Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מערכת גז - להתקנה עצמית ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

האם מישהו מכיר היכן ניתן להשיג את מערכת נסיעה על גז להתקנה עצמית ?

העניין הוא שיש על פי חוק יש לי רכה מתחת לשנתון 95' ולכן אסור לי להתקין,

האם מישהו ביצע זאת עצמאית ?

כמו כן האם יש למישהו רשימת תחנות דלק שיש בהן גם גז?

פורסם

זה לא נראה לי בשמיים להתקין את כל החלקים הקשורים במערכת,

נכון שללא ניסיון יקח לי פי 2 או 3 זמן אבל בסך הכל זה די פשוט.

האם יש ערכות לרכישה עצמאית?

פורסם

ttyt אתה מתכוון אולי לערכת מיקסר.

ערכה זו בהחלט ניתנת להתקנה לבד, אך כך גם התוצאות:

צריכת גז נמוכה מ 80% יחסית לצריכת הבנזין.

את הערכה לא תהיה בעיה למצוא, הבעיה היא המיכל, אני מקווה שאתה לא מתכוון לשים מיכל של גאז בישול, כי אז גם המערכת שלך תלך לעזאזל.

בקיצור, תמתין לקנייה של רכב חדש יותר ותתקין מערכת רב נקודתית, החסכון כאן יעלה לך הרבה כסף בשיפוץ מערכת הפליטה לאחר הפיצוץ...

פורסם

נראה לי די חסר אחריות להתקין ערכת הנעה בגז באופן עצמאי, ועזוב אותך שזה מנוגד לחוק להתקין זאת ברכב משנתון 95 ומטה.

לעניות דעתי חכם עשה המחוקק (מקרה נדיר כשלעצמו) כשקבע שרק מתקין מורשה יוכל להתקין ערכת הנעה בגז.

גם בטוח יותר לנוסעים ברכב , ולסביבה .

נזילת גז , ניצוץ ברכב או בסביבתו ואז...

המשפחה לא חשובה יותר מחיסכון כלשהוא , ומהסכנה שבהתקנה עצמאית ??

פורסם

למה כולם מרצים ומעירים ?

האם אפשר לקבל תשובה עיניינית ?!

תשאירו לי בבקשה את השיקולים שלי על הסכנה והאחריות לגבי הרכב הפרטי שלי,

האם מישהו יודע היכן ניתן לקנות מערכת להתקנה עצמית ?

פורסם

TTYT הנכבד.

כולם מרצים ומעירים, אבל אתה, באטימותך הישראלית המובהקת, בטוח שרק אתה מבין.

מדובר במערכת שדליפה ממנה, ולו הקטנה ביותר, תעלה אותך, את משפחתך ואת הנהגים הסובבים אותך בפיצוץ עז לגן עדן.

אם היית נכנס לפורום חשמלאים ושואל איך להפוך את מערכת החשמל בביתך בעצמך מחד-פאזית לתלת-פאזית, סביר להניח שהיית מקבל את אותה התשובה.

התקנת מערכת הזנת גז לרכב היא פעולה ארוכה ומורכבת, שרק מתקין מיומן יכול לבצעה. אם לא תבצע אותה בצורה מדוייקת, אתה עלול לגלות זאת כשמכוניתך תתפוצץ, ואתה בתוכה.

נחמד שאתה יהיר. נאה שאתה משוכנע שאף אחד לא יכול ללמד אותך כלום.

מקריאת הניסוחים שלך, אני די בספק אם משהו ממה שכתבתי חודר את שכבת נוזל המאצ'ו הישראלי שאוטמת את המוח שלך ומונעת ממנו לחשוב בבהירות.

מקווה שתכשל כשלון חרוץ במציאת מענה לתשובתך, למרות שאני בטוח שיש בארץ לא מעט חאפרים, שישמחו למכור לך מערכת כזו "בשחור", ולא יחששו לרגע שאולי בכך גזרו את דינך, את דין משפחתך, ואת דינם של עוד כמה חפים מפשע שיעמדו ליד המכונית שלך כשהגז הדולף בחלל תא המנוע יבוא במגע עם סליל ההצתה.

פורסם

אם היית מסוגל להתקין ערכה כזאת לבד, היית מסוגל למצוא ערכה כזאת, אני מאחל לך שלא תמצא כזאת לעולם ואני מאחל לך שאף אחד לא יעזור לך למצוא כזאת, כנראה שאתה לא מודע להשלכות של מה שאתה רוצה לעשות, אני מציע לך תרד מזה.

לא ממש אכפת לי מה יקרה לאוטו שלך אבל אני חושש מהילד הקטן שיעמוד ליד האוטו שלך שהוא יעלה באוויר.

בהצלחה חמוד!

פורסם

אולי אתה חושב שאתה מלך הקומבינות ושאתה יודע הכל אבל מה שאתה רוצה לעשות, בסוף יהרוג אותך ואת הנהגים שמסביבך. ולא נראה לי ששאלתה את השאלה שלך במקום הנכון פה זה פורום עזרה ולא פורום איך לפגוע באחרים . כי לי נראה שרק הכסף מעניין אותך ולא חיי אדם. וגם אם בטעות תשיג את הערכה איך בדיוק תעבור טסט? התשובה תהיה כמובן בקומבינה.

פורסם
שלום רב,

האם מישהו מכיר היכן ניתן להשיג את מערכת נסיעה על גז להתקנה עצמית ?

העניין הוא שיש על פי חוק יש לי רכה מתחת לשנתון 95' ולכן אסור לי להתקין,

האם מישהו ביצע זאת עצמאית ?

כמו כן האם יש למישהו רשימת תחנות דלק שיש בהן גם גז?

במילים אחרות מה שאתה רוצה לעשות הוא מסוכן ובניגוד לחוק.

רק תעדכן אותנו אם הצלחת לעשות זאת ואיפה אתה גר, שנדע להתרחק ולהזמין משטרה.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...