Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב עד 18 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,:wink:למזלי הרב אבא "הסכים" לקנות לי רכב פרטי ,אבל התקציב שלי לא מעודד כל כך סה"כ:18000 ש"ח,אהיה שמח אם אקבל את עזרתכם בקשר לבחירת אוטו קטן וספורטיבי שנותן חוויה,אבל באמת חווית נהיגה טובה.

(פיג"ו 106???! סיויק ה"אצבק???רנו RSI.:roll: ....)

חוץ מזה אני מודה למנהלי הפורום ולחברים על העבודה הנמרצת באתר....:-)

חולה על VOLVO וחולם על בימר!

פורסם

סיוויק בדרך כלל נמכרת במחיר גבוה יותר, מה גם שהיא לא כזו ספורטיבית, אולי קצת קו ישר.

חשוב לזכור שאחרי הקנייה אתה צריך להשאיר כסף לביטוח וכמובן יישור קו, שזו הוצאה גדולה ברכבים כאלה כי הם עברו חיים לא קלים שמתבאטים במצב המכלולים ברכב.

פורסם

מזל טוב על הסכמתו של אבא ....אבל האם לקחת בחשבון את העלויות של הביטוחים ואולי גם טסט ?

(האם זה כלול ב18K ש"ח ) ברר ביטוחים קודם ככה גם תוכל לצמצם את המבחר ...

ב ה צ ל ח ה

נניח ואתה נוסע במהירות האור מה יקרה אם פתאום תדליק אורות.....

איך הנהג של המפלסת שלג מגיע לעבודה ביום מושלג....

it's better to die on your feet than to live on your knees

פורסם

תודה לכם על העזרה!!!!

אבל רציתי לשאול עוד שאלה למה אין כמעט סיויק ה"אצבק או 106 XSI של פיג"ו פחות מהמחירון??!

כבר פגשתי כמה בעלים של מכוניות אלו וכולםדרשו מחירון או מעל למיחרון וכל המכוניות ללא תוספות מיוחדות?.?????!!!!!!!

חולה על VOLVO וחולם על בימר!

פורסם

בכרבים האלו המחירון לא ממש משקף את הערך האמיתי שלהם, למכוניות האלו יש שוק מאוד ער ויש דרישה גבוה לרכבים האלה, דרישה יותר גבוה מהיצע, לכן הבעלים מרשים לבקש מעל למחירון, ואנשים משלמים מעל המחירון.

פורסם
האם באמת ניתן למצוא סיוויק האצ'בק ידנית ב18K ??

חבר שלי חיפש הרבה האצ'בק ידנית, בסוף מצא, אבל זה לקח לו מלא מלא מלא מלא מלא זמן.

בכל אופן, לפותח השרשור, אני מציע לך לנקות קצת את המקלדת, נדמה לי שמקש ה"?" וה"!" נתקע אצלך...

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם

למה אתה הולך עם תקציב כזה נמוך על אוטו ספורטיבי?

רוב המכוניות הספורטיביות זקוקות ל"יישור קו" לאחר שהן נקנות מה שגם הביטוח גבוה יותר ובנוסף דלק+מחיר גבוה..(של המכונית עצמה)

לפי דעתי תירגע קצת ותקנה אוטו לנהג חדש(הבנתי שאתה חדש)תלמד את הכביש ותשכלל את כישורי הנהיגה שלך על אוטו פשוט..(ובנוסף תעבוד..תחסוך קצת לקראת אוטו ספורטיבי)

אין לך לאן לרוץ רכבים ספורטיבים תמיד יהיו ותמיד ישארו איתנו אין להם לאן ללכת חוץ מלתוך קיר על ידי ילדים עשירים שקונים את המכוניות הללו עוד לפני שהם יודעים לשלוט ברכב רגיל..ועלק בספורטיבי..

לידי כל המעות שלכם , עכשיו !!!

פורסם
חבר שלי חיפש הרבה האצ'בק ידנית, בסוף מצא, אבל זה לקח לו מלא מלא מלא מלא מלא זמן.

בכל אופן, לפותח השרשור, אני מציע לך לנקות קצת את המקלדת, נדמה לי שמקש ה"?" וה"!" נתקע אצלך...

אין האצ'בק במצב נורמאלי במחיר כזה!
פורסם

האצבק' ידנית במחיר הזה לא ניראה לי שתמצא בחיים!!!אבל מה שכן אתה יכול למצוא הונדה "שפיץ" במחיר הזה אם אתה מעוניין.

בין היתר אני גם לא חושב שתוכל למצוא משהו ספורטיבי ב18K...

פורסם
האצבק' ידנית במחיר הזה לא ניראה לי שתמצא בחיים!!!אבל מה שכן אתה יכול למצוא הונדה "שפיץ" במחיר הזה אם אתה מעוניין.

בין היתר אני גם לא חושב שתוכל למצוא משהו ספורטיבי ב18K...

אני מוכר הונדה שפיץ (מודל 1991), אז אם אתה מעוניין... תשאיר הודעה פרטית.

• תוכן חדש...