Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי שמאוד רצה רובר 400 והחליט לרדת ממנה עקב כל הסיפורים שכולנו שומעים עליהם ועצם ההעובדה שהחברה לא קיימת יותר רק חיזקה את דעתו נתקל היום ברחוב ברכב כזה:

http://www.hondavilsund.dk/UploadImages%5CCIVIC-5D.jpg

רק ידעתי לספר לו,שאם זכרוני לא מטעה אותי, הייתה תקופה מוסיימת שבה יובאה הסיויק הבריטית לארץ במקביל לסיויק הרגילה.

האם מישהו יודע מה ההבדלים בין הדגמים?!

האם ישנם הבדלים מהותיים?

באיזה שנים יובא הרכב?

האם מדובר ברכב אמין? האם ישנה בעיית חלפים?

בקיצור כל פרט שמישהו יודע ויוכל להעיר על הפרשה יעזור.

תודה וחג שמח.

פורסם

הדגם הזה קצת פחות אמין מהדגם הרגיל במיוחד בעיות חשמל קטנות אך רמת גימור ופאר בתוך הרכב גבוהה יותר והוא בעל מנוע חלש יותר נראה לי 110 כ"ס בלבד ולא 125 כ"ס.

פורסם
חבר שלי שמאוד רצה רובר 400 והחליט לרדת ממנה עקב כל הסיפורים שכולנו שומעים עליהם ועצם ההעובדה שהחברה לא קיימת יותר רק חיזקה את דעתו נתקל היום ברחוב ברכב כזה:

http://www.hondavilsund.dk/UploadImages%5CCIVIC-5D.jpg

רק ידעתי לספר לו,שאם זכרוני לא מטעה אותי, הייתה תקופה מוסיימת שבה יובאה הסיויק הבריטית לארץ במקביל לסיויק הרגילה.

האם מישהו יודע מה ההבדלים בין הדגמים?!

האם ישנם הבדלים מהותיים?

באיזה שנים יובא הרכב?

האם מדובר ברכב אמין? האם ישנה בעיית חלפים?

בקיצור כל פרט שמישהו יודע ויוכל להעיר על הפרשה יעזור.

תודה וחג שמח.

בדיוק לפני שלושה שבועות דודה של רעייתי מכרה אחת כזו וקנתה ג'אז כך שאני יכול לספר לך קצת על הרכב:

נתחיל שההבדל המהותי שבין ההונדה הבריטית לזו היפנית הוא המנוע. זה של הבריטית אינו VTEC כמו זה של היפנית ומדובר על 107 כ"ס או בסביבות.

ההבדל החיצוני ברכב לעומת היפני היא הדלת החמישית, ובאיבזור פנים היא בהחלט מזכירה רובר עם דיפוני עץ מפלסטיק, מושבי קטיפה והרגשה של רכב אירופאי יותר מאשר יפני.

כפי שזכור לי הרכב יובא בין שנים 1995-1996 ומהיכרות אישית עם רכב כזה הוא בהחלט מראה סימני אמינות שלא נופלים מההונדה היפנית. עכשיו מגיע ה"אבל"...אבל, הרכב הזה נמכר באחוזים רבים מתחת למחירון...למה ? אין לי שמץ של מושג. הישראלים כנראה לא מעריכים את התוצרת הבריטית. בלי שום קשר לא ידוע על בעיית חלפים.

בברכת שבת שלום

פורסם
בדיוק לפני שלושה שבועות דודה של רעייתי מכרה אחת כזו וקנתה ג'אז כך שאני יכול לספר לך קצת על הרכב:

נתחיל שההבדל המהותי שבין ההונדה הבריטית לזו היפנית הוא המנוע. זה של הבריטית אינו VTEC כמו זה של היפנית ומדובר על 107 כ"ס או בסביבות.

ההבדל החיצוני ברכב לעומת היפני היא הדלת החמישית, ובאיבזור פנים היא בהחלט מזכירה רובר עם דיפוני עץ מפלסטיק, מושבי קטיפה והרגשה של רכב אירופאי יותר מאשר יפני.

כפי שזכור לי הרכב יובא בין שנים 1995-1996 ומהיכרות אישית עם רכב כזה הוא בהחלט מראה סימני אמינות שלא נופלים מההונדה היפנית. עכשיו מגיע ה"אבל"...אבל, הרכב הזה נמכר באחוזים רבים מתחת למחירון...למה ? אין לי שמץ של מושג. הישראלים כנראה לא מעריכים את התוצרת הבריטית. בלי שום קשר לא ידוע על בעיית חלפים.

בברכת שבת שלום

אז אתה אומר כאן בעצם שאם אני לוקח סיוויק כזאת ומשתיל לה מנוע וגיר של הונדה שמיוצרים ביפן

יש לי הכלאה מושלמת של רכב חצי יפני חצי ארופאי במחיר סביר?

הכוונה שיש את האמינות של היפנית והנוחות והפאר של הבריטים או במילים אחרות יתרונות

כמעט בלי חסרונות? (בכל דבר חייב להיות חיסרון מפני ששום דבר אינו מושלם)

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

• תוכן חדש...