Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7504 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חבריה...:-)

לא מזמן קניתי את האוטו הראשון שלי וידעתי שיגיע אותו רגע קסום שהבעיות יתחילו לצוץ..........

(אני לא מתלונן או משהו)

הבעיה הראשונה:

ריח של משהו שרוף מופיע בתא הנוסעים בזמן נסיעה...ריח של דלק שרוף:wink: או גומי. אני נאלץ לפתוח את החלון כדי לאוורר...לא ריח חריף.

אני אוהב להשתעשע עם האוטו שלי ונסיעה בסל"ד נמוך לא מסבה לי ריגוש(מה לעשות,כזה נולדתי)

לא משנה אם המנוע קר או חם, בוקר או ערב הריח מופיע רק כאשר אני לוחץ חזק ועובר את ה-4000 סל"ד...לעומת זאת בנסיעה נינוחה 1800-2500 סל"ד לא מופיע שום ריח. אבל תסכימו איתי שאי אפשר לנסוע כך בוולקן 2.0:-P ....מה לדעתכם אני צריך לבדוק?

(החלפתי שמן מנוע אם זו אחת ההצעות שלכם):?

גם פילטר אוויר, לא יודע אם זה קשור....הריח עדיין ממשיך להופיע בנסיעה "מאומצת"

(אני חוזר, הריח לא חריף, לא שורף בעיניים, לא מחניק או כל דבר אחר, הוא פשוט הדליק אצלי נורה אדומה, הריח התחיל להופיע רק בזמן האחרון אפשר אפילו להגיד שהוא התחיל עם תחילת הגשמים)

הבעיה השנייה....

החולייה האחרונה בשרשרת התופסנים של האגזוז נקראה!!! ממש לפני אזור הפליטה יש מין תופסן גומי קשיח שמרסן רעידות...הוא נקרע...ועכשיו יש לי רעשי מתכת על כל גבשושית שאני עובר...זה באמת מעצבן. מבחוץ זה נשמע כאילו אני נוסע בגרוטאה...נשמע שהכל מתפרק...:-)

ניתן להחליף את זה נכון?

זה לא נראה מסובך אז רק אם תוכלו להגיד לי איפה אני קונה דבר כזה?יקר?

עימכם הסליחה אם ההודעה אררררררוכה מדי...

שיהיה לכולכם המשך ערב נעים!!!

מיכאל.

פורסם

מחיר הגומיה הינו 5 ש"ח

במקומות מסויימים המחיר יכול להגיע ל 15 ש"ח

קצת מרגיז להרכיב אותה ודורש כח האצבעות עדיף להשאיר את זה לבעל מקצוע

ואני מציין כאן שבעל מקצוע במקרה הזה הוא איש שמתעסק עם אגזוזים ולא מכונאי ממש לא

ואני מניח (רק מניח) שהריח נובע מהאגזוז המשוחרר

פורסם

אם הוא לא נובע מהאגזוז ד"א , תנסה להניע את האוטו כשקר ולהעיף מבט בתא המנוע , לעקוב אחרי 2 צינורות הדלק שנכנסים לחליל , לפעמים הם מתחילים לנזול.

דבר שני , מצד ימין ליד הגלגל האחורי ( קצת לפניו ) יושב לו פילטר דלק , להתכופף להריח אם הוא השתחרר.

בדיקה שלישית להרים מושב אחורי , להעיף מבט מאחורי המושב שמאחורי הנוסע ( שוב צד ימין ) יש כיסויי פלסטיק - זה הכיסוי של המשאבת דלק , לבדוק שהאיזור יבש.

ד"א

אם אתה מפעיל סרקולציה ( לא אוויר מבחוץ ) עדיין מריחים ?

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
אם הוא לא נובע מהאגזוז ד"א , תנסה להניע את האוטו כשקר ולהעיף מבט בתא המנוע , לעקוב אחרי 2 צינורות הדלק שנכנסים לחליל , לפעמים הם מתחילים לנזול.

דבר שני , מצד ימין ליד הגלגל האחורי ( קצת לפניו ) יושב לו פילטר דלק , להתכופף להריח אם הוא השתחרר.

בדיקה שלישית להרים מושב אחורי , להעיף מבט מאחורי המושב שמאחורי הנוסע ( שוב צד ימין ) יש כיסויי פלסטיק - זה הכיסוי של המשאבת דלק , לבדוק שהאיזור יבש.

ד"א

אם אתה מפעיל סרקולציה ( לא אוויר מבחוץ ) עדיין מריחים ?

ליביו

עד שהבנתי שזה הפילטר...אוייש...:-) הוא לא משוחרר...צינורות דלק לא נוזלים לפי מה שראיתי, מיששתי מה שיכולתי...בקשר למושב, עוד לא הרמתי אבל דווקא מאחורה אין ריח...הוא בא מהמנוע, לפחות מהכיוון ההוא...מקדימה.

בקשר לגומייה...הורדתי אותה היום ועברתי מחצית מהמוסכים באזור תעשייה הישן של ראשון...כולל המוסך המורשה פג'ו-סיטרואן שם הוא אמר לי בחיפזון שהוא לא מתעסק בזה...

כולל 2 מוסכים לאגזוזים(אגזוזיות?) יש להם משהו דומה,רק דק יותר אבל בשני האגזוזיות המליצו לי לקנות את המקורי(הגינות?).

בקשר לקושי ההרכבה יש לי מוסכניק שירכיב את זה.

השאלה שלי היא לאן אני פונה עכשיו? אני לא יכול לחפש כל מוסך ומוסך ולקוות שבמקרה תהיה למישהו גומייה בחדר האחורי...מאיפה אני יכול להשיג את הגומייה על בטוח?

תודה לכולם שוב...

חג שמח

מיכאל

פורסם

אם זה מקדימה זה הצינורות דלק , יכול להיות שזה החלק מלמטה שהם מתחברים לצנרת דלק ואתה לא רואה אותם פשוט.

לך לטכנו צינור - קנה 2 צינורות דלק באורך מטר , כמדומני בוולקן זה 9 ו7 מ"מ ( תחכה לחכמים ממני ) לך למוסך שיחליפו לך את הקיימים( הבדל - אם תקנה לבד - סביבות 100 ש"ח , מקוריים - מעל 200 )

זאת אומרת שאם אתה מפעיל סרקולציה לא אמור ליהיות ריח

בקשר לאגזוז - לך למשתיק בחולון

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

יכול להיות שהריח בא מהגיר?..

ברחובות, בא.ת. יש מוסך מרכזי של פג'ו-סיטרואן עם מחסן חלקים די גדול - אולי להם יש את הגומייה, או שיוכלו להזמין במיוחד.

פורסם

גש לאגזוזנים "סלינס" שברח' הפלד 25 א.ת חלון, טל' 03-5508120 ובקש את איציק או ברוך

והם יפתרו לך את בעית הגומיה והאגזוז.

בכל מקרה מיד לידם נמצא מוסך מורשה פז'ו וסיטרואן "מוסך אלן 2000" שברח' האופן 6 (מאחורי מכון הרישוי) טל' 03-5501250 או 03-5566203 ובקש את אלי משקי ויתכן שאצלם במחסן יש את גומית האגזוז והם גם יוכלו לבדוק את נושא ריח הדלק שיתכן ונובע גם מקניסטר הפחם או מצנורות שמתחברים אליו.

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...