Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כלקוח ותיק (3 שנים) אני מצטרף להמלצה על מוסך רון. רון ואיאן יודעים מה הם עושים ולא קורעים במחיר. המון ידע והתמחות במכוניות קבוצת פולקסווגן, למרות שהם אינם מוסך מורשה - אך קיים ומתמחה בפולקסווגנים יותר מ-15 שנה. אני עברתי אליהם מהמרכזי של צ'מפיון, שבו הייתי חייב לטפל בתקופת האחריות. זה בית חרושת, עובדים לאט- פעם האוטו שלי נשאר אצלם שבוע על שטויות - אין אם מי לדבר והם יקרים פחד. מאוד לא מומלץ.

גם על פליקס (שנמצא כמה מאות מטרים ממוסך רון) שמעתי דברים טובים, אבל מהצעות מחיר שקיבלתי משניהם לכל מיני דברים, פליקס היו יקרים בכמעט 20 אחוז.

פורסם
כלקוח ותיק (3 שנים) אני מצטרף להמלצה על מוסך רון. רון ואיאן יודעים מה הם עושים ולא קורעים במחיר. המון ידע והתמחות במכוניות קבוצת פולקסווגן, למרות שהם אינם מוסך מורשה - אך קיים ומתמחה בפולקסווגנים יותר מ-15 שנה. אני עברתי אליהם מהמרכזי של צ'מפיון, שבו הייתי חייב לטפל בתקופת האחריות. זה בית חרושת, עובדים לאט- פעם האוטו שלי נשאר אצלם שבוע על שטויות - אין אם מי לדבר והם יקרים פחד. מאוד לא מומלץ.

גם על פליקס (שנמצא כמה מאות מטרים ממוסך רון) שמעתי דברים טובים, אבל מהצעות מחיר שקיבלתי משניהם לכל מיני דברים, פליקס היו יקרים בכמעט 20 אחוז.

אז אתה משלם 20% פרמייה עבור-

1. הכרות וניסיון בעבודה עם הדגם, מקורות מידע ישירים מהיצרן והיבואן כולל הכשרה מקצועית במתקני היצרן והיבואן, כלי עבודה ייחודיים לדגם האוטו שלך.

2. אחריות של שנתיים על כל עבודה וחלפים!

דרך אגב, לפליקס אתה יכול להביא את השמן שלך מהבית!

לי, זה היה שווה 20% פרמייה. מניסיון אישי- הם פתרו לי כמה בעיות מול היצרן/יבואן בצ'יק ובחינם! וגם הרבה אחרי תום האחריות.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

מצטרף להמלצה למוסך רון (ר"ח המסגר מול מיצובישי )

אבל רק בתנאי שאיאן עובד לך על האוטו

ויש להם גם מיחשוב מקביל לvag-com

בקיצור כל עוד איאן יעבוד לך על האוטו אתה יכול להיות רגוע

הבחור תותח :-P

פורסם
אז אתה משלם 20% פרמייה עבור-

1. הכרות וניסיון בעבודה עם הדגם, מקורות מידע ישירים מהיצרן והיבואן כולל הכשרה מקצועית במתקני היצרן והיבואן, כלי עבודה ייחודיים לדגם האוטו שלך.

2. אחריות של שנתיים על כל עבודה וחלפים!

לי, זה היה שווה 20% פרמייה. מניסיון אישי- הם פתרו לי כמה בעיות מול היצרן/יבואן בצ'יק ובחינם! וגם הרבה אחרי תום האחריות.

כל אחד עושה את החשבון שלו. יש אחד שקונה ג'ינס ב-700 שקל ויש אחד שקונה ב-100.

מוסך רון רחוק מלהיות מוסך מדרכה. רון ואיאן הם אנשים בעלי ידע רב בפולקסווגנים, והרבה אהבה למכוניות. אני לא מוצא טעם לשלם יותר עבור סחורה זהה שאני יכול להשיג בפחות.

פורסם

"הסחורה" בהחלט לא זהה.

כמה שווה תקופת אחריות של שנתיים לעומת 3 חודשים הקבועים בחוק המכר? כמה שווה ההתגלחות על הזקן שלך בו בשעה שמוסך הרשת יש לו מידע ישיר ומקורות להתייעצות אצל היבואן? להערכתי, יותר מ- 20% שצויין כאן כפער עלות.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

• תוכן חדש...