Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מבין גדול במכונאות רכב אבל אני לא אשים מי ברז במקום מים מזוקקים...ככה שזאת לא הבעיה.

אני גם שמתי לב שהפיאסטה נראת מאוד מיושנת בפנים (בעיקר הדשבורד)...

פורסם
אני לא מבין גדול במכונאות רכב אבל אני לא אשים מי ברז במקום מים מזוקקים...ככה שזאת לא הבעיה.

אני גם שמתי לב שהפיאסטה נראת מאוד מיושנת בפנים (בעיקר הדשבורד)...

אבל אתה לא ממש יודע אילו מים שמו הבעלים לפניך???

בכל מקרה תרכוש איזה רכב שאתה רוצה - סה"כ קיבלת עצות בכדי לכוון אותך.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

תודה רבה על העצות...ואני לא רוצה לתת שום רושם של זלזול או משהו כזה להפך אני מנסה ללמוד מהעצות ואני מתייחס לזה בכובד ראש.

פשוט סביר להניח שאם הבעלים הקודמים שם מי ברז אז המנוע כבר לא במצב ככ טוב וסביר להניח שאותו אדם גם לא טיפל ברכב כמו שצריך בעוד דברים רבים ולכן דברים אלו יעלו בבדיקה, לכן אני מעדיף בגדול רכב מתקדם ככל האפשר בכסף שאני אשלם.

פורסם
אני אסביר לך למה דווקא הפיאסטה (ואני גמעתי עשרות אלפי ק"מ במגוון של שריידים) - כי אוטו זה לא רק מנוע. אתה קודם כל נהנה מהמרכב (נוחות נסיעה, מרווח פנימי) ובזה הפיאסטה עולה בכמה מונים על השרייד/סוויפט.

בנוסף - הפיאסטה עם מנוע הברזל המיושן שלה נהנית מאמינות גבוהה יותר ממנועה של הדייהטוס שרייד למשל - מנוע השרייד עשוי אלומניום ורגיש מאד למי ברז ו-...לרתיחה. רתיחה אחת ואתה צריך לעשות סבב מוסכים בשביל להחליף מנוע.

כל מילה בסלע, לא צריך להוסיף אף מילה.

תשמע, מה אתה מעדיף, לקחת 5 מכוניות שרייד לבדיקה ובכל אחת לא בדיוק שמו מים מזוקקים אלא

מי ברז ולבזבז 500 ש"ח על כל בדיקה, או שרוב הסיכויים שתמצא פיאסטה שמורה והיא תשרת אותך

נאמנה, מנוע שיכול לעבור הרבה עד שיקרה לו משהו (מדבר מנסיון של שנתיים עם פיאסטה שנת 91)

האוטו נוח מאוד, לא מיושן מבפנים, יש מזגן אבל האוטו לא סוחב טוב כ"כ איתו.

בקיצור אוטו טוב מאוד.

אני ממליץ, שוב פעם מניסיון.

• תוכן חדש...