והאוטו החליק וזה וזה וזה"... הבנתם את העיקרון. לקחו לי את הרישיון, אמרו שקראו לקצין שיבוא לשלול אותו, ואמרו שהוא בא עם גרר בגלל החוק החדש. בכיתי "לא לא בבקשה זה האוטו של אבא שלי של העבודה אתם לא יכולים לקחת בבקשה!"

התחילו להפוך את האוטו וחיפשו סמים וכאלה. מצאו סיגריות. אמרתי של אבא שלי. לא עניין אותם. המשיכו לבלגן לי את הרכב, לצעוק עלי ועל חבר שלי, לאיים שיחטיפו לנו עוד מכות, להגיד שלא יהיה לי יותר רישיון להרבה זמן, כל האיומים הרגילים. אמרו לי שאי אפשר לקרוא לקצין עכשיו, הוא לא יכול להגיע. אבל שאני אבוא מחר בבוקר למשטרת כפר-סבא למחלקת תנועה ולהגיד שאמרו לי לבוא לפה על נהיגה פרועה. (**משהו כזה, לא בדיוק הבנתי את החבר שלו זה קרה...**)

בכל מקרה, בסוף שאלו מתי אני מתגייס, אמרתי נובמבר, שאלו עוד כל מיני שאלות, כמו מאיפה אני, בן כמה, וכ'ו, נתנו לי את הרישיון שלי חזרה, אמרו שאם לא הייתי מתגייס בקרוב היו שוללים לי אותו להרבה זמן, התחילו ללכת לכיוון הניידות, והוסיפו, "אה ואל תבוא מחר בבוקר. רק אל תעשה את זה שוב. יצאת עם אזהרה. תזכור, רשמנו את כל הפרטים שלך, אם שוב תעשה משהו כזה, אתה הולך לקבל כזאת שלילה שלא תדע מאיפה באה..."

נכנסתי לאוטו, ונסעתי הביתה. אה כן באיזשהו שלב לקראת הסוף הם אמרו שהם לא משטרת תנועה ולכן הם לא יכולים לעשות לי כלום הם מחפשים גנבי רכב.

בכל מקרה, נסעתי הביתה, לא סיפרתי להורים כי אם הם ידעו שהשתוללתי הם לא ייתנו לי את האוטו ומהבחינה הזאת אני הייתי מעדיף שישללו לי את הרישיון- זה יהיה יותר קצר מהעונש של ההורים...

-הסוף-

אורן: האם שוטרים יכולים באמת להכות אותו ככה? והם גם הרביצו לחבר, הנוסע. מה הוא קשור? איך שוטר יכול ככה להרביץ ל2 ילדים בני 17? זה מותר? אי אפשר לעשות להם משהו? להתלונן?

עוד דבר, אם הם שחררו אותם באזהרה בלבד בסוף, הם לא יכולים לעשות משהו אחרי המקרה? כלומר, אם הוא לא קיבל דו"ח, שלילה, זימון, או משהו כזה במקום, זה יכול להגיע מאוחר יותר? אם כן, איך? הם לא לקחו פרטים נוספים. שם, שם משפחה, איזה עיר הוא גר ובן כמה הוא. אה והם ראו את הרישיון אז כל הפרטים שכתובים שם יש להם כנראה.

מה אפשר לעשות נגד 7 השוטרים הללו? או לפחות השלושה שהיכו את חבריי? ואם נהתלונן, הם לא יוכלו להתנקם בזה שיבצעו את גזר הדין של שלילה+החרמת הרכב?

אגב, לא יעזור לכם להטיף מוסר וכיו"ב. זה ילד שלא קולט. הוא חיסל כבר 3 או 4 מכוניות. כולן ליסינג של אבא'לה. ופשוט לא איכפת לו מכלום. אני בחיים לא נכנסתי לאוטו איתו אז אל תטיפו לי.

רק תענו לי לגבי מה אפשר לעשות נגד השוטרים הללו.

תודה,

אורן

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
  • תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

אפשר להתלונן על השוטרים במח"ש

על זה שלא עצרו את החברים שלך על נהיגה מופרעת וסיכון כל האנשים מסביב ועל זה שלא החרימו להם את האוטו.

ולא, אני אף פעם לא נסעתי 170 בשטח בנוי, עברתי רמזור אדום , התחריתי עם מכוניות וסיכנתי את כל הסובבים אותי (גם לא בגיל 17.5)

אסף

פורסם

נגד השוטרים אי אפשר לעשות כלום. גם אם תתלונן במח"ש יטאטאו את התלונה מכל המדרגות, ובצדק - הם פעלו לעצור רוצח והפעילו כוח סביר.

אני בכוונה משתמש במילה הקשה הזו כי מי שנוהג בצורה שתיארת הוא בעיני רוצח לא פחות ממי שמוציא עוזי באמצע קניון ומתחיל לרסס בצרורות, מישהו היה נהרג בסביבתו בסופו של דבר.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

חטף קצת מכות על כל זה ומתלונן?!?!?!????? (לא לא נתקעה לי המקלדת!)

שיגיד תודה שזה רק מכות, ישמח ויסתום!!!

אני במקומם הייתי שובר לו את כל העצמות בגוף!

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

אל תעשו כלום. מגיע לחבר שלך על מה שעשו לו- אולי הפעם הוא ילמד לנסוע כמו בן אדם!

השוטרים היו כנראה מיחידת "אתגר"- לחיפוש כלי רכב גנובים. בגלל שהוא נסע מהר וברח- הם חשבו שזה רכב גנוב.

פורסם

אתה וחברים שלך לא נורמאלים, אין לכם מה לעשות, בגללכם כולנו סובלים עם השטויות שלכם.

איזה עולם?!

צריך לשבור לכם את הידים ואת הרגלים.

פורסם

זה מסוג האנשים שמחר ידרסו מישהו ואז יגלו שיש לו 9 מיליון עבירות ולא נעשה כלום.

אם הייתי שוטר והייתי יודע את כל הסיפור של הבחור שגמר כבר 5 מכוניות ומשתולל בלי סוף, הייתי גם גורר לו את האוטו וגם מספר הכל לאבא שיחטוף גם בבית. זה בן אדם רוצח פוטנציאלי לכל דבר!

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
אתה וחברים שלך לא נורמאלים, אין לכם מה לעשות, בגללכם כולנו סובלים עם השטויות שלכם.

איזה עולם?!

התחלנו עם הקטע של ה"אתה לא נורמלי"??? אמרתי בפירוש כמה וכמה פעמים שזה לא אני. אני לא קשור לזה. אני חבר למחצה של הנהג, וחבר טוב של הנוסע. אני לא אשם אם הוא נוהג ככה. הוא אידיוט, הוא מסוכן, אני לא נוסע איתו, ואני חף מפשע.

לעניין, אולי המעטתי מעט בחומרת האלימות שהייתה מעורבת בעניין, ייתכן וזה היה יותר חמור. אבל באמת, אי אפשר להתלונן נגדם ושזה יעזור?

ובקשר לעונש, הוא לא יקבל אותו בדואר או משהו בסגנון?

hagggg55 כתב:

פורסם

הייתי מתלונן במשטרה על שני השוטרים האלה שבעצם לא עשו כלום בנידון ואיפשרו לנהג להמשיך כרגיל.

מספיק שמרוב עצבים הוא היה נוסע כמו מטורף מיד לאחר המקרה ופוגע ברכב אחר.. מה אז היו אומרים השוטרים שעצרו אותו קודם לכן?

בושה וחרפה.. איזה כיף שכל המשטרה הולכת לחטוף מהסיפורים האחרונים.

מושחתים נמאסתם!

אמן ודיכטר יתחיל לזמבר לכולם שם את הצורה.

אגב, אם אני הייתי עוצר את חבר שלך במקרה (עמידה ברמזור או משהו) הייתי דואג גם שיכאבו לו הרגליים בשביל להשתמש בדוושות ולנהוג!

בגלל אנשים כאלה יש ילדים יתומים. טפו.

פורסם

אני לא שוטר, אבל אם הוא היה חותך אותי על מהירות כזאת ומסכן אותי הייתי רודף אחריו אפילו עד הבית ותאמין לי שליד ההורים שלו הוא היה מקבל יותר מ"סטירה".

haters will hate

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

תאמין לי צריך לפתוח לך אשכול מיוחד בדביק.

יקראו לו: סיפורי x-plane..............

אני לא חושב שיש פה מישהו שיכול להביא סיפורים כמו שאתה מביא לנו.

לדוגמא'-סיפור האקסנט שנסעה על 190... וכו'

מנהלים קחו זאת לתשומת ליבכם ותישקלו את הרעיון. :wink:

פורסם

תגיד לי מי זה החבר שלך ... אני מוכן לבוא בעצמי ולתת לו מכות , באמת שאין לי בעיה עם זה .

מי הוא שיסכן עוברים ושבים ?

מגיע לו מכות מהשוטרים , ומגיע לו יותר מזה אפילו , אם הוא לא למד אחרי 3-4 ריסוקים של מכוניות , אולי איזה סטירה בצד שמאל תאזן לו את הכימיקלים בקופסא .

טכנית .. לשוטרים אסור להכות , הם חרגו מסמכותם . אבל במקרה כמו שאתה מספר , אני הייתי מעלים עין בשקט .

ויותר מזה , עוצר אותם , ומביא את ההורים שלהם לתחנה . של שניהם . של האידיוט שנהג , ושלא הגולם שישב לידו ולא אמר כלום .

אני מציע לו שילך לתחנה ויגיד שהוא קיבל מכות , ישאלו אותו בטח מה הסיבה שעצרו אותו ... אני לא חושב שהוא יודה בפני שוטר בחצייה פס לבן , נסיעה במהירות מעל המותר בתחומי העיר , נהיגה בקלות ראש ...

השוטרים אולי יקבלו נזיפה , אבל הוא יקבל שטרונגול שהוא לא יתאושש ממנו מהר .

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

תאמין לי צריך לפתוח לך אשכול מיוחד בדביק.

יקראו לו: סיפורי x-plane..............

אני לא חושב שיש פה מישהו שיכול להביא סיפורים כמו שאתה מביא לנו.

לדוגמא'-סיפור האקסנט שנסעה על 190... וכו'

מנהלים קחו זאת לתשומת ליבכם ותישקלו את הרעיון. :wink:

תודה על הרעיון. :x

ובכל זאת, אני אגיד זאת שוב- זה לא סיפורי X PLANE.

וד"א. זה היה 150... היה עוד אשכול שבו כבר סוכם שהיונדאי לא מגיעה ל190...

hagggg55 כתב:

פורסם

הוא קיבל סטירה.

הבנאדם שבגללו יעשה תאונה יקבל כסא גלגלים.

מה עדיף...?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...