Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Rockford p3001 Vs Jbl Bp300.1

Sefi_T
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי .. אני מתלבט בין המגברים

Rockford P3001 ו JBL BP300.1

מה לדעתכם עדיף? מבחינת איכות ועוצמה ..

לקיקר CVR12"

תודה :)

'Megane Coupe

פורסם

חברה אני לפני קניה חייב את העזרה שלכם

אפילו אם יש עוד מגברים במחיר 1000-1500 שיפתחו טוב את הקיקר CVR'

תודה :)

'Megane Coupe

פורסם

תביא לאנזר

1200D VIBE יד שניה

יש ל יאחד כזה על קיקר L7 וןהוא עושה עבודה מצוינתתת מאוד

מי שלא בוכה, לא גודל!

פורסם

אין צורך במגבר כזה קיקר לא סאב שקשה לגרום לו לרקוד...

קנה איזה מאגנט פאנטום או פנטרה או שתשקיע עוד טיפה ולך על פניקס גולד קסנון 400...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

אני מניח שמדובר ב DVC של 4 אום. לכן, אתה יכול להשתמש במגבר 4 ערוצים פשוט ולהפעיל אותו בשני גישורים. מגבר ב 500-700 שקל יעשה את העבודה ויתן 2*150-180

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

עם הסאב שלך הוא שני סלילים. מגבר 4 יספיק.

אבל עם הוא סליל בודד מונו טוב..

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
אני מניח שמדובר ב DVC של 4 אום. לכן, אתה יכול להשתמש במגבר 4 ערוצים פשוט ולהפעיל אותו בשני גישורים. מגבר ב 500-700 שקל יעשה את העבודה ויתן 2*150-180
למה נראה לכם שמגבר 4 ערוצים יהיה טוב יסאב עם 2 סלילים.. מה זה משנה כמה אום הוא??

לסאב כזה אתה צריך מונובלוק טוב כדי שהוא יתן יפה.. גם מגבר 2 ערוצים לא יתן לו טוב...

יש לי גם סאב כזה.. ואני מתכנן לקנות לו מונובלוק....

בהצלחה...

WWW.TURBO-JET.CO.IL טורבו ג'ט- פיתרונות בלחץ מים גבוה-ניקוי מחליפי חום, הסרת בטון, קילוף טיח וציפויים, חידוש אבנים לסוגיהם ופריצת קווי מים וצנרת.
  • תוכן חדש...