Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סמל של VW גולף שנת 2000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גנבו לי את הסמל מהגולף וממש לא בא לי לשלם את הסכום המגוחך שפולקסווגן דורשת, למישהו יש פיתרון יותר זול וחוקי

תודה

פורסם

מוכרים סמלים תחליפיים ב 80 ש"ח.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

אני תמיד אמרתי שאם כבר מורידים אז שיורידו יפה ולא ישאירו גם שריטות למזכרת.

הורידו? לעזאזל איתו, זה רק לטובה. 100-200 שקל על סמל שיורידו שוב? מי צריך את זה.

פורסם

לך לפירוקיות ותקווה למצוא שמה פולקסוואגן שהורדה מהכביש

שגנבו לנו את הסמל של הבורה זה עזר

אבל זה היה כי שהלכנו למוסך ברחובות מצאנו שמה גולף שהיא טוטאל לוס ועמדו לשלוח אותה לגריסה

במקרה דיברנו עם אחד מהעודים שמה שהוציא ממנה את הסמל והרכיב לנו

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
לך לפירוקיות ותקווה למצוא שמה פולקסוואגן שהורדה מהכביש

שגנבו לנו את הסמל של הבורה זה עזר

אבל זה היה כי שהלכנו למוסך ברחובות מצאנו שמה גולף שהיא טוטאל לוס ועמדו לשלוח אותה לגריסה

במקרה דיברנו עם אחד מהעודים שמה שהוציא ממנה את הסמל והרכיב לנו

קוראים לזה גריטה.

די קשה לגרוס מכונית.

וכמו שאמרו קודמיי, תעשה סיבוב בפירוקיות וכד', אני די בטוח שתמצא, כי פולקסוואגן זה לא אוטו נדיר.

פורסם

תיגש לפחח במוסך ברשת היבואן. קח אותו הצידה, תן לו 20-50 ש"ח והוא יתן לך סמל מקורי! מנסיון אישי.

סוד מקצועי קטן.

כאשר יש תאונה, השמאי מאשר גם את הסמלים והכיתוביות שעל המכסים הקדמיים/אחוריים. הפחח עושה אחד מהשניים- מתקין את החדש, או מתקין את הישן. בכל מקרה- אחד נותר אצלו בארון האישי. נעול וממתין לעסקה.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם
גנבו לי את הסמל מהגולף וממש לא בא לי לשלם את הסכום המגוחך שפולקסווגן דורשת, למישהו יש פיתרון יותר זול וחוקי

תודה

בשוק הפישפשים בתלאביב כל סמל 10 שקים

:-):-P:wink::?:roll:
פורסם
אולי שווה לקנות ב ebay
המשלוח יעלה יותר מהסמל.

ולפותח השרשור:לא ציינת מה המיקום של הסמל - קדימה או אחורה.

אם קדימה - לא הייתי טורח לקנות חדש,כי ייגנב שוב.הפתרון - לקנות גריל ללא סמל.

אם אחורה - ראה למעלה.הפתרון - החלקה.

כל אחד מהפרונות יעלה פחות מסמל חדש במחיר של צ'מפיון.

עם ההיכרות שלי עם הסיוויק (בניד פור ספיד) הייתי אומר שזה אוטו לא רע גם לסיבובים :wink:.
פורסם

תודה

התכוונת בטח ל"מוגזם" ולא למגוחך.

המחירים שם הם בין 120 ל200 ש"ח , תלוי איזה סמל וכמה הוא נפוץ.

לדעתי כפי שהמליצו, פשוט לגשת לפחח , לא חייב של הרשת , אלא כל פחח.

(מרוב סמלים שנגנבו לי , אפילו לפחח הקרוב למקום מגוריי נגמרו הסמלים)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...