Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סאב של JL W6V2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה לי שאולי אני יביא את הסאב הבא במידה ולא יבוא לי על הרוקפור שלי ורציתי לקבל את חוות דעתכם+איזה מגבר יתאים לסאב.

מה עדיף 12" או 13" למקסימום SQL.

האם יש למישהו מושג איפה ניתן לקנות את הסאב בארץ הזה ובכמה כי ברדיו מילאנו לא מוכרים אותו .

Free Air Resonance (Fs): 24.3 HzElectrical “Q” (Qes): 0.464Mechanical “Q” (Qms): 6.700Total Speaker “Q” (Qts): 0.434Equivalent Compliance (Vas): 3.94 cu. ft. / 111.6 litersOne-Way, Linear Excursion (Xmax)*: 0.85 in. / 21.6 mmReference Efficiency (no): 0.331%Efficiency (1W/1m)**: 87.4 dB SPLEffective Piston Area (Sd): 100.4 sq. in. / 0.0648 sq. m.DC Resistance (Re): 6.50 ohm***Nominal Impedance (Znom): Dual 4 ohmThermal Power Handling (Pt): 500WDriver Displacement: 0.120 cu. ft. / 3.4 litersNet Weight: 26.8 lbs. / 12.2 kg

פורסם

ל-SQL ה-13 עדיף הוא היחידי מסידרה W6 שבנוי לתת גם SPL ,יש לו XMAX יחסית גבוהה והרבה מעבר ל-12W6V2

לטעמי נכון להיום לא ניתן למצוא אותו בארץ.

פורסם

ממממ

מה אתם אומרים בקשר לw7v213

או איך שלא רושמים את זה

סאב נדיר עכשיו בשביל להניע סאב מומלץ לעבוד עם מגבר של JL

למה הסאב עובד ב3 אום

או לקנות מגבר חזק ב4 אום

ולקוות שהוא יעבוד טוב ב3 אום

אחי , אני חופר לך?

פורסם

אתה שואל? אתה עונה? אתה מתייעץ? אתה מייעץ?

קצת פיסוק בהחלט יעזור...

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

• תוכן חדש...