Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

oel ב DEHP770

pro8613
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תגידולי בבקשה האם אפשר להוריד למכשיר הזה אנימציות עם כן אז איך

בכל אתר שמוכרים אותו אומרים שאפשר אבל אני לא מצליח תעזרו לי בבקשה

פורסם

לי היה את הקטע הזה עם האנימציות ב DEH750

ונראה לי שהרבה לא השתנה בשיטה

מורידים את התוכנה והאנימציות מהאתר (או שאפשר לערוך קטעי וידאו ולהפוך אותם לאנימציות)

צורבים על CD מכניסים ל HU

וזהו פחות או יותר.

פורסם

מישהו יודע אם ניתן להוריד אנימציות גם להד יוניט 7750 של פיוניר?

ההסברים באתר לא מי יודע כמה ואין התייחסות בחוברת הוראות,אישית עשיתי נסיון,הורדתי תתוכנה,צרבתי אנימציה אחת על הדיסק,אבל הרדיו דיסק לא זיהה בכלל.

פורסם

לפי מה שידוע לי אי אפשר אבל אני היום בכל זאת אנסה.

הורדתי את התוכנה+כמה סרטים/אנימציות/תמונות והורדתי הכל על דיסק, עוד מעט אני ארד לאוטו ואנסה להעביר את זה לרדיו דיסק...

ד"א יש לי פיוניר DEH-P770 שנראה ככה:

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=40523

זה אותו הדבר כמו ה-7750 רק ששלי זה ייצור אמריקאי ועושים לו כיול בארץ על מנת שיתפוס תחנות רדיו ישראליות.

HU: Alpine 117E Comp: Hertz HSK165

AMP: Audison LRx 4.1k SUB: Hertz HX300D

Capacitor: Connection (Audison) 1F

פורסם

הורדתי את התוכנה והורדתי כמה אנימציות, האנימציות וכל מה שהורדתי זה עם סיומת של LKD וכאשר אני פותח את התוכנה ומנסה להעלות את את מה שהורדתי בתוכנה אז זה לא מצליח להעלות לי זה אומר לי שאפשר רק קבצים עם סיומות של תמונה.

האם מישהו יכול להסביר לי בדיוק מה עושים זה יעזור לי מאוד..

תודה רבה לכל העוזרים

לירן

פורסם

בפיוניר הזה:

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=40523

אי אפשר להעלות תמונות אחרות! הורדתי את התוכנה והורדתי כל מיני סרטים ותמונות באמצעות התוכנה עשיתי קובץ אחד שהעתקתי לדיסק ירדתי לאוטו והוא לא מזהה כלום, הר"ד כותב NO AUDIO ולא נותן להיכנס לשום תפריט...

אם מישהו כן מצליח שיפרט איך, מה ומי!

בהצלחה...!

אלכס.

HU: Alpine 117E Comp: Hertz HSK165

AMP: Audison LRx 4.1k SUB: Hertz HX300D

Capacitor: Connection (Audison) 1F

פורסם

kashat

אצלי בדיוק כמו שלך הרדיו דיסק

שים לב שבכל האתרים איפו שמוכרים אותו כתוב שיש אפשרות הורדת אנימציות

אבל אין מקום איפו מסבירים איך לעשות את זה!!!

אז בבקשה בוא נחפש ביחד איך עושים את זה!!

פורסם

בכיף!! שמתי לב שאפשר להוריד שתי תוכנות שונות, האחת OEL SCREENSVAER או משהו כזה והשנייה PCLINK באיזו השתמשת? אני השתמשתי בראשונה וזה לא עבד... מחר אני אנסה עם PCLINK נראה אולי יצליח....

זה אלכס KASHAT18 לא KUZIA.

HU: Eclipse CD7200 MKii  Amp: Audison LRx4.1k Sub: Audison Voce AV-12 Comp: Audison Voce AV-K6 Power: Audison 2G kit with 1F Cap RCA: Monster 402 XTREME Sealing: FatMat - Rattle Trap Pack

• תוכן חדש...