Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה חשובה על מצמד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול אני נוסע ומרגיש שהאוטו "מתאמץ" להאיץ (סל"ד גבוה = מהירות נמוכה).

אני ממשיך לנסוע עד שאני מרגיש שאין אחיזה בין המנוע לגיר (עד כדי כך ששילוב להילוך + גז פשוט משאיר אותי במקום).

ההערכה היא שהלך הקלאץ'. לפי מה שהבנתי אפשר לשים קלאץ' של ברלינגו באוטו (306 S16).

מה לעשות? איזה קלאץ' לשים?

פורסם

אני רואה שהטרנד של להשאיל מברלינגו חפצים ל-S16 מתפתח... רוצה גם מנוע של ברלינגו? :wink:

וברצינות - אם הקלאץ' הלך, תנחומיי.

בנוגע לקלאץ' של ברלינגו - אין לי מושג לגביו, אבל אני רק מעריך כי אין כל סיבה שהוא יהיה חזק יותר מקלאץ' של S16, שהגיר שלה צריך לטפל בקצת יותר כוח (קצת :wink: ).

אבל מי יודע - קפוץ למוסך, בקש לראות מספרים קטלוגיים, אבל אם זה קלאץ' חזק יותר, הוא מן הסתם גם יעלה יותר...

לאוטו שלך יש קלאץ' של VALEO, מה שאני יכול להציע לך זה להשיג אותו מהיבואן ולא מלובינסקי, שיגבו ממך עוד כסף על כלום. אני חסכתי ככה בערך 300 שקלים בזמנו.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

עדיין צריך תשובה לגבי הברלינגו.

אם כבר מחליפים, מה לגבי קלאץ' קראמי, או ויסקאזי, או כל אפשרות אחרת.

פורסם
עדיין צריך תשובה לגבי הברלינגו.

אם כבר מחליפים, מה לגבי קלאץ' קראמי, או ויסקאזי, או כל אפשרות אחרת.

קלאץ' בסגנון קלאץ' קראמי לא רק יהיה יקר יותר, אלא ימרר לך את החיים ביום יום. הוא מאוד נקודתי ודורש השקעה בשילובים, לא דבר שתהנה ממנו בפקקים של הבוקר, אני מניח.

בנוסף - אם הרכב שלך לא משופר מאוד, אין סיבה לקלאץ' כזה. הקלאץ' הרגיל של הרכב מחזיק אותו בסדר גמור.

בנוגע לברלינגו, אתה רוצה לדעת אם הקלאץ' מתאים? כמו שציינתי אין בעיה - פנה למוסך מורשה ובקש לראות את המספרים הקטלוגיים של שניהם. ואולי גם מישהו פה יודע ויתן לך תשובה גם בלי שתתאמץ :D

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...