Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת בבוקר.

קם בחמש וחצי, מעיר את האשה, היא קמה בלי שום תלונות ואחרי שאנחנו מסיימים להתארגן ולשתות את הקפה אנחנו נכנסים למיאטה ונוסעים.

רגע.

מה זאת אומרת נכנסים למיאטה ונוסעים, הרי המיאטה שלי לא חוקית לכביש... אז זהו, שלחבר שלי ירון יש מיאטה שהיא דווקא חוקית לגמרי לכביש ובלילה שלפני נסענו להביא אותה ומסיבה טובה -

היום החברה שלי עושה צעד קטן לאשה, צעד גדול לזוגיות :wink:.

בית הספר לאוטוקרוס (ג'ימקאנה במהדורה האמריקאית) לנשים בלבד בקליפורניה ספידוויי.

כל המשתתפות הן נשים, כל המדריכות הן נשים, כל המרשלים ועובדי המסלול הם... גברים :lol:.

השאלנו מירון את המיאטה כי לחברה שלי יש טויוטה פריוס חדשה... ממש לא רכב לאיזשהו אירוע מוטורי מכל סוג שהוא אלא אם מדובר באירוע לחסכון בדלק ומניעת זיהום אויר :lol:.. לא תודה.

75 נשים הגיעו לנסות את מזלן וכישרונן בהתחמקות מקונוסים, בתוכן החברה שלי במיאטה של ירון, אשתו של ירון ב-BMW שלה (325ci טיפטרוניק) ואשתו של החבר שלי גיא באקורד האוטומטית שלה.

להן יהיה כל היום בית ספר לאוטוקרוס, במהלכו לגברים שלהן אסור לעלות לסיבוב איתן ואסור ללכת את המסלול , כשהמטרה היא שבסוף היום יהיה לגברים צ'אנס לסיבוב בודד במסלול שהם מעולם לא הלכו או נסעו בו לשבור את הזמן הטוב ביותר שהאשה שלהם קבעה במהלך יום שלם של אימונים :twisted:.

Grid.jpg

השאלתי לאשה את הקסדה שלי ויאללה לעבודה.

את הסיבוב הראשון שלה על המסלול היא עושה ממושב הנוסע כשהנהגת היא לא אחרת מאשר המדריכה הראשונה שלי לאוטוקרוס מלפני כמעט חמש שנים, יצא בפוקס שהיא גם המדריכה שלה -

Lisa-Autox.jpg

ואז מגיע תור החברה לנסות את כוחה -

Kathy-Autox20.jpg

Kathy-Autox0.jpg

Kathy-Autox1.jpg

Kathy-Autox.jpg

את הניסיון הראשון שלה היא מסיימת ב-87 שניות... אח"כ היא כבר מגיעה ל-82, משם ל-80, 76, 74, 71.6 ואחרי משהו כמו 12 ניסיונות הזמן הטוב ביותר שלה הוא 70.998, בהחלט שיפור מצויין.

היא גם מרגישה יותר בנוח מאחרי ההגה ואפילו הורידה קונוס אחד (בעדינות ירון, בעדינות :lol:...).

גם הנשים של ירון וגיא נהנות מיירוט קונוסים -

Talia-Autox.jpg

Talia-Autox2.jpg

Talia-Autox3.jpg

תמונה זו מהווה הוכחה שירון הנוכל בכל זאת גנב סיבוב עם אשתו כנוסע :wink: -

Talia-Autox1.jpg

Efi-Autox.jpg

Efi-Autox1.jpg

Efi-Autox2.jpg

בסיכום היום אשתו של ירון והחברה שלי עומדות די צמוד בזמנים (שלי על 70.9, שלו על 71.3) ומגיע תורנו לנסות את מזלנו... גיא ואשתו הלכו הבייתה מוקדם יותר.. האם גיא חשש מן המבוכה שאשתו תביס אותו לעיניי כל? זאת לא נדע לעולם. :-P :-P :-P

ירון ואנוכי יוצאים לסיבובים שלנו וחוזרים עם 67 שניות כ"א.

נגמר היום.

עליונות אווירית הוכחה חד משמעית :twisted:.

בדרך הביתה אני צוחק עם החברה שלי שצריכים להעלות את מהירות הנסיעה החוקית מ-65 ל-67... :wink:

חזון אחרית הימים בישראל?

אתם תחליטו.

האשה שלי רוצה עוד.

בפעם הבאה אני לוקח אותה ללמוד נהיגת מסלול על המיאטה שלי :twisted:.

מוטי

פורסם
.

להן יהיה כל היום בית ספר לאוטוקרוס, במהלכו לגברים שלהן אסור לעלות לסיבוב איתן ואסור ללכת את המסלול

........................................................

את הסיבוב הראשון שלה על המסלול היא עושה ממושב הנוסע כשהנהגת היא לא אחרת מאשר המדריכה הראשונה שלי לאוטוקרוס מלפני כמעט חמש שנים, יצא בפוקס שהיא גם המדריכה שלה -

מוטי

לא הבנתי את הלוגיקה.

לגברים אסור לעלות על המסלול , ובכל זאת לפני 5 שנים אותה אחת הייתה המדריכה שלך.

מוטי , האם אתה האלטר-אגו של דנה אינטרנש. ? :roll:

פורסם

וואו. פשוט וואו. הייתי הורגת בשביל יום כזה בארץ...

נראה מדליק לאללה!! :)

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
מסור לה ד"ש חם ונשיקות.

קודם שיהיה ספורט מוטורי ביסקסואלי בישראל, אח"כ נדבר על הפרדות. :D

קודם שיהיה ספורט מוטורי חוקי בישראל. אחר כך נדבר על ביסקסואלי...

פורסם

מוטי

לגבי "חזון אחרית הימים בישראל?"

אתה טועה :mm_nah:

אתן דוגמא ראויה בהחלט: מועדון STI, עורך מזה שנתיים אירועי נשים, בהן הן משתתפות בג'ימקאנות, וכן בהרצאות מוטוריות ונהיגה מתקדמת. את זה הנשים בארה"ב צריכות ללמוד מחברות מועדון STI - :wink: . וזה על קצה המזלג.

אילן פ.

אילן פ ייביש - turbo

פורסם

אילן,

אנחנו מדברים על אירועים בהם משתתפות נשים על פי הרישום בתעודת הזהות , לא על פי ההתנהגות.

וזה בכלל לא יפה שאתה קורא להם ככה. אז מה אם הם לא מסוקסים ? :roll:

פורסם

מוטי, אתה עם כל הנסיון שלך עשית רק 3 שניות יותר טוב מחברה שלך?

נראה לי שהיא קצת יותר טובה ממך בכל הקטע הזה.

תודה על העידכונים, חייכתי נורא.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...