Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אימי מגיעה לארץ לביקור, ומיכיוון שאני מעדיף להשאיר את הרכב שלי

ב"קרבת עין", הייתי רוצה למצוא לה רכב חלופי (מושכר לצורך העניין).:wink:

העניין הוא, שבגלל התקופה המחירים בשמיים, אני מדבר על משהו כמו 300 ש"ח ליום!! :shock:

 

אם ידוע לכם על סוכנויות קטנות להשכרה,

שלא מבקשות למכור את המכנסיים אני אודה לכם...:?

 

**שמעתי שיש פירסומות על שלטי חוצות של השכרת רכב ב-100 שקל ליום!

אם מישהו מכיר את שם הסוכנות אנא הודיעו לי!

 

בברכה,

marksab

פורסם

ה-100 ש"ח הופכים להיות הרבה יותר כשמסתכלים על האותיות הקטנות.

בעקרון זה מחיר ללא מע"מ וביטוחים ומיועד רק לנהגים מעל גיל 30 אם אינני טועה. זה כמובן בהתחייבות לשלושה ימים ומעלה ובקיצור, בולשיט.

 

המחיר לרכב קטן גיר רגיל ליום אמור להיות כ-250 ש"ח גג ליום וזה כמובן בגלל שעכשיו זו בדיוק עונת ההשכרות והמחירים בשמיים. סתם בשביל הידע, רכב קטן גיר רגיל סתם ביום חול עולה 170-190 ש"ח. ברגע שאתה לוקח ליותר מיום אחד (ויש חברות שלא משכירות בלי התחייבות למינימום שלושה ימים -כמו "אלדן" למשל) המחיר יורד. ז"א שאם תיקח לשבוע זה יצא משהו כמו 200 ש"ח ליום ולחודש יצא הרבה יותר זול ליום. תלוי לכמה זמן אתה צריך את הרכב כמובן.

לרכב אוטומט תוסיף עוד איזה 30 ש"ח ז"א 280 ש"ח ליום.

300 ש"ח יקחו רק ב"אלדן" או ב"אוויס" תנסה את "סע גל", "שלמה SIXT", "טרפיק", "באדג'ט". רק אל תתקרב ל"פרי".

 

מקווה שעזרתי.

פורסם

מקסימום תן לה את הרכב שלך קצת,היא לא תקרע לך אותו אל תדאג, מקסימום קצת חניות,דפיקות בפגושים,סיבוב ההגה עד הסוף ולהחזיק אותו שעה ככה,ברקס רצוף רצי שעה בירידות,נסיעה עד הטיפה האחרונה של הדלק, מילוי שמן בתחנת דלק יותר ממה שצריך (מינראלי משובח כמובן).

 

תקבל אותה בובה אחרי חודש.

פורסם

המחירים שאנחנו מספקים בחו"ל, או יותר נכון מפרסמים, הינם ללא ביטול השתתפות עצמית(סיקסט הם היחידים שעושים ביטול השתתפות מראש, בלי "ביטוח החזר" וכל הבבלת הזה....). אם רוצים לבטל את ההשתתפות העצמית זה מקפיץ את המחיר, בחו"ל זה משהו כמו 5 יורו ליום, בארץ אני משער סביבות אותו המחיר.

כמו כן מה שנאמר כאן לגבי העובדה שכשתקופת ההשכרה מתארכת כך המחיר ליום יורד(למשל בחו"ל השכרה ל-6 ימים תהיה ברוב המקרים זהה או יותר יקרה מהשכרה של שבוע - במחיר הסופי! דהיינו אם ל-6 ימים יוצא סה"כ 310 יורו, יכול להיות שלשבוע ימים יצא יותר זול - נגיד 300 יורו.)

אם הייתי זוכר את הטלפון של המוקד שלנו הייתי נותן לך אותו בכיף, בקיצור כנס לאתר של סיקסט ישראל ובדוק את הנושא(הסניף נמצא ברחוב היצירה 22 בפ"ת).

פורסם
אחי אני עובד בהרץ אם אמא שלך לא הולכת לדפוק קילומטרים יש מבצע של פיאט פנדה ב66 שקל ליום אבל על קילומטרים יש תוספת אז אם היא לא הולכת ליסוע הרבה זה שווה חוץ מזה פיאט פונטו אני יודע עולה לשלושה ימים 800 שקל לחודש בערך זה יכול לעלות הרבה פחות יחסית לימים !!

סופסוף בחור עם תשובה משמחת!!:wink:

לא כמו subi שהעלה את המורל שלי לשמיים....:roll:

 

106xsi,תשאיר לי מספר טלפון לחזור אליך.

הדיל נישמע לי מצויין!!

תודה רבה לכולכם...:wink:

  • שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

נחמדים נחמדים - אבל זה שרשור מלפני 3 שנים! :\

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
סופסוף בחור עם תשובה משמחת!!:wink:

לא כמו subi שהעלה את המורל שלי לשמיים....:roll:

 

106xsi,תשאיר לי מספר טלפון לחזור אליך.

הדיל נישמע לי מצויין!!

תודה רבה לכולכם...:wink:

 

marksab,

אני לא בטוח שהתשובה כל כך משמחת. הוא כתב הכל בנשימה אחת בלי פיסוק וניקוד (בניגוד לכללי הפורום), ויתכן והבנת שלחודש זה 800 שקל.

אני אשים פיסוק וניקוד כהבנתי ואז ברור יותר שמהכתוב עולה שהוא לא יודע בדיוק כמה יעלה חודש, אבל הוא מניח שזה יהיה פחות מ- 266 ש"ח ליום (800:3).

אחי אני עובד בהרץ. אם אמא שלך לא הולכת לדפוק קילומטרים, יש מבצע של פיאט פנדה ב66 שקל ליום, אבל על קילומטרים יש תוספת, אז אם היא לא הולכת ליסוע הרבה זה שווה. חוץ מזה פיאט פונטו אני יודע עולה לשלושה ימים 800 שקל, לחודש בערך זה יכול לעלות הרבה פחות יחסית לימים !!

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
×
×
  • תוכן חדש...