Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא חושב שמכוניות הFUN יעלמו (כמובן שמתישהו המכוניות יעלמו, אבל עד אז...). מה שבטוח שמתישהו הבנזין יוחלף, או שהוא יגמר או שהעולם יגמר לפניו. אבל עד אז, וגם אחרי, תמיד תהיה דרישה לסוג של FUN, בין אם זה אימפרזה טורבו או בין אם זה מטוס עתידני שמונע ע"י עלי חסה. תמיד יהיה FUN, הכל תלוי בתקופה ובסוג של הפאן.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

הפתרון שאני רואה (למשפחה שמחזיקה שני רכבים - אחד לגבר והשני לאישה): לנסוע ברכב ליסינג כל השבוע, ואת הרכב הספורטיבי לתת לאישה (!) - בהנחה הסמוייה שהיא נוסעת הרבה פחות מהגבר.

(למה ההנחה סמוייה? - סטטיסטיקה: תעיפו מבט בכל רגע נתון על הרכבים שמסביבכם בנהיגה בינעירונית - רובם נהגים ולא נהגות).

בסופ"ש, לחגוג:!:

ד"א, אם הייתי במצב הזה עכשיו, הייתי לוקח בליסינג סוזוקי ג'ימני (קבוצה 2!!; תלוי בחברת הליסינג - אני יודע שבאופרייט-ליס הדבר אפשרי), ומחזיק אימפרזה STi, פרטית.

אני לא יודע מה אתכם, עם כל הכבוד להנאה, לנסוע ב-STi (לדוגמא) בנסיעות בינעירוניות כל יום זה מכה לכיס.

פורסם

כמו שאמרו פה לפני, כל עוד יש אנשים עשירים ובעלי ממון בכדוה"א אז מכוניות הfun ימשיכו להתקיים, גם אם מחירי הדלק ינסקו ל-20 ש"ח לליטר 95.

וחוץ מיזה, גם אם יפסיקו להשתמש בבנזין בתור אנרגיה וילכו לכיוונים אחרים אז אתם יכולים ליסמוך על מהנדסי הרכב שימציאו מכוניות fun על אנרגיות אחרות.

אז בקיצור, הfun לא יעלם כל כך מהר...:wink:

יוגב 205

Proto%20Lexus.jpg

• תוכן חדש...