Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שעשיתי חיפוש עדיין לא מצאתי את השילוב כפתורים שצריך ללחוץ על מנת לגרום למכשיר להתקין את הסרטונים למכשיר. בבקשה עזרה.

פורסם

אם אני לא טועה אז צריך לצרוב את הסרטונים או התמונות..(אתה יכול להכניס תמונות מהמחשב שלך..JPG)

ומתי שאתה מכניס את הדיסק אז תכנס לתפריט ל-OEM אם אני א טועה ואז תתחיל בהעלאה... ותוכל לבחור מה לראות...

אם אתה רוצה יותר מידע מדוייק אז תכנס לאתר של פיוניר וכבר תראה שם....

לגבי 770 אני לא יודע בדיוק תכנס לאתר ותבדוק...

WWW.TURBO-JET.CO.IL טורבו ג'ט- פיתרונות בלחץ מים גבוה-ניקוי מחליפי חום, הסרת בטון, קילוף טיח וציפויים, חידוש אבנים לסוגיהם ופריצת קווי מים וצנרת.
פורסם

באתר של פיוניר אין הוראות מדויקות יש להם מאין תרשים חכם מאוד אני חייב לציין (בציניות) תרשים שמראה לך לצרוב מהמחשב ולהכניס למכשיר זהו

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=80641

זה לינק שהסביר טוב את התופעה

בסוף אין תשובה חד משמעית אך אני אומר לך שיש צורך לעשות המרה של קבצי LKD

לקבצים של LKA

זאת בעזרת התוכנה של פיוניר שנמצאת באתר.

אם אני לא טועה אפילו יש לינק בדף הפורום ששלכתי לך (באחד התגובות)

כעיקרון אני הצלחתי לפי ההוראות במדריך של פיוניר

אין סיבה שלא תצליח.........

בהצלחה

• תוכן חדש...