Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה

נניח שאני נוסע נסיעה רגילה לגמרי -ההילוכים יעלו אחד אחרי השני לפי קצב שנקבע מראש - נכון?

ומה קורה אם אני נותן גז רגיל נוסע ומקדים עצמאית את החלפת ההילוך (ברגע שאני שומע שהמנוע טיפה מתאמץ -אני מוריד רגל מהגז ואז ההילוך מתחלף)- האם יש משהו שיכול להדפק ע"י נסיעה כזאת?

מדובר על לאנסר החדשה

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

לא יקרה שום דבר

הגירים "קצת" יותר מתוחכמים ומתוכננים למצב כזה!

נגיד אתה מתחיל נסיעה ואתה רואה ירוק

אחרי 3 שניות אתה על 30 ככה מתחלף לאדום אתה ישר עוזב נגיד את הגז

ההילוך אוטומטית יעבור לשני גם אם לחצת על הדוושה בעומק כזה שההילוך היה אמור להמשך יותר מזה

קפיש?

אקיצר

כמה שבא לך... תהנה

פורסם

לגופה של כותרת: יש הרבה דברים שהייתי שמח לקבל תשובה עליהם, והראשון הוא למה אתה כותב כותרת שאינה עניינית...

לגופו של עניין: במקרה הגרוע זה ישגע קצת גיר "חכם", בכל מקרה זה לא מזיק.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...