Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

פרטים בקשר לdunlop sp 01 מישהו?


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

 

אני כרגע עומד לפני רכישה של הסט הנ"ל ובגלל שאני סומך על המלצות של שני חברים שלי,רציתי לקבל עוד חוות דעת ממומחי הצמיגים פה בפורום.חוות דעת כללית זה הכל.

ועוד שאלה-כמה צריך לעלות סט כזה חדש במידה 185-65-15.אני שואל כדי להשוות מחירים.

 

תודה מראש ויום טוב.עוז

פורסם

אחיזה טובה מאוד על יבש , בהסתייגות של איבוד די מהיר במגבלות.

 

על רטוב אמור להצטיין , בפעם היחידה שיצא לי - אחיזה איתנה למדי. מבנהו המיוחד אמור לפנות מים ביעילות (צמיג א-סימטרי).

 

מדובר על מידה 185/60/14.

מחיר משוער , בין 320-350 לצמיג.

 

הצמיג הנ"ל מגיע היום כצמיג מקורי בפאסאט החדשות (מידה יותר גדולה,כמובן) ובבימרים גדולים , אבל בגרסת ה-DSST , שהיא הפטנט של דנלופ נגד קריסת הדופן (נסיעה על פנצ'ר).

פורסם

טוב מאוד על יבש: שקט ואוחז היטב.

 

 

בכביש רטוב אובדן האחיזה די מוקדם ביחס למצופה, אם כי יתכן שחלק מהאשם טמון ברכב (מי האיטלקי שהחליט שאפשר להוריד 175 כ"ס לגלגלים הקדמיים ללא בקרת אחיזה כלשהי?).

 

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

×
×
  • תוכן חדש...