Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה למערכת SQ עד 3.5K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מעוניין במערכת sq

במערכת אני מעוניין רק בקומפוננט לבמה קידמית, סאב עם תיבה אטומה ומגבר ש 2 יציאות יגושרו בשביל הסאב וה 2 האחרות בשביל הקומפוננט

התקציב שלי הוא 3.5 אלף שקל גג כולל התקנה וחיוות איכותי ובנייה בשביל הקומפוננט

בנוסף המליצו לי על קומפוננט היבריד של מורל מה דעתכם עליו והאם יש סטים נוספים שנותנים אותה תמורה למחיר

תודה מראש לכל העונים

פורסם

שלום לך ידידי היקר

התקציב למערכת הוא דיי דל אבל אפשר להקים מפה איזה שהיא מערכת סבבה,

לגביי קומפננט אז יש לך את המורל דוטק (המורל היבריד לא נכנסים לך בתקציב כל כך רק אם תביא יד שניה)

לגביי מגבר אפשר לרכוש את האינפינטי מהדיוטי פרי 200$

ולגביי סאב יש את הקיקר קומפ וי אר בתיבה אטומה נשמע ממש פצצה

זה מה שנראה לי שיכנס לך בתקציב

לגביי התקנה וחוטים והכל זה משהו כמו 500 - 600 זה תלוי איזה מתקין

אני הייתי מציע לך ללכת לשמוע קומפננט לפניי שאתה קונה.

כבר מזמן לא בקטע של יפניות,

התאהבתי בצרפתיה (פיג'ו 206XT).

פורסם

איזה רכב מדובר ? יש\אין אפשרות ל6.5 אינץ' ?

אם יש אפשרות...

קומפוננט מורל הייבריד דגם יוצא מפומפה 1400 שקל

800 שקל לסאב - במחיר הזה הד של סרווין ואגה יהיה טוב לדעתי

1300 למגבר

והתקנה זה איזור ה500 שקל שתצטרך למתוח את התקציב

אם אתה לא רוצה למתוח את התקציב אז זה כבר קצת בעיה....כי אחד הפריטים כבר יחדל להיות SQ אפילו בסיסי

לבחור מעלי - כבר שבוע מסתובבת פה השמועה שהאינפיניטי בדיוטי פרי מישהו פה יכול לאשר שהוא רכש מהדיוטי - ובוודאות יש אותו

פורסם

שלום לך עתיד לבחור שנמצא ביניך ( אני! ) קוראים שאול אני מניח שאתה כבר מכיר אותי נכון???

ובקיצור אני יכול להגיד לך שכן מוכרים את האינפינטי יש לי חבר שעובד בדיוטי פרי ובגלל זה אני יודע, אבל ליתר ביטחון אני יבדוק את זה יום חמישי אני יהיה שם :-)

כבר מזמן לא בקטע של יפניות,

התאהבתי בצרפתיה (פיג'ו 206XT).

פורסם

הרכב הוא פיאט אונו אז האפשרות של 6.5 זה רק בבנייה, ובכלל כל דבר שיהיה מקדימה זה בנייה, אז כבר המחיר של החיוות וההתקנה יגיע לקרוב ל 1000 .אז חשבתי אולי ממה שהצעתם להוריד קצת את מחיר הסאב לסביבת ה 450-600 כי שמעתי בזמן האחרון סאב של באזוקה בתיבה אטומה שעלה 500 שקל וזה בשבילי מספיק, וככה ההיבריד יכנס לתקציב בול,מה אתם אומרים?

פורסם

אם בפיאט אונו עסקינן ומדובר על בנייה בדלתות תצטרך לחשוב על איטום (ולדאוג שיכנס לך איךשהוא לתקציב) מפני שבפיאט במיוחד יש רזוננס מטורף מהדלת ,ל shibby מהפורום כאן היה סט מותקן בדלת של האונו לפני ואחרי האיטום ותוכל לשמוע ממנו ישירות על ההשפעה שיש לחומר, כמו כן חשוב שהבנייה בדלת תהיה מחוזקת כמו שצריך כי הדלת של האונו עשויה מקרטון דחוס מה שלא תורם ליציבות של הרמקול.

לפני שאתה מתחיל עם ההתקנה תבקש מהמתקין לבדוק לך האם יש מספיק חשמל ברכב,מהנסיון שלי פיאט אונו מתניעה ועובדת כבר מ 10 וולט (הרכב של אחי) אבל מגברים לא.

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם

לגבי החשמל אני בהחלט יבדוק אבל לגבי הבנייה אני חשבתי אולי כדאי לעשות אותה למטה מתחת לדאשבורד בערך בגובה הבירכיים

פורסם

לגבי החשמל אני בהחלט יבדוק אבל לגבי הבנייה אני חשבתי אולי כדאי לעשות אותה למטה מתחת לדאשבורד בערך בגובה הבירכיים

ואז הרמקול יתפקד כ freeair דבר שלא מומלץ . גם הדלת לא אטומה לגמרי אבל היא עדיין משמשת כתיבת תהודה.

כמו כן-בכדי לשים רמקול 6.5 אתה צריך להפנות את הרמקול במקרה הגרוע ב90 מעלות כלפיך ועד כמה שזכור לי הדש בורד של האונו הוא בזווית כלפי מטה-כל בנייה שתעשה בכדי לשנות את הזוית תפריע לרגליים שלך ושל הנוסע, הדש בורד גם לא יציב דיו בכדי להחזיק את הרמקול כמו שצריך.

עזוב אותך משטויות,שים את הרמקול בדלת !

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם

סבבה אז הקומפוננט יכנס לדלת בבניה עם איטום זאת אומרת שנשאר לי 2500 שקל לקומפוננט 6.5 לסאב עם תיבה אטומה ולמגבר אז נראה לי שצריך רכיבים טיפה יותר זולים משהו כמו 1000 לקומפוננט 500 לסאב ו 1000 למגבר ולגבי טווח המחירים הזה אין לי מושג מה יש בשוק אז אני צריך יעוץ נוסף לגבי הרכיבים במחירים האלה וגם כמובן אם אפשר אז מתקין מיקצועי שיתקין את הרכיבים האלה באיזור כפר-סבא רעננה פתח תיקווה ותל אביב

תודה מראש לכל העונים

פורסם

מגבר גייבי אל קומפוננט דוטק

סאב רוקפורד P2

ואולי תחרוג בטיפה עם בכלל

בנוגע להתקנה מקצועית תסתכל על מי שמעלייך ^

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

עידכון המערכת :

לגבי הקומפוננט החלטתי ללכת על ההיבריד ב 1400 שקל דגם של שנה שעברה ולגבי הסאב אז לחבר שלי יש גם סאב של בזוקה

el-1004

הוא 10 אינץ'

וממש אהבתי את הדיוק ואת הסאב והדבר היחיד שמצאתי שקרוב אליו הוא הסאב הזה

http://www.e-net.co.il/product.asp?productid=2484&CatCode=233

אבל זה סידרה אחת יותר נמוכה ממה שיש לחבר שלי אבל זה 12 אינץ'

רציתי לדעת אם יש מצב להשיג את אותו סאונד בערך עם הסאב הזה ( גם לשנינו יש את אותו אוטו בערך לי יש אונו ולו הייתה פונטו )

בנוגע למגבר אז מצאתי את המגבר הזה

http://www.rechtman.co.il/ProductInfo.asp?indx=711

מה דעתכם על הרכיבים האלה ביחד, אני יודע שהסאב הוא לא באותה רמה של הקומפוננט אבל לטעמי מה שהוא מספק זה יותר ממספיק בשבילי (אלה אם כן יש סאב שהוא יותר טוב מזה אבל באותו מחיר) וגם שאלה נוספת היא האם המגבר לא ישרוף את הקומפוננט כי הוא מספק בדיוק אותו הספק כמו של ההיבריד ולפי מה שקראתי באחד התרדים האחרונים אז המורל הם מאוד רגישים

תודה מראש לכל העונים

פורסם

לדעתי תשתדל להיצמד להצעות שנתנו לך פה

מה שרשמת פה לא נראה משהו....

אולי עדיף שתרד באיכות של הקומפ למורל פולס הרבה יותר זולים ועדיין טובים

ותעלה את האיכות של השאר

כי בהצעה שלך ההבדלי רמה קצת קיצוניים לדעתי

ובקשר לעלות של ההתקנה אם תקנה את הכל במקום אחד נראה לי שתוכל לדבר עם המתקין על המחיר

פורסם

אין מה להשוות את ה EL ל CS של באזוקה. ה10 אינץ הרבה יותר חזק מה12 אינץ של ה CS.

מידי פעם מישהו מוכר אחד כזה (EL) תמתין :)

מלבד זאת יש עוד סאב ששמעתי שמזכיר את ה EL וזה הפיניקס גולד אוקטן R.

תתרחק מהמגבר הזה ומהחברה הזאת. יש דברים טובים בהרבה.

אם זה עניין של תקציב עדיף לחכות עוד חודש מאשר לקנות עכשיו ולשדרג עוד חודשיים.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

• תוכן חדש...