Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד אקספלורר 2002?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

כנראה שכרכב אחד אני יקח את ה mx-5 החדשה כפי שהמלצתם אך כרכב שני אני רוצה רכב שטח אמריקאי. ראיתי היום פורד אקספלורר 2002 למכירה. הבעיה היא שלא הספקתי לכתוב את הטלפון. שאלתי היא כמה היא שווה בערך? במקרה שזה נכנס בתקציב אני ינסה לחפש את הרכב. במקרה שזה לא נכנס בתקציב אז חבל לי על כל המאמץ. אז כמה היא שווה בערך?

תודה רבה

פורסם

מכונית זוועתית - שומר נפשו יירחק!

הרכב "הוכתר" כאחד הגרועים ביותר במבחני הבטיחות האמריקאיים כולל הציון הגרוע ביותר מכל ה-SUVים שנבחנו במבחן שמדמה סיכויי התהפכות בעת תמרון חירום :idea:.

מה גם שהוא ידוע כאחד הגרועים ביותר מבחינת אמינות (כמו רוב הרכבים מתוצרת פורד ארה"ב).

מוטי.

פורסם

אני רוצה רכב אחד חסכוני יחסית שאני יוכל להחזיק אחד בזבזני :-P בקשר לחבר שלך כמה הוא רוצה על הרכב?

פורסם

אם אתה רוצה ג'פ טוב קח לאנד-קרוזר של טויוטה, רכב מעולה!!

אם אתה רוצה גם ג'יפ גם סבבה וגם חסכוני קח יונדאי טוסון חדשה את הטורבו דיזל

יש כזה לדוד שלי רכב פצצה!

פורסם

פשוט ראיתי את האקספלורר הה והתאהבתי בו:-) אני באמת חושב שאני יקח אותו הוא גם טוב למשפחה כי יש בו 7 מושבים. השאלה היא כמה הוא עולה?כי אני לא רוצה סתם להתחיל לחפש אותו.

פורסם
תשמע לחבר שלי יש שנה אחת פחות מנוע 4700

האוטו שואב דלק,והוא רוצה למכור אותו אני חושב

אתה יכול לבדוק כמה הוא רוצה על הרכב?לפי זה אני יוכל להוסיף קצת ולדעת כמה רוצים על ה חדש יותר

פורסם

זה לא אפשרי יש להם את המחירון עד שנת 96 או 97 לא זוכר אבל הדגם שאני ראיתי היה הרבה יותק חדש

פורסם

רוצה רכב למשפחה ואתה חושב של אקספלורר ??

הרכב שעל פי מבחנים הוא בין הגרועים ביותר, ויש לו נטיה להתהפך, עם הרכב הזה אתה רוצה להסיע את המשפחה ??

סלח לי, אבל תסדר לעצמך סדר עדיפות חדש, הרכב מסוכן !! , שלא לדבר על מיושן, זולל דלק, ולא כל כך נוח...

ספר לנו על התקציב שעומד לרשותך, ודרישות אחרות שלהם אתה מצפה מהרכב, לפי דעתי יש הרבה חלופות עדיפות.

פורסם

כל מה שאני רוצה לדעת זה מה מחירו:wink: בקשר לשאר הדברים אלו שיקולים שלי. הרכב הזה בכל זאת ברשימת 10 הרכבים הנמכרים ביותר בארה"ב.

פורסם
כל מה שאני רוצה לדעת זה מה מחירו:wink: בקשר לשאר הדברים אלו שיקולים שלי. הרכב הזה בכל זאת ברשימת 10 הרכבים הנמכרים ביותר בארה"ב.

זה לא אומר כלום... גם בישראל הלאנטיס כיכבה כמכונית הנמכרת ביותר, אז ?

Veni Vidi Vici

פורסם
אההה... חרא, כי מיליארדים של זבובים לא טועים :?.

מוטי.

• תוכן חדש...