Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וו גרירה עבור 206 1400

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הולכת לגרור טרקטורון.

ואין לי מושג אם היא תעשה את זה, אגב הפיג'ו ידנית.

:shock: :shock: :shock: :shock:

הולי שיט, את רצינית??

טוב ועכשיו ברצינות,

הרכב לא מתאים לגרירת נגרר +טרקטורון.

פורסם

אפשרי בהחלט וטרקטרון עם נגרר קטן הוא בהחלט בגבולות יכולת הגרירה של הרכב והמנוע גמיש מספיק.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם
אפשרי בהחלט וטרקטרון עם נגרר קטן הוא בהחלט בגבולות יכולת הגרירה של הרכב והמנוע גמיש מספיק.
ברור שהמנוע יכול לגרור טרקטורון ונגרר...... אבל, כמה שוקל האוטו?

כמה שוקל נגרר + טרקטורון?

מה קורה כשיורדים בסיבוב רטוב והטרקטורון מוריד משקל מהסרן הקדמי?

מה קורה כשצריכים להתחמק ממשהו?

הבלמים של ה206 מתאימים לתוספת של כ50% מהמשקל של האוטו?

המשקל העצמי הנמוך של 206 לדעתי ממש לא מתאים לגרירה של נגרר וטרקטורון.

אז....... לפני שתהרוג אותה..... תחשוב על עוד פקטורים חוץ מזה שהמנוע גמיש ויודע לעשות שפגטים.

פורסם

חשבתי על הפקטורים ומנסיון הדבר בהחלט אפשרי וגם חוקי .להתקין וו ניתן בסביבות 1500 שח.כמובן בזמן הנהיגה יש לקחת בחשבון שגוררים נגרר ולא אני לא רוצה להרוג אף אחד.(אגב ה206 הוא לא רכב מאוד קל והוא שוקל כמעט טון ולנגרר גם יש בלמים).

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם
אפשרי.

רק שתדעי, עלות ההתקנה היא לא זולה (מעל 2000 ש"ח אם אני לא טועה).

השאלה האמיתית היא מה את הולכת לגרור, והאם את בטוחה ש206 1.4 (אוט'?!) תעשה את זה...

יובל.

מתעלק על השירשור ..

כל התקנה של וו גרירה עולה בסביבות ה2000 שקל?

יוגב

פורסם

אני חושש שאתם מערבבים שני מונחים שונים.

וו גרירה מאפשר לגרור את הרכב שלכם עם מוט גרירה כשהוא תקוע, או להעמיס אותו על גרר. במכוניות ישנות הוא לרוב קבוע, ויש כיום לא מעט שהוו שלהן מתברג ומונח מאחור עם כלי העבודה.

תפוח גרירה זה מה שמרכיבים על רכב כדי לגרור עגלה מאחור. יקר וחזק.

לא ככה?

פורסם

אני חושש שאתם מערבבים שני מונחים שונים.

וו גרירה מאפשר לגרור את הרכב שלכם עם מוט גרירה כשהוא תקוע, או להעמיס אותו על גרר. במכוניות ישנות הוא לרוב קבוע, ויש כיום לא מעט שהוו שלהן מתברג ומונח מאחור עם כלי העבודה.

תפוח גרירה זה מה שמרכיבים על רכב כדי לגרור עגלה מאחור. יקר וחזק.

לא ככה?

........ תפוח הוא לא "חזק", וו גרירה הרבה יותר חזק, ואם אפשר, וו משולב, גם תפוח וגם וו גרירה.
פורסם
ברור שהמנוע יכול לגרור טרקטורון ונגרר...... אבל, כמה שוקל האוטו?

כמה שוקל נגרר + טרקטורון?

מה קורה כשיורדים בסיבוב רטוב והטרקטורון מוריד משקל מהסרן הקדמי?

מה קורה כשצריכים להתחמק ממשהו?

הבלמים של ה206 מתאימים לתוספת של כ50% מהמשקל של האוטו?

המשקל העצמי הנמוך של 206 לדעתי ממש לא מתאים לגרירה של נגרר וטרקטורון.

אז....... לפני שתהרוג אותה..... תחשוב על עוד פקטורים חוץ מזה שהמנוע גמיש ויודע לעשות שפגטים.

תשמע היה בחור בפורום שגרר טרקטורון עם רנו 5 1400,אז נראה לי שהפיז'ו תתמודד עם זה.

פורסם
תשמע היה בחור בפורום שגרר טרקטורון עם רנו 5 1400,אז נראה לי שהפיז'ו תתמודד עם זה.

החוק לא מגביל אתכם, אבל כנראה שההגיון מאוד מגביל אתכם... אתם לא מבינים בכלל את ההשלכות של גרירה, אתם לא מבינים שפיג'ו 206 לא בנויה לגרירה של חצי טון. ושוב, אין שום קשר למנוע.

אין לכם בלמים מתאימים, אין לכם וו גרירה מתאים, ואין לכם מושג מה יקרה במצב חירום. אז יאללה, לכו על זה, אותי לא תראו גורר עם רכב בגודל של 206 ומשקל עצמי של פחות מטון. הרי זה מגוחך. לגרור 600 קילו עם משקל עצמי של 900 קילו.

• תוכן חדש...