Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני היום קניתי אחד כזה באוטו דיפו את שלי זרקתי בבגאז' עם הניילון ארוז וככה הוא ישאר עד ההודעה החדשה.:-)

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
זה בגלל שהחוק עדיין לא נכנס :lol:

אפשר לשים בבאגאג'?

החוק עדיין לא נכנס, יכנס ב1.1.06

אהה וואלה :loco: מרוב שדיברו על זה כבר כימעת הלכתי לישון עם ווסט

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
להרגיש כמו שוטרים?:roll:

ל'

מתמידים ומתנדבים אחרים לסוגיהם, מקבלים בין היתר תעודת מתנדב (עם סמל מ"י) ווסט צהוב עם סמל מ"י.

שמים על הכיסא והשומר בקניון, הפקח והשוטר שבודק רשיונות, ממשיכים הלאה בד"כ.

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

פורסם

ראיתי כמה רכבים שבעליהם רכשו 2 כאלה, והלבישו על 2 המושבים הקידמיים... אני לא מבין בשביל מה? ליופי? יענו שיהיה סימטרי או שיחשבו שמדובר ברכב משטרתי (כעלק)...

פורסם

ברכבים בהם מותקנות כריות אויר צידיות במושב, אסור להלביש ווסטים, כיסויים, פרוות ושאר זבאללה על הכסא.

מעניין אם מישהו מאלו שתולים את הווסטים על הכסא מודע לזה.

פורסם
נושא האפודים ישכך בימהרה כמושנישכח נושא הפח ברכב שגם הוא כתנאי לעבור רישוי.
מסכים איתך. לא זכור לי שמישהו פעם בדק לי בטסט (או שוטר) שיש לי משולש שהוא גם חובה בכל רכב..
פורסם
ברכבים בהם מותקנות כריות אויר צידיות במושב, אסור להלביש ווסטים, כיסויים, פרוות ושאר זבאללה על הכסא.

מעניין אם מישהו מאלו שתולים את הווסטים על הכסא מודע לזה.

אתה באמת חושב שאותם אנשים שלא מודעים ללחץ אויר תקין בצמיג יודעים את זה?

חצי מהאנשים בכלל לא יודעים שהחוק נכנס לתוקף עוד שבוע

פורסם
תומר, אתה הראשון שעלול לפתוח את זה, יש לך אוטו צרפתי :p

שנתיים האוטו אצלי ועוד לא נתקעתי פעם אחת

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

דרך אגב, כמה עלה לכם האפוד?

כי אני עובד בחברה שקנתה כמות של אפודים, והם השיגו מממש מחיר בריצפה לעומת מקומות שאני ראיתי שמוכרים את זה...

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

למה לשים את האפודים על הכיסא?

א. כדי שתשאל.

ב.שהשוטר לא יעצור אותם לביקורת אפודים לא ישאל.

ג.אולי מאותה הסיבה שמשקפיים שמים על הראש , שמים גם אפודים על המושב ...פשוט נוחות

ד.האפודים יותר יפים מהמושב.

ה.פשוט לא לשכוח איפה שמת אותם.

ו.להזכיר לאנשים שצריך לרכוש אפודים

ז.להשויץ שלא רכשתי אלא קיבלתי מהעבודה\התנדבות\שירות\מתנה וכד'

ח.שיהיה חנוכה שמח

חנוכה שמח

שבצ'אלום

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם
אני מניח שזה בא להגן על הריפודים שקונים כדי להגן על הריפודים המקוריים.

מזל שלפחות את הניילונים שהגיעו עם הרכב הורידו..

אפשר לקנות 5 אפודים ולהלביש אותם על הריפודים החדשים, או עדיף על הניילונים, ככה הריפודים המקוריים יישמרו הכי טוב, וגם זה יותר זול מכיסויים, אה...וגם יחשבו שזה אוטו של שוטר מורעל שחבל על הזמן.
פורסם
ראיתי כמה רכבים שבעליהם רכשו 2 כאלה, והלבישו על 2 המושבים הקידמיים... אני לא מבין בשביל מה? ליופי? יענו שיהיה סימטרי או שיחשבו שמדובר ברכב משטרתי (כעלק)...
אם יש פנצ'ר ואתה זקוק לעזרה מחברך במושב הנוסע אז שהוא ידרס או אתה, מי אתה מחליט?

נראה לי כדאי שהוא...

קיצר, לפעמים יש יותר מבנאדם 1 במכונית!

פורסם

האמת היום ביקרתי באייס, באגף של השטויות למכוניות, מוכרים שם אפודים זוהרים כאלה, מה שמצחיק זה שיש שם איזה אידיוט שבכוונה או לא בכוונה מכוון את כולם לקנות לפי כמות הנוסעים ברכב, כלומר , משהו שאל אותו אם צריך יותר מ 1 , אז האידיוט עונה לו : תלוי כמה נוסעים יש לך ברכב, המסכן חשב ולבסוף קנה 4 אפודים, ככה לכל אחד הוא מייעץ לקנות במקום רק 1 , לפי מספר הנוסעים ברכב.

כרגיל , כולם דופקים את כולם.

• תוכן חדש...