Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשבתי על משו נחמד נגד פריצות.

בעת פריצה לאוטו במקום או בנוסף לזה שהאזעקה תצפצף גם המערכת תיכנס לפעולה בפול ווליום.

מה אתם אומרים על הרעיון? האם ניתן לבצע אותו?

לפי דעתי זה

א. יבהיל את הפורץ

ב. יעשה המון רעש שיביא אנשים למקום ולא יתן לפורץ לעשות את העבודה.

כמו כן האם ניתן לחבר שוקרים בצורה כזאת או אחרת למגבר ?

:)

מתי תבוא הVTS?

פורסם

אני מקווה שאתה לא מיתכוון ברצינות למה ששאלת כאן. אולי זו השעה המאוחרת? באופן תיאורטי אין דבר שאי אפשר לבצע אותו. לחלום ולפנטז תמיד אפשר. באופן מעשי אף מערכת אזעקה קונבנציונלית ואף מערכת אודיו לרכב לא מגיעות עם הכנה לחיבור כזה בינהם. יש פיתרונות אחרים, ולדעתי גם יותר יעילים, כגון: מערכות אזעקה שמגיע עם ביפר שמתריע לבעל הרכב על פריצה, או מערכות האיתור למיניהם.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

אתה יכול לחבר למערכת האזעקה צופרים חזקים במקום! צופרי אוויר.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

לפי דעתי דווקא רעיון מגניב:)

העניין עם האזעקה ששולחת לך הודעה לביפר

האם זה אפשרי שיתקשרו אליך, כמו שיש באזעקות של בית?

ברורה השאלה?

מתי תבוא הVTS?

פורסם
לפי דעתי דווקא רעיון מגניב:)

העניין עם האזעקה ששולחת לך הודעה לביפר

האם זה אפשרי שיתקשרו אליך, כמו שיש באזעקות של בית?

ברורה השאלה?

השאלה שלך ברורה. אבל בא ונבהיר דברים, כאשר כתבתי שיש אזעקות שמגיעות עם ביפר היתכוונתי למעיין ביפר/שלט שהוא שייך ספציפי למערכת האזעקה ולא ביפר רגיל. המרחק שהביפר הזה יכול להיות מהרכב הוא בין עשרות מטרים לכמה מאות מטרים בודדים מעבר לכך הוא לא יוכל ליקלוט את הרכב. לגבי אזעקה שתתקשר אליך הרעיון, באופן תיאורטי, נחמד וגם לא כל כך מסובך מבחינה טכנית לביצוע. לצורך ביצוע הרעיון יצטרך להיות מחובר למערכת האזעקה של הרכב מכשיר טלפון/מודם סלולרי שעבר הסבה והתאמה לחיבור עם חייגן, כזה שמסוגל לקשר בין מערכת האזעקה למכשיר הסלולרי. הרעיון נחמד מאוד. עד כמה שידוע לי, עדיין לא קיימת מערכת אזעקה שמיוצרת אם אופציה כזו.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

צריך להתאים מערכת של בית שיש לה את האופציה הזו. הרי לבית יש את האופציה הזו.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

מכיר בנאדם שעשה את העניין של האזעקה והטלפון לא יודע בדיוק איך כי הוא בן דוד של חבר אבל ממה שראיתי כשהוא הראה לי יש לו ליד המיכל דלק כפתור קטן שמפעיל או מנתק את הפלאפון שנמצא איפשהוא בתוך הדשבורד פשוט לקח פלאפון ישן שהוא לא משתמש בו ולפי מה שהבנתי הוא פשוט עשה שהאזעקה מתחילה לצפצף זה שולח 8 ארוך לפלאפון שמפעיל חיוג אוטומטי לפלאפון שלו.

בברכה,

אבי.

• תוכן חדש...