Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלכתי לראות היום רכב - דייהטסו שרייד ידנית שנת 2000. הרכב במצב טוב עם 70,000 ק"מ.

הוא עבר תאונה ויש לי את דף פירוט התיקונים שבוצעו. מה יש כמה חלקים שאינני מבין מהם לכן אני מבקש מכם עזרה כדי שאפשר יהיה להבין אם יש פגיעת שלדה (בעל הרכב לא יודע )

מכסה מנוע

פגוש קדמי

תומך מרכזי - 566 ש"ח

סורג חזית לבן מש' מקורי 655 ש"ח

פח ניצב מקורי - 98 ש"ח

ציר L +R

עזרו להבין כי הרכב במצב מצוין.:wink:

כמו כן יש ירידת ערך 2.5% ע"י השמאי.

Veni Vidi Vici

פורסם

לפי בכתוב אין פגיעת שלדה.

פח ניצב זה חתיכת פח קטנה אנכית הנמצאת לפני הרדיאטור ומחברת בין פח הגשר העליון לבין הפח התחתון. ציר R+L הכוונה לצירי מכסה מנוע, ימין + שמאל.

למרות הכל קח המכונית לבדיקה במכון כי אולי יגלו (והלואי ולא) איזה נזק אחר וכן יבדקו יתר מערכות הרכב.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם
לפי בכתוב אין פגיעת שלדה.

פח ניצב זה חתיכת פח קטנה אנכית הנמצאת לפני הרדיאטור ומחברת בין פח הגשר העליון לבין הפח התחתון. ציר R+L הכוונה לצירי מכסה מנוע, ימין + שמאל.

למרות הכל קח המכונית לבדיקה במכון כי אולי יגלו (והלואי ולא) איזה נזק אחר וכן יבדקו יתר מערכות הרכב.

בברכה - רפי לין :-)

תודה רפי. זה גם מה שהמוסכניק שמטפל לי בדייהו אמר. ישמ מכון בדיקה טוב ואמין באזור השרון (כ"ס, רעננה, פתח-תקווה)

Veni Vidi Vici

פורסם

דינמומטר באזה"ת רעננה

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

חבר'יה, אז ככה: הרכב נבדק במוסך של מכר ונמצא שיש פגיעה בקצה שלדה. הפגיעה היא בתוך הבאגאז מצד ימין ליד "האמבטיה" של גלגל הספייר. המחירון כמו שנאמר הוא 36 אלף. אני עומד לקנות אותה ב31 אלף. כדאי ?

Veni Vidi Vici

• תוכן חדש...