Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

עקב בעיה באוטו שלי , בזמן שאני בולם או פשוט משחק עם דוושת הגז הטורים יורדים , האוטו כמעט נכבה , ואז הוא כאילו מתניע את עצמו מחדש והטורים מתייצבים על הסרק שלהם. ולכן המליצו לי לעשות ניקוי של בית המצערת , בעזרת ספרי קרבורטורים.

יש לי ספר של היינס , ולפי הספר יש לי הזרקת דלק חד נקודתית , או בשפה שלהם CENTRAL FUEL INJECTION

לפי התיאורים , ולפי מה שקראתי יש מזרק אחד , הימקום שלו נמצא מתחת לפילטר אויר.

השאלות שלי הן כאלה: האם הבנתי נכון , שבעזרת פירוק של הפילטר אויר , ופירוק נוסף של עוד חלק איפה שהפרפר של כניסת האויר מהפילטר , אני מגיע למזרק.?

שאלה נוספת , איך אני מנקה את המזרק עצמו באיזה חומר להשתמש . לפי מה שכתוב בספר בכל פירוק או החלפה של המזרק הם ממליצים להחליף את הטבעות שמחזיקות אותו.

ובקשר לניקוי בית המצערת עצמו בספרי , המליצו לי לא לעשות את זה כי זה יכול לאכול את הגומיות שבתוך בית המצערת , האם זה נכון מה שאמרו לי , ובכללית מה אתם ממליצים לי לבצע , את הניקוי הפשוט של בית המצערת או להסתבך טיפה יותר בניקוי המזרק עצמו.

אין לי ידע קודם בתיקון בעיות מכאניות באוטו , הכול על סמך שאלות פה בפורום וספר היינס , אז אם אפשר תשובות בהתאם , כלומר להתיחס לזה שאני לא הכי יודע בגלל זה אני אולי רושם דברים לא נכונים.

בתודה רבה עמית.

1.6 206

פורסם

חבר'ה העזרה הזאת ממש חשובה לי , אני מתכננן לעשות את הטיפול בסוף השבוע הזה , ואני יודע שיש פה אנשים שמבינים בזה , אז אני פונה אליכם , בתקווה לתת לי עזרה .

בתודה רבה עמית.

1.6 206

• תוכן חדש...