Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חס וחלילה לא רוצה שזה ישמע כמו "אל תלכו למקום הזה" או משהו בסגנון פשוט התייעצות קטנה מה אני צריך לעשות ...

אז ככה - יש לי מכשיר די וי די ברכב של פיוניר דגם avx7300 המכשיר נקנה בשנת 2002 והותקן על האוטו שלי , אחרי כמה זמן התחילו בעיות של תצוגה במכשיר כמו : קפיצות . מסך חשוך שקשה מאוד לראות תתמונה, ולבסוף אפילו מסך שחור כאילו אין תצוגה בכלל במסך תוך כדי שהמכשיר דלוק .

בפעם הראשונה שהכנסתי תמכשיר לעוזי רדיו זה היה שנגמרה לי כבר האחריות הוא החליף במכשיר כמה חלקים שאני כבר לא זוכר איזה , נראה לי כמה כבלים וספק כוח נראה לי וצמת חוטים - עלה לי 750 ש"ח

אחרי 4 וחצי חודש המכשיר חוזר על הבעיות האלה ושוב נכנס לעוזי רדיו בתיקון הזה לקחו לי 400 ש"ח .

פעם שלישית אותה בעיה לא זוכר כמה כסף שילמתי , לא רוצה להגיד סתם .

פעם רביעית הייתה לפני 9 חודשים שהוצאתי את המכשיר בתקווה שהוא לא יבקר שם ב-3-4 שנים הקרובות , ובזמן האחרון התקלות חוזרות על עצמם , למרות שהטכנאי שם ממש בחור נחמד אין מילים על היחס שלו , אבל התוצאות גורמות לי להתאכזב כל פעם מחדש אני כבר לא רואה טעם להכניס את המכשיר לשם .

כמה אפשר ????

בעיקרון הבעיה המרכזית היא "בצמת חוטים" לפי זה שכשהמסך שחור או פתאום קפיצות בתצוגה אני נוגע בה והוא חוזר לעבוד לכמה שניות .

יש לכם עצות איך אני פותר תבעיה אחת ולתמיד ?.

תודההה

פורסם

לפי מה שאתה טוען, זוהי בעיה בהתקנה.

אתה אומר שכשאתה נוגע בצמת החוטים, הבעיה נעלמת, ואז שוב חוזרת, אזי החוטים בקונקטור לחוצים מאחור ותולשים את החיבור הפנימי במכשיר. לפני שאתה מכניס לתיקון (אם בכלל) תוציא את המכשיר, ובדוק את החוטים. אם הכל תקין, פתח את המכשיר ועבור על הלחמות רגלי המתכת של המחבר הפנימי עם המעגל המודפס. לאחר מכן, תוך כדי החזרת המכשיר למקומו סדר את החוטים בצורה שלא יהיו לחוצים, וחופשיים כמה שאפשר.

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

לא כל כך ברור לי מה בדיוק המכשיר, אני לא מכיר את הדגם לכן תסביר לטמבל כמוני מה בדיוק המכשיר ומה בדיוק הבעיה:

המכשיר הוא DVD עם מסך מובנה (המסך והמכשיר הנם יחידה אחת), או מכשיר בנפרד ומסך בנפרד, איזה תצוגה נעלמת לך הצג של המכשיר או התמונה שעל המסך? על איזה צמת חוטים מדובר, הפנימית של המכשיר או הצמת חוטים של הרכב? כשאתה אומר שהתצוגה קופצת, מתי זה קורה, בנסיעה, בקריאת דיסק, רנדומלית המכשיר מקבל מצבי רוח, מה בדבר הצליל עם קפיצות התצוגה, האם כשהתצוגה קופצת גם הצליל מתנהג בהתאם או שהמכשיר ממשיך לנגן כאילו כלום.

תענה לי על זה ונראה אם אני יוכל לעזור לך.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם
ואז יגידו שהוא "התעסק" והרס את המערכת.

הם תיקנו, התיקון לא היה בסדר, שיסדרו שוב.

זה ממש מה שחסר... סלח לי, אבל כל התיקונים הללו נראים כמו הקטנת ראש אחת גדולה, תשלום על כלום, ופתרונות של סימפטומים, ולא ירידה לעומק התקלה. ממש חובבנות. לא חוכמה לתקן תקלה, צריך גם להבין, (או לפחות לנסות) מה גורם לתקלה, לפתור אותה, ולוודא שלא תחזור על עצמה. ראו הבנאדם משלם, מה איכפת לנו?

זה בדיוק כמו לתת כדורים לאלרגי לפרחים, ולתת לו להמשיך להתגורר בחממה.

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

אז מה שאתם ממליצים זה בעצם לא להתייחס למה שהוא שילם בעוזי רדיו,

לא לבוא אליהם בטענות על תיקון גרוע , ופשוט להתחיל הכל במקום אחר,

או לחילופין , לנסות לתקן DVD לבד...

בהצלחה.

ZZR

פורסם

ידידי, אני מסכים בהחלט עם מידן, שיגש קודם כל לחברה ושיגיד להם שזה נמאס לו לתקן ואחרי כמה זמן שוב חוזרת התופה וחוזר חלילה, לראות מה עוזי רדיו מוכנים לעשות בשבילו.

אח"כ לשלוח מייל לפיוניר שמסביר את התופעה הנ"ל, לגבי כך שהוא תיקן את המכשיר 4 פעמים ועדיין הוא לא מרוצה והוא לא תקין.

אני חושב שפיוניר יעזרו בשמחה גם כאשר מדובר על דילר בינלאומי .

סה"כ חשובה לחברה מאוד דעת הקהל, מאוד קל להכפיש שם של חברה על גבי האינטרנט שהוא גם מקור המידע הכי גדול בתחום האודיו לרכב.

בכל אופן, שלח מייל לשירות לקוחות של פיוניר ועדכן אותנו בהמשך.

תתפלא כמה מהר הם יחזירו לך תשובה.

under construction..

פורסם

מה לי וללרשום מכתב כזה באנגלית ...

אני צריך למצוא מישהו שישב איתי על זה , אי אפשר לשלוח מייל למישהו בארץ שיכול לעזור לי עם זה ?

• תוכן חדש...