Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום .. התחלתי פרוייקט חדש .. קורות חדשות אשר אני מקווה למקם עליהם אלמנט של עד 5" בבסיס. וטוויטר.

עדיין לא הוחלט על האלמנטים מפני שהפרוייקט לא מושלם וזה רק ניסיוני, אבל אני בשלבי סיום אני מאמין, ולכן קבלת ההחלטות תעשה בהקדם.

הקורה המקורית היא של ניסאן אלמרה, הבעיתיות היא שהקורה המקורית מאוד דקה, לא מאסיבית, והרכב בא מליסינג.

אז אין באפשרותי לעבוד איתה - ולכן אני בונה את הקורות מחדש.

הבניה נעשתה על ידי אפוקסי, בשביל המבנה הקשיח והחזק. ועל האפוקסי גימור של בונדו.

בנתיים הכל עובד לפי התוכנית והציפיות שלי, אך אתמול לאחר שניסיתי למקם את הקורה הראשונה ברכב - נוכחתי לדעת שהיא רחבה בהרבה מהקורה המקורית - והיא חורגת כ-3"סמ לתוך השמשה הקידמית.

ההשלכה דיי פשוטה, ניתן לראות מחוץ לרכב את פנים הקורה - וזה דיי מתסכל אותי.

האם יש למישהו ניסיון בנושא של "הרחבת" "הגדלת" קורה מקורית, ורעיון יצירתי איך לפתור את הבעיתיות הויזואלית מבחוץ ?

תודה רבה, מראש.

(עדיין אין תמונות, בקרוב אני מאמין)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אני הייתי קונה קורות מפירוק, (יש המון בת"א וגם בחולון-אזור) ואת אלו שבאו עם הרכב משאיר בבית לנוח.

את הקורות מפירוק, מחזק מבפנים בשכבות פיבר. ושי, למה דווקא אפוקסי?

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

שלומי חשבתי על כך, אבל אמרתי לעצמי אם יצירתיים אז יאללה .. עד הסוף.

בכל אופן אם תראה את המבנה של הקורה החדשה אתה תיווכח שהיא לא בנפח של הקורה המקורית - ולכן אין לי טעם בה.

(דרך אגב, הרכב חדש, אינני בטוח אפילו אם קורות של אלמרות ישנות מתאימות)

המטרה שלי זה לא רק להוסיף את האלמנטים שיוכלו להיות ממוקמים עליה - זה גם ליצור לה אטימות בסוף הפרוייקט מכל הכיוונים - וגם להוסיף נפח מפני שמידבאס ישב שמה. (לא מיד)

הסיבה שבחרתי באפוקסי, היא דיי פשוטה ...

יש לי ניסיון איתו, אני מאמין שהעלות הכוללת היתה זולה יותר מהפיבר.

אני מאמין שהחומר הרבה יותר "קל" לעבודה, מתבייש מהר מאוד.

אני יכול לעשות שיכבה על שיכבה מבלי לפגוע בצורה ממשית בחוזק המבנה.

אני יכול לשחק עם הקימורים שלו בשביל להתאימו לזויות מסויימות.

ואינני זקוק לאמצעי מיגון, כי אינו נחשב לחומר מסוכן...

בכל אופן, השתמשתי בשיכבת חומר של בערך 3ממ, עד 4ממ בחלק מהמקומות, והמבנה מאסיבי כבר ככה.

בגימור הסופי אני אוסיף עוד שכבה דקה של בערך 1-2 ממ, והמבנה יהיה "ברזל".

כמה מ"מ של חומר אתה מאמין שהיה נחוץ עבורי השימוש של הפיבר בשביל להגיע למצב של קורה מקורית של רכב ?

אני מאמין שלא פחות מ5 ממ, אני צודק ?

במצב הנוכחי של האפוקסי, הוא כבר ככה יותר מאסיבי מהקורה המקורית .. אז התוספת רק "תשבור את הקרח"...

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טוב, נכון להיום הוחלט ללכת על הELATE 9 3 WAY.

לאחר הרבה התיעצויות עם כמה וכמה אנשים ..איל הצליח לשכנע אותי שאין טעם לשבור את הראש ולנסות למקם מידבאס על הקורה.

כתוצאה מכך המידבאס יעבור מתחת למושבים. (דרך אגב, הוא תחום ב300 הרץ מהקרוס המקורי שלו).

ולכן הפרויקט של הקורות התחיל מחדש, הרבה פחות מאסיביות,הרבה פחות חומר מבוזבז.. ויושבות הרבה יותר טוב ברכב... קצת תמונות בשביל לטעום מהפרוייקט .. אשמח לעיצות בכל מה שקשור לפרוייקט המדובר.

בעיקר לרעיון של "איך" לחבר אותו למיקום של הקורה המקורית.

(אני חשבתי על סקוץ לכל האורך.. )

DSCF0123.JPG

DSCF0127.JPG

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

שי הנה בשבילך PDF שמצאתי בזמנו ברשת, משם לקחתי נתונים לדעת כמה בערך אני אצטרך

תיבה בשביל הדוטק.

אומנם המונחים כתובים בגרמנית אבל אפשר להבין משם..

::עריכה::

בחיפוש יותר מעמיק קצת מצאתי את הMANUAL של האלייט 3 WAY

http://www.morelhifi.com/support/pdf/mobile/Elate_3way.pdf

morel.pdf

Race Smart

פורסם

יותם תודה על המידע אך לפי מיטב הבנתי יש סיכוי טוב שהדרייברים השתנו, אז אני יאמת את הנתונים עם מורל אם הם עדכניים.

אכן איל כבר פניתי למורל לפני מספר ימים אך עדיין לא קיבלתי תשובה, מכסימום אלך על ה6".

בכל אופן אני אנצל את ההודעה גם לשאול אם מישהו מכיר חנות שמוכרת את האלייט 9 ? (וירטואלית או אמיתית, העיקר שתהיה בארץ)

תודה מראש.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

שי שאלה לי אילך ,

החומר שמרחת על הקורה אמור להתייבש ולשבת במקומה ?

האפוקסי ? מדובר על ההוא שהופך לאבן ?

או האפוקסי הנוזל שאמור להדביק דברים ?

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

סאונד בראש, אנחנו עומדים לגלות :)

אכן הוא אמור לעשות הרבה דברים,

הוא אמור לשבת במקומה - הוא אמר להיות קשיח מספיק, והוא אמור לא לקרקש.

מה שיקרה בפועל אנחנו עומדים לגלות בקרוב אני מקווה.

היום סיימתי את השיכבה האחרונה של הבניה - נתתי למבנה להתקשות עם 3 תנורים :)

כשהוא יתקשה מספיק אני יעשה שיכבה בריאה של בונדו ואז נראה איזה צורה הוא מתחיל לקבל ...

דרך אגב מדובר באפוקסי אפור, משתמשים בו בשביל יציקות או בשביל דברים שכדומה.

אינני בטוח מה היעוד התעשייתי של האפוקסי המסויים הזה.

אני יודע שהמכירות העיקריות של החברה זה בעצם כמויות של 50 קילו ליחידה.

אז אני יכול לנחש שזה בשביל יציקות מאסיביות של משהו ..

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

איזו כמות קנית ??

.

מאיפה ובכמה ?

כי אני מכיר רק את השפופרות הקטנות !

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

קניתי ישירות בחנות המפעל בסטוקים של של 2 קילו.

רכשתי עד כה 6 קילו מהחומר, אבל צריך לזכור שהיה לי ביזבוז חומרים אדיר מפני שהתחלתי 2 בניות שונות במקביל.

עלות של ה6 קילו הינו 150 שקלים. - חנות המפעל תל יצחק.

צריך לזכור שהעלות הכי זולה שמצאתי עד כה בחנויות וכדומה, היתה בדיוק -כפול-.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אתה יכול לתת טלפון של החנות?

אני גם מעוניין בבניות, והחומר נראה נוח וטוב (קצת מפחיד אותי כל הקטע של הפיברגלס, יותר

מדי שיופים עם סיבים מתעופפים באוויר)

ZZR

פורסם

אין לי בעיה לתת טלפון של החנות.

אבל אני במקומך היתי מחכה שהפרוייקט שלי יסתיים ולראות אם הוא יעמוד במבחן המציאות...

אשקלית כימיפרוד, תל יצחק 098996988.

תוודא שאתה מבקש אפוקסי אפור בקופסאות.

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...