Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכנן לרכוש סאב+תיבה

עכשיו...

אני נוהג ברכב ואני לא רוצה שהתיבה תעוף מצד לצד..

איך אני מקבע אותה בצורה מקצועית ואסטטית?

תודה

פורסם

זה ממש לא כל כך, זה תלוי מדבק של הסקוטצ'.

לKashatXX הדבקנו עם סקוטצ', ושם דבק ממש חזק!!

אפשר לקשור תיבה עם חוט חזק ולהבריג אותו לאחד הצדדים של הרכב.

אפשר גם לעשות זווית או שתים, להבריג אותם לרצפה ולשים בינהם סאב.

יש הרבה אופציות. העיקר שזה לא יגע בממברנות של סאב ולא יפגע באטימות של התיבה.

HU: Eclipse CD7200 MKii  Amp: Audison LRx4.1k Sub: Audison Voce AV-12 Comp: Audison Voce AV-K6 Power: Audison 2G kit with 1F Cap RCA: Monster 402 XTREME Sealing: FatMat - Rattle Trap Pack

פורסם

השיטה הכי פשוטה למנוע מהסאב לזוז.

שיטה בטוחה שהוא לא יזוז ויקשה לגנוב אותו.. אבל זה בלגן.

לפרק את האלמנט של הסאב בזהירות החוצה.

למקם את התיבה במקום שרוצים. לקדוח 2 או 3 או יותר. ברגים קודחים ארוכים. לתחתית של התיבה ולהמשיך לתוך התחתית של האוטו (לבדוק לאן קודחים, שלא תעשו חורים במקומים שלא צריך).

התיבה תהיה מחוברת מבפנים. לא רואים ולא יודעים. (ולא גונבים)

עדיף לפזר אותם (ת'ברגים). בצדדים. עם זה תיבה אטומה , למרוח סיליקון על הברגים. ולחכות כמה שעות (30 שעות בערך). כדי שהסיליקון יתייבש לא יפגע בסאב.

ואז להחזיר את הסאב למקום ולסגור את הברגים.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

מחזק את השיטה של סאונדמן, הסאב קובע ככה בבאגז' ב106 של חבר, עם 2 ברגים בלבד, 1 בכל מינה, רק ע"מ שלא יזוז, גנבה זה אופרה אחרת, ואי אפשר למנוע, אפשר להרתיע...

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

נו אז לא גונבים לך בשיטה הפרימיטיבית הזו אבל שוב דיברנו על "לא גונבים".

כנס שניה למוחו הפצפון של גנב ממוצע. הוא לא הצליח לגנוב? -אוקיי, אבל זה לא ימנע ממנו לנקות את המצפון ולסרס את הסאב שלך בכל דרך בא הוא יראה לנכון, כמו למשל להשחיט ממברנה וסלילים וכו וזה לא פחות כואב לגלות את הלינץ שנעשה אמש על הסאב שלך השקם בבוקר..או לחילופין אם הוא יהי ממש עם בייצים ועקשן הוא וירצה בכל מחיר את הסאב כמה שזה נישמע מופרך אבל הוא יבריג החוצה בורג בורג 8 במספר עד שהסאב יהיה בידו וישאיר לך רק תיבה.[שזה גם משהו]..אין פיתרון לתופעת הגניבות בארץ. הגנבים ממזמן הפסיקו להאמין בה' ומצוותיו.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

עזבו אותכם מגניבות, רוצים שלא יזוז, שימו את הסאב בתא המטען ותפתחו ג'ק מהפינה של תא המטען עד התיבה.

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם
מפליא אותי שאין שיטה מקצועית לקיבוע התיבה...

יש וזה נקרא בניה, ויש אין ספור אופצויות , הכל תלוי ביצירתיות שלך.

אבל עד אז, פלח מתכת פשוט אם 2 ברגים אומללים שלא יחדרו לתוך התיבה(קטנים מ19מ"מ) , יעשו את העבודה,אם אתה מתעקש אז אפשר גם 2 , ואם אתה עוד יותר עקשן,אז 2 זוויות על הרצפה(מקדימה ומאחורה) יעשו את העבודה.

under construction..

• תוכן חדש...