Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מנהלים עד 60,000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אחי - חבל שאתה סתם מלכלך. "רכב מנהלים" זו קטוגריה רכב, שבאירופה נקראת "Large Family Car" ובארה"ב, כמה מצחיק, תמצא מכוניות מנהלים תחת הקטגוריה של Compact Car (בחברות שכירות רכב Malibu נחשבת Compact... לך תבין).

תקן אותי אם אני טועה אבל המאליבו הוא לא רכב מנהלים, המאליבו נחשב למשפחתית, רכב המנהלים של שברולט הוא האימפלה לא?

פורסם
תקן אותי אם אני טועה אבל המאליבו הוא לא רכב מנהלים, המאליבו נחשב למשפחתית, רכב המנהלים של שברולט הוא האימפלה לא?

למיטב ידיעתי האמריקאים מחלקים את זה ככה:

Malibu = Compact Car (בכל זאת מנהלים בארץ. מנוע 2 ליטר ומעלה ואוטו גדול)

Lumina = Mid-Size

Impala = Full Size

פורסם
למה שלא תצא מהסטיגמה של "רכב מנהלים". בתקציב של 60K אתה כנראה לא מנהל או שהחברה שאתה מנהל היא על הפנים
אויש כמה שאתה לא מצחיק .. פשוט עצוב שאנשים כמוך יש להם בכלל זכות להגיב בפורום הזה.

גם ב 25K אפשר למצוא רכב מנהלים שלא רואה ממטר את 90% מהמשפחתיות החדשות. להלן לאנצ'יה תמא שנים 92-94

(גם ב 20K .. הכל תלוי אם היא שמורה)

מראות חשמל + מתקפלות, בקרת אקלים, הכל חשמלי ברכב, חימום לכיסא, מראה שנהיית כהה שעושים אור גבוה, כל המותרות ויותר !

• תוכן חדש...