Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[סקר] מה דעתכם על באקטים ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מניסיוני, הבאקט לא מעייף בנסיעות ארוכות, שזה דווקא הפתיע אותי (כיסחתי מיתוס :-)).

רוורס - מתרגלים. הדבר היחיד הוא שאי אפשר להחזיק את משענת הנוסע עם היד.

מעבר לזה - בנסיעה ספורטיבית זה תענוג אמיתי !

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

ארנון המקלקל ושאר החברים הנכבדים.

מי שביניכם מסוגל לקרוא מאמר רציני באנגלית מוזמן לקרוא את המאמר הבא שפרסמתי בפורום ב-Miata.net בשנה שעברה -

http://forum.miata.net/vb/showthread.php?t=126802

יש שם הרבה מידע שלא נראה כאילו מישהו מהמגיבים אי פעם התעמק בו (או בכלל חשב בכיוון), כל דבר בין חוזק המושב עצמו שאמור להגן עליכם במקרה תאונה, איך לבחור את המושב הנכון למבנה גופכם ומה הנתונים שאתם רוצים לראות במושב שאתם מעוניינים לרכוש.

מעבר לזה, יש שם גם פרק שלם בעניין רתמות מירוצים, פריט שנראה כאילו כמה וכמה מכם כבר רכשו והתקינו במכוניתם ואני לא ממש בטוח שחשבתם או שמראש אתם מודעים לכל הפרטים והבעיות הכרוכות בהן.

מדובר בציוד בטיחות ממדרגה ראשונה ואם אתם בכיוון של לרכוש משהו לפחות מומלץ לכם ללמוד על הנושא ככל האפשר כדי לקחת החלטות שנובעות מידע ולא כי "מושב אדום נראה בן בן זו**!!".

מוטי.

פורסם

גרשון התכוונתי לספרקו טורינו שכל אחד מהם עולה 600 דולר. זה עסק לא זול בכלל

מוטי קראתי חלק מהמאמר עד שהסתבכתי עם המושגים, בכל אופן מה דעתך לגבי הריקליינרים?

האם כל מה שכתבת במאמר תכף גם לגביהם או שהם בכלל משהו אחר?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

דעתי לגבי ריקליינרים היא שלילית למדי.

טוב בשביל השואו, לא טוב לנהיגה, לא תומך ולא ספורטיבי... נראה יפה באוטו ותו לא.

אני תומך בגרסה הפחות יפה לענייני שואו אבל יותר הגיונית - להרכיב מושב באקט אחוד לנהג בלבד ולהשאיר את מושב הנוסע רך וידידותי למשתמש, ככה גם יש לך תקציב יותר טוב למושב האחד שאתה נוהג בו כי לנוסע/ת לידך הרי אין הגה ודוושות שדרכן ודרך המושב התקשורת שלו/ה עם הכביש תהיה יותר טובה... זה אולי פחות Cool אבל לנוסע יהיה יותר נוח ונעים על מושב נורמלי.

עם איזה מושגים הסתבכת? אני אנסה להסביר אותם.

מוטי.

פורסם

לא זוכר כבר איזה מושגים, גם לא ממש הבנתי את הכתוב בעניין רתמות, אתה יכול לתרגם קצת לעברית?

אני מניח שמהכתוב שם לגבי באקט הכל מתייחס לגבי מסלול, אתה חושב שלנהיגב כבישי ישראל ניתן להתפשר באיכות החומרים של הבאקט? לא בשביל להוזיל אלא תמורה לכסף כשבעצם אולי אין צורך פה באיכות חומרים גבוהה כמו במסלול.

ורציתי לשאול מה דעתך לגבי רתמה 3 נקודות עם נקודה אחורית עם קליק שמתפרקת לטובת היושבים מאחורה המידת הצורך והאם ניתן להשתמש בחגורה הרגילה עם הבאקט כשיש נוסעים מאחורה ואין אפשרות שימוש ברתמה.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...