Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף 5 GTI אדומה .

פרטנר.
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למה אתה מלכלך? :wink:

האמת, אני סתם מלכלך. מניסיון שלי עם A3 2.0T הבקרה לא עובדת שמכבים אותה. מצד שני, עם ההגה שיש לה יכול להיות שהיא כן עבדה ופשוט לא הרגשתי...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
האמת, אני סתם מלכלך. מניסיון שלי עם A3 2.0T הבקרה לא עובדת שמכבים אותה. מצד שני, עם ההגה שיש לה יכול להיות שהיא כן עבדה ופשוט לא הרגשתי...
falou אני יודע גם אני נהגתי ב-A3 2.0 TFSI

זה היה סרקזם עניין הלכלוך :)

פורסם
בכל מקרה, לא לגמרי ברור מהכתבה למה הכוונה. "ההחלקה הזאת מזמינה התערבות מיידית של בקרת המשיכה האלקטרונית, שעוקפת את הנהג ומפחיתה את כוח המנוע. אפשר לנתק את המערכת, אבל אז עלול להתקבל תת-היגוי חזק, במיוחד בסיבובים חדים." עד כאן זהו אכן תיאור של תפקוד מערכת בקרת-משיכה. אבל מייד לאחר מכן: "ניתוק המערכת הוא לעולם לא מוחלט. במקרה של זווית החלקה קיצונית מתעוררת האלקטרוניקה לחיים ובולמת את הגלגלים הנכונים כדי להחזיר את המכונית למסלול". בלימה סלקטיבית של גלגלים זה כבר תפקוד של מערכת בקרת יציבות, לא בקרת משיכה.

טל

זהו, שאני לא ראיתי כפתור של בקרת משיכה (אולי לא חיפשתי מספיק, או שזה פשוט לא עניין אותי). אני ראיתי כפתור גדול שכתוב עליו "אני הכפתור שמנתק את בקרת היציבות". ובניגוד לסיטרואן C4, הוא באמת מנתק אותה (ב-C4 מעל 50 קמ"ש היא חוזרת לפעולה, לא ראיתי דבר כזה מטומטם כבר הרבה מאוד זמן).

כשהבקרה מופעלת והכביש חלק, היא קוטעת את תת ההיגוי באיבו, כשהיא לא עובדת הוא מציץ עם ראשו המכוער, אבל זה קורה בכבישים חלקים (כמו בתוך העיר) ולא באופן דרסטי. בכבישים אוחזים האחיזה נפלאה וכמעט ואין תת היגוי וגם כשהוא מגיע זה ניתן לביטול יחסית בקלות גם ללא בקרה.

בנוגע למשפט השני - כשהבקרה מנותקת גם במצב בו רואים את הגמלים המבוהלים דרך השמשה הקדמית (נו, אתם מבינים למה אני מתכוון) היא לא מתערבת. א-ו-ל-י בזמן בלימה, את זה לא בדקתי (כאמור, אני לא נוהג לבלום בזמן החלקות או בכדי לייצר החלקות, במיוחד כשלא צריך).

ההגה של ה-GTI הוא מאוד מפתיע ולו מכיוון שהוא פשוט כויל כמו שצריך. נהגתי על ה-A3 החדשה, וההגה מכויל שונה, נקודה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

איך באמת התרשמתם מההגה שלה?

ג'ייסון מפיפט'-גיר נהג עליה במסלול ואמר שההגה הוא אחד הדברים הטובים באוטו: משקל טוב מאוד, הרבה פידבק, אפשר להרגיש בדיוק לאן האוטו הולך.

פורסם
ההגה של ה-GTI הוא מאוד מפתיע ולו מכיוון שהוא פשוט כויל כמו שצריך. נהגתי על ה-A3 החדשה, וההגה מכויל שונה, נקודה.

רוני

אין ויכוח. כפי שאמרו הגשש "אם כולם אומרים כנראה שזה נכון..."

השאלה היא איך זה קורה (משקל שונה של המערכת או ממש כיול מכני אחר של המתלים) ולמה ב-Audi לא עשו זאת כך.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...