Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האתר של קימקא

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למען ישכילו חברי הפורום, אני מוצא לנכון לפרסם את אתרו של עו"ד שמחה ניר- קימקא.

הערה: היו בעבר הרחוק הפניות לאתר זה, ששינה כתובת מאז. הודעה זאת אושרה על ידי איציק נ. טרם פרסומה.

באתר תמצאו מידע רב על הליכי משפט בכלל ומשפטי תעבורה בפרט, ובכלל מידע שימושי ומעניין.

לעיונכם.

http://www.quimka.net/

dirty old man

need love too

פורסם

נראה אתר קצת הזוי. התשובה המשפטית לתיק דבקה ודומיו.

ועולה חרא בנטסקייפ - זה כבר מעיד על חוסר רצינות מסויים.

פורסם

אומנם העיצוב על הפנים אבל לשמחה ניר ממש לא איכפת. הוא טוען שבשבילו חשוב התוכן.

אחד מהאתרים הותיקים.

ד"א, השעו לו את הרישיון עו"ד ל3 שנים. יש לו חתיכת פה לבחור.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

אתה באמת חושב שכל 14,436 חברי הפורום הרשומים נכון להיום מכירים את עו"ד שמחה ניר? אני בספק אם אפשר להשלים מניין עם מי שיודע מי הוא.

אז שאני אציג אותו כפי שאני רואה אותו?

בבקשה -

מומחה לדיני תעבודה. אדם ישר, אמיץ והגון שהצדק עומד לנגד עיניו ועוולות מרתיחות אותו.

ומצד שני, דון קישוט בלתי נלאה וקצת חסר גבולות שסולק מלשכת עורכי הדין על ביטויים והתנהגות שאינם הולמים את המקצוע. סנסציונר ועקשן, אחד שנראה לי שלא הוריד את הפוסטר של צ'ה גווארה שהיה לו על הקיר בגיל 15 (הוא גם פעיל קבוע באתר "הגדה השמאלית", אגב).

סה"כ דמות חיובית מאוד שנאבקת למען נושאים שקרובים לליבנו, אם כי קצת... איך נאמר... שנויה במחלוקת. בן אדם שלדעתי כשהוא מייצג עניינים שחשובים לנו מול הממסד הם מעקמים את האף, ולא בגלל מהות העניין אלא בגלל ההיסטוריה שלו.

אז שווה להזכיר את האתר משום המידע הרב שאפשר למצוא בו בנושאי תעבורה. ולו כדי לעורר דיון.

לי יש את ההסתייגויות שלי מדרך ההתנהלות של עו"ד שמחה ניר. אני חושב שקצת יותר מתינות בהתנהלות מול רשויות לא תזיק.

ואני חייב לציין שמדובר בהתרשמות אישית שלי בלבד מתוך האיזכורים שלו במדיה לאורך השנים.

• תוכן חדש...