Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש קוני למיאטה.

אצל היבואן זה עולה 3100 ש"ח (לפני מע"מ), אצל יובל מלמד זה עולה 3500 ש"ח (לפני מע"מ) וב אי ביי זה עולה 570 דולר ...

מישהו פה אמר בעבר (מוטי) שניתן להשיג את הקוני ב 400$ ... אז השאלה היא אם מישהו מכיר מקום בארץ ובעולם שבו ניתן לקנות את הקוני במחיר נמוך משמעותית מאשר בארץ (690 דולר) , ואני מתכוון לאזורים של 400 - 500 דולר ...

אשמח לעזרה מציבור קוני הקוני באתר :-)

פורסם

3100 ש"ח לפני עשיקת המדינה לרביעית קוני זה מחיר סביר בהחלט לארץ הקודש, אני בספק אם תמצא זול יותר אלא אם כן תזמין מחו"ל ותעשה להם "עליה" ב"יבוא אישי" לארץ.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

זה בדיוק מה שחשבתי, להביא מחו"ל.

אבל באי בבי זה 570 דולר, לא שווה. ובאתר של קוני אין מחירים, רק הפניה למשווקים.

כנראה שאני אזמין בארץ אבל רציתי לברר אם יש עוד אופציה חלופית

פורסם

תזמין בארץ, כך תהיה לך אחריות. זה שווה את תוספת הכסף. אצלי למשל, ברכב הקודם, אחד הבולמים נדפק ונאלצתי להחליף במסגרת האחריות, כך שדברים כאלו קורים...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
תזמים בארץ, כך תהיה לך אחריות. זה שווה את תוספת הכסף. אצלי למשל, ברכב הקודם, אחד הבולמים נדפק ונאלצתי להחליף במסגרת האחריות, כך שדברים כאלו קורים...

רוני

רוני, אשמח אם תפרט על האחריות המדוברת... מענין שקוני נותנים LIFE TIME WARRANTY בכל העולם ורק בארץ האחריות היא לשנה בלבד.

במצב הזה, למרות שמאוד הייתי רוצה, לא הייתי מצדד בקניה בארץ אלא הייתי טורח ומביא מחו"ל, כך שגם אם תהיה לי בעיה ואצטרך שירות, אקבל אותו גם 4 שנים אחרי שהרכבתי את הבולם ולא רק בשנה המצומצמת הראשונה

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
להמשיך לשוט, תופס??:wink:

יחאפר!

מה אתה עושה פה?

תגיד שאתה רוצה להתעלק על השירשור ולהזמין רבעייה גם ליאריס... :lol:

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

רון לדעתך לשלוח את הבולם לחו"ל בשביל שיבדקו אותו ואז יחליטו אם לאלוח לך אחד חדש שווה את זה?

אתה הרי תשלם על כל המשלוחים האלה ואני לא מאמין שזה יהיה זול, לדעתי יהיה עדיף כבר לקנות בולם חדש.

בקשר ללמה יש שנה אחריות בארץ, זאת שאלה שצריך להפנות ליבואן, אם תהיה לך תשובה בעניין תעדכן

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
רון לדעתך לשלוח את הבולם לחו"ל בשביל שיבדקו אותו ואז יחליטו אם לאלוח לך אחד חדש שווה את זה?

אתה הרי תשלם על כל המשלוחים האלה ואני לא מאמין שזה יהיה זול, לדעתי יהיה עדיף כבר לקנות בולם חדש.

בקשר ללמה יש שנה אחריות בארץ, זאת שאלה שצריך להפנות ליבואן, אם תהיה לך תשובה בעניין תעדכן

לדעתי אין חיה כזו בולם בודד, הם תמיד הולכים בזוגות.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

תומר, זוג קוני, לפי מחיר של רביעיה, אמור לנוע סביב ה-2000-3000 שקל, משלוח של זוג בולמים שנחשבים לRMA לא תעלה על יותר מ50 דולר לכל כיוון, ואתה יודע מה?

עבור אחריות לכל החיים לא אכפת לי לשלוח רביעיה פעם בכמה שנים לקוני ולקבל בולמים חדשים - הרי בשביל בדיוק שילמתי עליהם מחיר שהוא יותר מכפול מבולמים ממותגים אחרים.

לצערי אני לא אפנה ליבואן בארץ, אין לי על הרכב קוני ונראה שגם לא יהיו בקרוב, כך שהטירחה נראית לי מיותרת, מה שכן, אתה או מי מבאי הפורום שדווקא כן לקוח של קוני אמור, לדעתי לפחות, להתעניין בדבר, שכן לא מדובר בענין של מה בכך.

[וכבר ראיתי יותר מאדם אחד שבעקבות בעיות אחריות הסיר רביעיה של קוני,פשוט כי לא היה לו כסף לקנות שוב את הבולמים האלה, במקום שכמו עם יבואן מסודר - הוא היה זוכה לתיקון חינם שלהם, או החלפה]

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

בנוגע לאחריות שיש בארץ (או לפחות - כך היה במקרה שלי, שאירע לפני יותר משנתיים):

כשהתקנתי את הבולמים לראשונה ההתקנה לא הייתה טובה (אצל מישהו שרובכם דווקא מעריכים כמקצוען :? ), אבל רק לאחר מספר חודשים הבנתי עד כמה, כאשר הרכב פשוט נעשה לא נהיג. אז, במוסך שלי, פתחו והוציאו וגילו שההתקנה הלא טובה גם הצליחה לדפוק את אחד מהבולמים שנזל. טלפון מהיר ליבואן (שבמקרה נמצא מספר רחובות מהמוסך) והבולם היה בדרך אליהם עם שליח, שלקח מהם בולם חדש. זה הכל. כמובן שההתקנה החוזרת הייתה על חשבוני, אבל יש גבול לכמה אפשר לדרוש...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רון הבילשטיין עולה כמעט כפול מהקוני ואין אחריות לכל החיים עד כמה שידוע לי מה דעתך על זה?

אגב קוני עלו לי פחות מכפול לאוטו שלי מהמקוריים

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...