Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8414 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברה..

חבר שלי מעוניין לרכוש רובר 214 שנת 97..אם אפשר תתנו עליה את כל הפרטים הידועים מכל התחומים....יתרונות חסרונות...אמינות וכו..

תודה..

פורסם
שלום חברה..

חבר שלי מעוניין לרכוש רובר 214 שנת 97..אם אפשר תתנו עליה את כל הפרטים הידועים מכל התחומים....יתרונות חסרונות...אמינות וכו..

תודה..

חסרונות: נוחות, התנהגות, צריכת דלק, אכות הרכבה בעייתית, תא נוסעים צפוץ יחסית, מיושנת, יקרה לאחזקה, סחירות זוועתית.

יתרונות: הממ... הממ... טוב, אני צריך זמן לחשוב על זה.

אמינות? :lol:

שורה תחתונה: להמנע.

פג'ו 206 1.4 שנת 99

אל תדחה למחר, את מה שאפשר לדחות למחרתיים.

פורסם

תודה...תאמת גם אני אמרתי לו שיוותר אבל לא רק הוא מחליט..

מה אם אמינות?

כמה כ"ס יש לה?

צריכת דלק ממוצעת?

ועוד דעות אם אפשר...שוב תודה.

פורסם

למנוע יש 105 כ"ס

אמינות ? כמו רובר, איך לפעמים (רק שהפעמים הן רבות...)

דייהו רייסר יותר סחירה ממנה....

בקיצור יש כבר 2 אנשים שממליצים להמנע

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ואיך היא מבחינת ביצועים?

מנועה 1.4 105 כ"ס צריך ליהיות לא רע...גם צריכת הדלק צריכה ליהיות לא רעה אבל אם אתם אומרים...

פורסם
ואיך היא מבחינת ביצועים?

מנועה 1.4 105 כ"ס צריך ליהיות לא רע...גם צריכת הדלק צריכה ליהיות לא רעה אבל אם אתם אומרים...

בצע חיפוש בפורום. בכל מקרה המנוע אחלה, האוטו סוחב מצוין. צריכת דלק - לא יודע.

הרכב עצמו בינוני למדי, הנוחות בינוני, איכות ההרכבה בינונית. ההגה גרוע, התנהגות ואחיזה בינוניים. שום דבר מיוחד.

סחירות - זוועה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
ומה אתם ממלצים עד 35 אלף?...מעל שנת 96 חובה...הבנק לא יתן לקנות שנתון ישן יותר..משהו סביר..

הוא לוקח הלוואה ?

תן לי לנחש , מדיסקונט ?

אותו הסיפור אצלי, הם לא רצו לתת לי מתחת לשתון 97.

מדיניות שלהם.

שמוליק, שמאושר עד השמים כי נשאר לו תשלום 1

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
ומה אתם ממלצים עד 35 אלף?...מעל שנת 96 חובה...הבנק לא יתן לקנות שנתון ישן יותר..משהו סביר..

פיאט בראבה/בראבו יכולה להיות תשובה טובה. גם די אמינה (למעט תקלות חשמליות קטנות ומעצבנות), וגם די זולה לאחזקה.

יניב

פורסם

פיז'ו 205 1.4 תתאים .

לא יקרה , מעל שנת 97 , לא זוללת דלק, אמינה (יחסית לצרפתיה ) נוחות נסיעה סבירה מאוד

מיני ואין שני לה!

פורסם

הוא לוקח הלוואה ?

תן לי לנחש , מדיסקונט ?

שמוליק, שמאושר עד השמים כי נשאר לו תשלום 1

נכון אבל נידמה לי לא מדיסקונט..:

גם על בראבו\בראבה הוא חושב...אפשר לפרט יותר על הרכב?

וגם על פולו ...

פורסם

מה הכאסח על הרובר, זו בסך הכל הונדה סיביק דגם ישן עם התנהגות טובה יותר ואיכות הרכבה גרועה יותר. הסחירות לא משהו אבל גם המחיר לא נורא יחסית ולכל סיר יש מכסה. אם מכרתי 2 לנציות תמא ללא פרסום בעיתון אז אפשר למכור גם רובר אם היא יפה ושווה.

פיאט בראווה היא אלטרנטיבה דומה,אמינות בעייתית (חשמל!!!) וסחירות זוועתית אך תמורה טובה למחיר הנמוך יחסית

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• תוכן חדש...